TAKINTILI GELIN

Basina gelmeyen bilemez...benimde cok sevdigim adamla yuvami kurmami engelleseler ve evlenecegim adamda benle gonul eglendirip biraksa bende o adam ve ailesine sonsuz mutluluklar dilemem sanirim? bunun tedavi olmasi ile ilgisi yok.. hem ilahi adalet denen sey adamin yakasini birakmaz zaten..
o kizin yerinde olsam Allaha havale eder onume bakarim..ilahi adalet er gec tecelli eder nasilsa kim haksiz ise..

aynen katiliyorum
herkez ettigini bulsun dilerim..

Tabiki de unutmazsınız, ama üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala tanıdıklara sorup, sosyal medyadan takip edip geceleri gizli aramalar yapmazsınız sanırım. Üzgünüm ama bunun tedavi olmakla çok alakası var. Umarım o kızcağızın da çevresinde mantıklı biri vardır da bunlara bir son verir. Allah'a havale eder ve hayatına devam eder. Yoksa bir noktaya daha kaç yıl takılacak.
Benim de üniversitede 3,5 yıllık bir sevgilim vardı. Mezuniyetimde ailemle tanıştıracaktım ama mezuniyetime 2 ay kala terketti beni. Hatta ayrılmadan bir gün önce şimdiki eşi ile tanışmış. Napıyım şimdi ben bu insanları takip mi edeyim yıllarca. Ha tabi kız neye benziyor falan merak ettim ama sonra geçti gitti. Ve sağlıklı olan da bu. Bazı şeyleri aşabilmek.

Bakın ben de terkedildim. Yukardaki mesajımda anlattım. Ona rağmen biten ilişkilerde 3. kişileri suçlamak bana saçma geliyor. Size o aşağılık terkedişi yaşatan sevgiliniz (ya da eski eşiniz tam anlamadım orasını) Kızkardeşinin kocasının dolduruşuna gelecek kadar basit biriymiş demek ki ya da sizi o dolduruşa gelmeyecek kadar sevmemiş. Ha misal kızkardeşinin kocası size iftira atmıştır ondan nefret edersiniz ama bu sizin ayrılmanızdan bağımsız çirkin bir olay. Gene de yıllarca bir insanın mutsuzluğunu takip etmek iyi değil.

eminim acisindan yapiyordur.. ama belki takmis da olabilir. sahiden psikolojik bir tramva da yasiyor olabilir.
ama bunu ona yasatanlar sebebiyet vermis bu duruma. oyle kolay degil cocuk oyuncagi gibi canin istesin nisanlan, canin istemesin birak git.. zor olmustur bayan icin.. insallah o bayan arkadas sizinde dediginiz gibi asar bu sikintilarini. asmasi da lazim.. zorla guzellik olmaz.. insan kabullenmeyi bilmeli acilari da.. sizinle ayni fikirdeyim bu konuda..
hayat iste insan cektigi acilarla da olgunlasiyor..

Eğer gerçekten siz ayırdıysanız gidin helallik isteyin. Belli ki takmış kafasına belki hala seviyordur, unutamamıştır. Her insan sizler gibi hemen unutup yoluna bakamıyor. Belki unuttu ama siz ayırdığınız için kafasına takmış olabilir. Her şey olabilir yani, herkesin psikolojisi çok sağlam olmayabilir.

Öyle kolay olsaydı biz unuttuk o da önüne baksın derken ki kadar..
Emin ol sizi takip etmeyi değil unutmayı seçerdi.

Kendinizi bir şey sanmayın yani.
Takip etmesi sizin üstünlüğünüzden değil o kızın zayıf zamanlarında olmasından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…