Takıntılı exten nasıl kurtulurum?

Benimde eski eşim takıntılı şekilde rahatsız ediyordu. Hayatımda biri olduğunu öğrenince eskisi kadar iletişim kurmuyor ama bana kızgın olduğunu biliyorum. Bu defa da çocukları rahatsız ediyor onlara erkek arkadaşım hakkında sorular soruyor ve onların ondan uzaklaşması için onu kötülüyor vs saçma sapan seyler yapıyor
Bizim ayrılık yeni daha. O yüzden kestiremedim ne yapacağını

Ay öyle demeyin bende yapmıştım 🤣 3 senelik iliskimde müdür yaptığım iş yerindeki elemanla beni aldatmış bir gecede heryerden engellenmiştim sabahında kızla tatil fotoğrafı paylaşmışlardı arkadaşım demişti. Bende ibandan 20 TL atıp beraber soda içersiniz midenizin kaldırmasına iyi gelir demiştim 🤣🤣🤣
Sesi buraya geldiği kapağın 🤣🤣🤣
Neyse yazdım kenara bunu çok zekice

Bizim ayrılık yeni daha. O yüzden kestiremedim ne yapacağını
Sizi sadece taciz ediyor. Naçizane tavsiyem kesinlikle görmezden belin. Siz ne kadar çok tepki gösterirseniz o kadar sizi rahatsız edecektir. Korktuğunuzu belli etmeyin ve sakın her aradığında yada yazdığında cevap vermeyin

Sizi sadece taciz ediyor. Naçizane tavsiyem kesinlikle görmezden belin. Siz ne kadar çok tepki gösterirseniz o kadar sizi rahatsız edecektir. Korktuğunuzu belli etmeyin ve sakın her aradığında yada yazdığında cevap vermeyin
Yok hic muhattap olmuyorum. Kızkardeşine yazdım bugün ailesi bilsin artık onlar girsin devreye diye. Açmıyorum hic engeli. Teşekkür ederim

Kızlar merhaba, takıntılı exten nasıl kurtulurum? En son ibandan mesaj atıyor. Kendisiyle hic bir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Yarın gidip hesabı kapatacağım. Seni şikayet ederim diye söyledim en son. Simdi de kiz kardeşine yazdım abinle konuş peşimi bıraksın diye ? Yarın da biriyle dateim var. Korkuyorum. Nasıl çıkacağım bu ısın içinden çok daraldım. Hayatımda biri var da diyemiyorum cunku çok kötü kinlenebilir hazmedemez. Var mi basına gelen böyle nasıl kurtuldunuz ?
geldi bacim o da geldi basima mail hesaplarimi calip oradan ulasiyodu bir de ekranimi kitledigini bilirim aldim sslerimi gittim karakola ettim sikayetimi kagit eve gidince hepsinin gotu tutusuyo tek cozumu benim icin o oldu ve kesinlikle tanistigin insana bahsetmelisin tak diye ortaya cikarsa surpriz olup yanlis anlasilmasin

geldi bacim o da geldi basima mail hesaplarimi calip oradan ulasiyodu bir de ekranimi kitledigini bilirim aldim sslerimi gittim karakola ettim sikayetimi kagit eve gidince hepsinin gotu tutusuyo tek cozumu benim icin o oldu ve kesinlikle tanistigin insana bahsetmelisin tak diye ortaya cikarsa surpriz olup yanlis anlasilmasin
İlk buluşmada ona bunları anlatmak ters etki bırakmaz mi onda

ilk bulusmada anlattigim kisiyle 3ay sonra dugunum var aksine kendi fikrimce karsida ki insanin takintili oldugunu eger bir sekilde bundan haberi olursa senden duymasi bence cok daha iyi
Allah mutlu etsin inşallah tamam öyle yapacağım

Kızlar merhaba, takıntılı exten nasıl kurtulurum? En son ibandan mesaj atıyor. Kendisiyle hic bir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Yarın gidip hesabı kapatacağım. Seni şikayet ederim diye söyledim en son. Simdi de kiz kardeşine yazdım abinle konuş peşimi bıraksın diye ? Yarın da biriyle dateim var. Korkuyorum. Nasıl çıkacağım bu ısın içinden çok daraldım. Hayatımda biri var da diyemiyorum cunku çok kötü kinlenebilir hazmedemez. Var mi basına gelen böyle nasıl kurtuldunuz ?
Savcılığa git uzaklaştırma kararı aldir

Aynı branşlari yaşları da aynı ama zor ya 🥸😀 senin karının adı ne resmini göster demedikce zor 😀
Orası öyle tabi 😂 benim eşimde hava svn. Hep herkes aynı yerlere tayin oluyor görevlerde hep karşılaşılıyor ordan biliyorum daha geniş bi sınıfsa belki karşılaşmazlar bile 😂 zaten sizi görse bile yüzsüz yüzsüz bu benim ex manita diyecek değildir herhalde yani öyle umuyorum 😂😂

Orası öyle tabi 😂 benim eşimde hava svn. Hep herkes aynı yerlere tayin oluyor görevlerde hep karşılaşılıyor ordan biliyorum daha geniş bi sınıfsa belki karşılaşmazlar bile 😂 zaten sizi görse bile yüzsüz yüzsüz bu benim ex manita diyecek değildir herhalde yani öyle umuyorum 😂😂
O der valla hatta anlatır nasıl tanıştık ne yaptık hepsini 😀 sonra sigara yakar yakar söndürür en son kocamdan dayak yiyene kadar uğraşır tanıyorm yani korkmaz 🥴😁

Back
X