• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı ex

Hâlâ cevap veriyorsun, aklım almıyor ya… Ona hâlâ cevap verip yüz vermesine fırsat tanıyorsun.

Ne demek polise başvurayım ablası avukat avukatlar iyiyi de savunur kötüyü de direkt polise gitmek ne kadar mantıklı

Ne kadar komik bir cevap bu! Adam, sizin onunla iyi ya da kötü bir şekilde iletişim kuracağınızı bildiği için sizi sürekli rahatsız ediyor. Siz de gidip onunla iletişime geçiyorsunuz.
Ayrıca ne ablası ne de kendisi tek başına bir şey yapamaz; ama siz böyle ara ara iletişime geçme fırsatı verirseniz, başınıza iş açmanız kaçınılmaz olur.
Yapmanız gereken çok net. Sebep ne olursa olsun asla iletişime geçmemek ve her yerden engellemek. Kapınıza kadar gelip sizi rahatsız ederse ya da sosyal medyada sizin adınıza bir şeyler yaparsa, o zaman savcılığa gidip suç duyurusunda bulunursunuz.
Bunun dışında, size hakaret etse bile böyle dengesiz kişilerle iletişim kurmak doğru değildir.

Birine yazma bana yazmanın mantığı ne mesela? Sen engelle sana ulaşabileceği tüm kanalları mesela? Niye hala cevap verip bir de hakaret ediyorsun?

Öyle hasta zihniyetler var ki sen olumsuz yazsan da ona yazmandan umutlanıyorlar. Ekran görüntüsü al, engelle ve şikayet et. 25 yaşında biri bunları akıl edemiyor mu?

Cevap vermiyorum zaten olay şubatta oldu hesabımı fa kapattım demek istediğimi anlamadınız ben şirket şikayet etseydim belki o da ilerletecekti baskı yapacaktı umursamaz davranmaya çalışıyorum cevap vermiyorum zaten ona sadece endişelendiğim konu nereye kadar kaçacağım

Ben senin çokta rahatsız olduğunu düşünmüyorum şahsen. Gerçekten rahatsız olan insan bunun önünü kapatırdı

Hukuk okuyormuş bir de. Geleceğimiz kimlere emanet. Kazara gitsen kafayı sana taksa naneyi yedin. Yazık.
Ne malum ya doğru söylediği bu kadar yazmaz hukuk okusa kizmi kalmadı her söylenene inanan konu sahibinde bence problemin çoğu .Kız mi kalmadı derken aşağılama amaçlı yazmiyorum bunu Sanal aleme bakarsan hepsi ordenyus.Leş muhabbet özledim yazana soru işareti atılmaz siler geçersin.Kendini biliyorsun kimseyle iliskinde yok het özledim yazana atlamamak lazım .Konu sahibinin algı durumunda problem var bunu çözsün.

Cevap vermiyorum zaten olay şubatta oldu hesabımı fa kapattım demek istediğimi anlamadınız ben şirket şikayet etseydim belki o da ilerletecekti baskı yapacaktı umursamaz davranmaya çalışıyorum cevap vermiyorum zaten ona sadece endişelendiğim konu nereye kadar kaçacağım
Nereye kaçacaksıniz ne var elinde sizle ilgili canı cehenneme deyip cevap yazmayacaksiniz o takintiliysa baskasina takacak .Adamına denk gelirse de görecek cin olmadan adam carpmayi .Korkmayın yahu her sümüklü den babanıza anlatın o bilir onun dilini.Hos annenizde bilir ben olsam onu varya neyse......

Ablası gerçekten avukatsa nolmus ondan iyi avukat yokmu memlekette.Avukatliktata mesleğini kötüye kullanma diye bir durum var .Avukatta savcı karşısında ifadeye cagirilisra gider anlatabildimmi.Akli varsa gerçekten avukatsa oda belli değil zaten kardeşinin abuk sabuk kız olayları için mesleginide başınida yakmaz.O kadar aklı vardır heralde .Hemen inanmayın saçma sapan cümlelere

Kaçacak durum yok kendinize gelin! Olayı da çaresiz gibi görmeyi de bırakın! Tüm iletişimi noktalarını kesip bir daha hiç bir şekilde cevap yazmasaniz ilgisi ister istemez söner ve gider uğraşacak başka bir şey bulur.

Merhabalar yaklaşık 2 yıl önce bir çocukla date e çıkmıştım date de normal davrandım ama istemedim hoşuma gitmedi çocuk onu reddedince o zaman yemek ısmarladım onların parasını ver falan dedi bende iban at atayım dedim sonra yüzyüze falan deyince ister istemez endişelendim istemiyorum dedim engelledim 5 ay sonra bilinmeyen numara aradı açtım bu çocuğun sesiydi kapatıp engelledim bu olay 2024 de oldu geçen şubat ayında bana mesaj geldi İnsta üzerinden ama hesap bildiğiniz doğa resimleri paylaşan 30k takipçisi olan bir hesap mesaj da karımı özledim yazıyordu bende soru işare attım daha sonra küçüklük fotoğraflarımı attı bu fotoğrafın sadece kimde olduğunu biliyorsun falan dedi ama ben hala anlamadım bu çocuğun olduğunu neyse gel buraya şşş falan yazıyor ben yazma bana diyorum falan neyse buluştuğumuz tarihi söyleyince anladım ben sapık gerizekalı mal arsız diye küfür ettim fazlası yok sonra bu demesin mi hakaret davası açıcam sana diye kendisi hukuk okuyor muhtelemen korkutmak için dedi bende ısrarla yazıyorsun yazma dememe rağmen onun için bu sözcükleri kullandım falan dedim en son mesajına görüldü attım sonra birkaç gün içinde hesabında şu şekil paylaşımlar yapmaya başladı bunları İngilizce yazıyor işte mahkeme günü seni öpeceğim hayatının hayatsını yaptın geç kaldın vb şeyler bende buna yazdım derdin ne dşye o da dedi engeleyip duruyorsun konuşmama izin vermiyprsun tiktoktan repost yaptıkların kimeydi falan dedi 1 ay önce rp yaptığım videoyu üzerine alınmış bende dedim sen benim hayatımdan 1 ay içinde çıkmadım ne dşye üzerine alınıyorsun hiçbiri senin için değildi dedim uzattı bende yazma dememe rağmen yazan sensin falan diye konuşunca tartışma çıktı neyse bu hala diypr mahkemede görüşürüz tabi bir yandan da mesajları geri çekiypr karım özledim sesini duymayı gel buraya şşş falan dediklerini geri çekmiş baktım bu böyle olmuyor ablasının hesabını buldum ablam yazdı kardeşiniz kardeşimi rahatsız ediyor falan dedi o da tamam ben aileme söyleyeceğim özür dilerim onun adınabir daha olmaz dedi neyse baktım bana yazmış özür dilerim nasılsın dşye bende sorun değil yazma bana dedim sonra mesajı geri çekmiş aslında benşm derdim seninle değil senin bi arkadaşını beğendim onun için yazmıştım falan dedi bende dedim ne saçmalıyorsun arkadaşımı niye sana ayarlayım dedim bu hala konuyu başka kıza getirmeye çalışıyor beni engelleme yoksa sinir olup yazıyorum falan dedi engellemedim görüldü attım
Bu aralar yine Edit paylaşmaya başladı işte sonyaz dizisinden Akgün kıza diupr sende beni seviyorsun kız istemiyor ama naz yapıyor hep buna benzer editler en önemlisi konuştuğumuz her şeyin ssini almıştım allahtan bir sıkıntı çıkarsa gösteririm ama olay şu korkum dava açması falan değil hesabım kapalı pp yok tiktok hesabım da aynı şekilde gizli her şeyim böyle bir şey paylamadan veya bi erkek yazarsa o olacağından korkuyorum ne yapacağım kusura bakmayın çok uzun oldu
Siz de ekran resimleri alıp suç duyurusunda bulunun. Normal biri degil. En temizi kuzenlere dövdürmek ama ülke şartlarında . Öyle albinolu bir fenomen anlatıyordu uzaklaştırma kararı falan ise yaramamış en son kuzenleri ne dovdurmus de kurtulmuş .

Siz de ekran resimleri alıp suç duyurusunda bulunun. Normal biri degil. En temizi kuzenlere dövdürmek ama ülke şartlarında . Öyle albinolu bir fenomen anlatıyordu uzaklaştırma kararı falan ise yaramamış en son kuzenleri ne dovdurmus de kurtulmuş .
Dövdürme olayı şaka bu arada. Suç duyurusunda bulunun ve engelleyin tabiki

Hukuk okuyorsa ısrarlı takip suçu işlediğinin farkındadır heralde. TCK 123/A de sen ona o anlar. Sen de cevap verip durmasana kızım. Özür dilerim diyor onemli degil yazıyorsun bi acayipsin yani

Hukuk okuyorsa ısrarlı takip suçu işlediğinin farkındadır heralde. TCK 123/A de sen ona o anlar. Sen de cevap verip durmasana kızım. Özür dilerim diyor onemli degil yazıyorsun bi acayipsin yani
Uzatmasın diye dedim engelledim zaten inanın belki aptal kararlar verdim ama ortalıktakiler belli ister istemez endişelendim temelli sinirlneirde evimi bulmaya çalışır falan diye

Ne malum ya doğru söylediği bu kadar yazmaz hukuk okusa kizmi kalmadı her söylenene inanan konu sahibinde bence problemin çoğu .Kız mi kalmadı derken aşağılama amaçlı yazmiyorum bunu Sanal aleme bakarsan hepsi ordenyus.Leş muhabbet özledim yazana soru işareti atılmaz siler geçersin.Kendini biliyorsun kimseyle iliskinde yok het özledim yazana atlamamak lazım .Konu sahibinin algı durumunda problem var bunu çözsün.
Maalesef sana katılamayacağım. İnsanda vizyon olmayınca isterse CEO olsun olmayınca olmuyor işte. Koskoca ülke yöneten adamların bile ne rezilliklerini duyuyoruz. Konu sahibi de bazı yerlerde hatalı lakin hatanın büyüğü karşıda.

Ne demek polise başvurayım ablası avukat avukatlar iyiyi de savunur kötüyü de direkt polise gitmek ne kadar mantıklı
Avukat olunca ne oluyor bugün en kötü işleri yapmış adamların bile avukatları var. Elinde yazılı belgeler olduktan sonra kimse bir nane yiyemez.

Maalesef sana katılamayacağım. İnsanda vizyon olmayınca isterse CEO olsun olmayınca olmuyor işte. Koskoca ülke yöneten adamların bile ne rezilliklerini duyuyoruz. Konu sahibi de bazı yerlerde hatalı lakin hatanın büyüğü karşıda.
Ben baaşta hak verdim ama devamını getirmek zorunda değil anlamış karşıdaki beş para etmez bir herif .Ondan sonra o ne yazarsa yazsın kiskirtmalara gelmez cevap verip muhatap almazsın olur biter.Seni olduğu seviyeye indirmesine müsade etmezsin .Orada sinirlerine hakim olmamasi hata sadece .Muhatap almayacak nokta yazmayacak

Back
X