• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAKINTILI GELIN

Engelledikten sonra nasıl takip edecek ki hepsinin engellenen kişiler kısmı var yani :cool:Hakkınızda haberleri de alsın ne yapacaksınız engel olamazsınız bir süre sonra vazgeçer herhalde saçma hareketler işte:KK14:

kardeşin düşünmeden yaptığı nişanın hatasını çekiyor, bu işler böyle basit değil anlamıştır umarım artık

Cani yanmis belkide ?
yoksa bir insan durup dururken cani yanmamis olsa kimsenin pesine dusmez.
kendiniz diyorsunuz kardesim bir anlik kararla nisanlandi amaaa kafasi tasa degdi diye. belkide o kizin hayalleri ve umutlari ile oynadi yari yolda birakti? hic boyle baktiniz mi olaya..?
ama siz kalkmis burda o kizin ardindan dalga geciyorsunuz hala, kabus diyorsunuz,takintili diyorsunuz, kazana atsak da kurtulsak diyorsunuz.

Birde bu kizi dinlemek lazim.. acaba neler yasiyor yada yasadi?
siz istediginiz kadar ben sevmedim zaten ilk bastan desenizde, belki o kiz sevmisti kardesinizi.. onemli olan sadece sizin sevmemeniz yada kardesiniz bir anda onu birakmasi ve kurtulmak istemesi mi ? ya o kizin hayalleri ne olacak? o kizin suandaki psikolojik durumu da en az sizin hissettikleriniz kadar onemli..
kendine yediremiyordur terkedilmeyi.. umarim zamanla iyi olur o kizcagiz.
Ben kiza uzuldum size degil.. kusura bakmayin..Bir bayan olarak o kizi anlayamamis olmanizda inanin bir o kadar garip..

Kiz ve annesi telefonla arayib hayatta duymadigim kufurleri etti ben sustum.Haklisiniz cunki bende olsam canim yanar ben kendimi onun yerine koydum ve zehrini doksun rahatlasin dedim.Amam sonucta yillar gecmish zaten elde ne edecek niye yapiyor anlamiyorum.Sizin yazdiginizi anliyorum ben dalqa da gecmiyorum sadece komik bir durumdayim izleniyorum

Kiz ve annesi telefonla arayib hayatta duymadigim kufurleri etti ben sustum.Haklisiniz cunki bende olsam canim yanar ben kendimi onun yerine koydum ve zehrini doksun rahatlasin dedim.Amam sonucta yillar gecmish zaten elde ne edecek niye yapiyor anlamiyorum.Sizin yazdiginizi anliyorum ben dalqa da gecmiyorum sadece komik bir durumdayim izleniyorum

Acisindan etmistir o kotu laflari.. size diyorum belkide kardesinizi cok sevdi belki hala seviyor.
siz yurekteki sevdayi hafife almayin o kadar.. insan cok sevdigi biri tarafindan bir anda terkedilirse yari yolda kalirsa yuregi sizlar eminim. Cevremde cok gordum bu tip olaylari.. bakin sizde dediniz simdi benimde canim yanardi diye.. onunda cani yaniyor demek ki hala.. size nasil bir zarar verebilir ki? birakin acisini yasasin.. inanin zamanla o da vazgececektir.. sizi omur boyu izleyemeyez ki rahatsiz edemez ki.. yurek Acisindan yapiyordur..
madem sizde ona hak verdiniz kendinizi onun yerine koydunuz bir anlik da olsa, sabirli olun derim.
yuregindeki sevgi karsilik goremedi onun acisi hepsi bence bu olanlar.. Ama umarim o da ogrenecek kendisini sevmeyen ve sevmeyi bir anlik gecici bir heves sanan adami UNUTMAYI... unutsun da zaten.. insallah acisi gecer ve unutur...

sevgiler...

Son düzenleme:
Cani yanmis belkide ?
kendiniz diyorsunuz kardesim bir anlik kararla nisanlandi amaaa kafasi tasa degdi diye. belkide o kizin hayalleri ve umutlari ile oynadi yari yolda birakti? hic boyle baktiniz mi olaya..?
ama siz kalkmis burda o kizin ardindan dalga geciyorsunuz hala, kabus diyorsunuz,takintili diyorsunuz, kazana atsak da kurtulsak diyorsunuz.

siz istediginiz kadar ben sevmedim zaten ilk bastan desenizde, belki o kiz sevmisti kardesinizi.. onemli olan sadece sizin sevmemeniz yada kardesiniz bir anda onu birakmasi ve kurtulmak istemesi mi ? ya o kizin hayalleri ne olacak? o kizin suandaki psikolojik durumu da en az sizin hissettikleriniz kadar onemli..
Ben kiza uzuldum size degil.. kusura bakmayin..Bir bayan olarak o kizi anlayamamis olmanizda inanin bir o kadar garip..
Kesinlikle katiliyorumm..

Klavyenizde ş harfi yok mu neden sh olarak yazıyorsunuz?

Konunuza gelince de neden istemediniz onu en başından?

Ben bunu o kadar çok gördüm ki .insanların canını çok yakiyorlar dengelerini bozuyorlar sonra o insan ne yapacağını bilmez halde kalıyor ortada bir de psikopat damgası vuruyorlar.

Cani yanmis belkide ?

Bir insanın canının yanmasını anlarım, unutamamayı da anlarım. Eski nişanlısını takip etmesini de anlarım hadi. Ama eski nişanlısının kız kardeşini takip edip rahatsız etmesini anlayamıyorum. Ayrıca sürekli ne yapıyorlar diye merak etmesinin sebebinin mutsuz bir hallerini duyarsa sevinmek olduğunu düşünüyorum. Bak işte benim yuvamı kurmamı engellediler bu hallere düştüler diye. Bu acıyı yaşamak değildir. Bu acilen tedaviye ihtiyaç olmaktır. Geçen yıllardan bahsediyoruz. Bu en çok da o kızcağız için zararlı. Psikolojisi için zararlı. Bir noktaya bunca yıl takılı kalmak sağlıklı değil.

Bir insanın canının yanmasını anlarım, unutamamayı da anlarım. Eski nişanlısını takip etmesini de anlarım hadi. Ama eski nişanlısının kız kardeşini takip edip rahatsız etmesini anlayamıyorum. Ayrıca sürekli ne yapıyorlar diye merak etmesinin sebebinin mutsuz bir hallerini duyarsa sevinmek olduğunu düşünüyorum. Bak işte benim yuvamı kurmamı engellediler bu hallere düştüler diye. Bu acıyı yaşamak değildir. Bu acilen tedaviye ihtiyaç olmaktır. Geçen yıllardan bahsediyoruz. Bu en çok da o kızcağız için zararlı. Psikolojisi için zararlı. Bir noktaya bunca yıl takılı kalmak sağlıklı değil.
Yapana değil yaptırana bak derler .kimse kolay kolay bu noktaya gelmez .

Yapana değil yaptırana bak derler .kimse kolay kolay bu noktaya gelmez .

Bakın hayatımızdaki insanlar bizi bırakırsa. (Sevgili, nişanlı, eş) 3. kişilerden çok (başka bir kadın kayınvalide görümce) hayatımızdaki erkek suçludur. Ya bir ilişki yaşayacak olgunlukta değildir, ya dolduruşa gelecek bir yapıya sahiptir ya da yeterince sevmiyordur. Yani yapan yapsın da burda yaptıran kişi eski nişanlı, takıntılı olunması gereken o, ayrılan o, dolduruşa geldiyse gelen de o, yaptırana bakıyorum ve de o eski nişanlı, konu sahibi değil.

Bakın hayatımızdaki insanlar bizi bırakırsa. (Sevgili, nişanlı, eş) 3. kişilerden çok (başka bir kadın kayınvalide görümce) hayatımızdaki erkek suçludur. Ya bir ilişki yaşayacak olgunlukta değildir, ya dolduruşa gelecek bir yapıya sahiptir ya da yeterince sevmiyordur. Yani yapan yapsın da burda yaptıran kişi eski nişanlı, takıntılı olunması gereken o, ayrılan o, dolduruşa geldiyse gelen de o, yaptırana bakıyorum ve de o eski nişanlı, konu sahibi değil.
Ben size milyon tane idealden bahsedebilirim. Ama beyin öyle işlemiyor. Çok aşağılık şekilde terk edildim nefretim ondan çok kız kardeşine hatta kız kardesinin kocasına. Çok mutsuz olsunlar istiyorum. Görünürde yaptıkları bir şey yok ama gelin bir de bana sorun. Insan psikolojsinin tek yönü yok. Olayların kişinin iç dünyasında nasıl yansıma yapacağı da belirlenemez.

Back
X