takıntılı hallerim

hanimelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
10
2
1
28
Merhaba arkadaşlar. Biliyorum biraz sonra yazacaklarım bazılarınıza çok saçma gelecek. Sorunlu olduğumun da farkındayım. Şu an psikoloğa gidip tedavi olmadan önce son kez kendimce çözebilir miyim diye çabalamak adına buradayım. Görüşlerinize çok ihtiyacım var. Başlıyorum anlatmaya. Uzun bir ilişkim var yakında da nişanımız olacak bu uzun ilişkinin getirdikleri kadar insandan götürdükleri de var. Sevgilime çok aşığım mükemmel bir adam ama ben çok aptalım şöyle ki sevgilimin ablasıyla geçmişte çok saçma şeyler yaşadık tartışmalar çekişmeler vs. Uzun zamandır da ne yüzünü gördüm ne sesinç duydum ama saplantılı bir şekilde sürekli ordan burdan fake hesaplar açarak takip ediyorum ve kendimi alıkoyamıyorum lütfen bir şey söyleyin ne yapmalıykm

valla gorumceye saplantin varsa ayakların totonu vura vura yardim almaya kos 7 senelik evliyim gorumcelerimi takip etmek aklimdan geçmemisti değişik hem kavgali hem saplantili olmak

Hiç sevmem teşhis koymayı ama obsesif kompulsif bozukluk var sende canım. Tedavi olmalısın.
Eğer bu yazacaklarımı yaşıyorsan tabi ?
Eminim bu günlük takip olayın günlük rutinin içinde ilk işlerinden birisidir. Yani hergün defalarca kontrol edip, takip ediyorsundur. Hatta bakmadığın zaman; tedirgin de oluyorsundur. Bu fake hesapla takip olayını, başka insanlarda da yapmaya başlayabilirsin. Hatta müdahale bile etmek herşeyi öğrenmek isteyebilirsin.

Böyle mi?

Yok daha neler baska isiniz mi yok yahu bu nedir boyle. Korkarim ben boyle gorumceden. Takip edince ne oluyor? Evlenirseniz illa ki yizyuze geleceksiniz o zaman ne olacak?

valla gorumceye saplantin varsa ayakların totonu vura vura yardim almaya kos 7 senelik evliyim gorumcelerimi takip etmek aklimdan geçmemisti değişik hem kavgali hem saplantili olmak
çünkü beni çok zorladı emin olunuz. yok kıskandırma çabaları yok işte beni yalancı çıkarma çabaları yok aramızı bozma çabaları düşün aldığım şeylerin aynısını gidip alıyordu hani ben böyle değildim beni çok kışkırttı

Hiç sevmem teşhis koymayı ama obsesif kompulsif bozukluk var sende canım. Tedavi olmalısın.
Eğer bu yazacaklarımı yaşıyorsan tabi ?
Eminim bu günlük takip olayın günlük rutinin içinde ilk işlerinden birisidir. Yani hergün defalarca kontrol edip, takip ediyorsundur. Hatta bakmadığın zaman; tedirgin de oluyorsundur. Bu fake hesapla takip olayını, başka insanlarda da yapmaya başlayabilirsin. Hatta müdahale bile etmek herşeyi öğrenmek isteyebilirsin.

Böyle mi?
kısmen böyle. ben farkındayım zaten normal hayatımda da biraz takıntılıyımdır temizliğe düzene bakıma

Ya insan sinir olduğu birini takip eder, ben de kv ile sorun yaşadım sürekli sosyal medya hesaplarından ekledi , sildi. Whatsap ve face ekli şuan ama instadan o takip etti ben geri etmedim ona rağmen eşiminkinden bakarım ne paylaşmış yine ne işler peşinde. Çünkü kendince entrikaları var bu hesaplar üzerinden görmem lazım.:sinirli:

Bunlarin hepsi bosluktan :KK6:
Yasin biraz ilerlesin, hayatindaki sorumluluklar artsin kafani kasiyacak vaktin olmayacak. Gecmiste yaptigin seylere hayret ederek guleceksin.

Ya insan sinir olduğu birini takip eder, ben de kv ile sorun yaşadım sürekli sosyal medya hesaplarından ekledi , sildi. Whatsap ve face ekli şuan ama instadan o takip etti ben geri etmedim ona rağmen eşiminkinden bakarım ne paylaşmış yine ne işler peşinde. Çünkü kendince entrikaları var bu hesaplar üzerinden görmem lazım.:sinirli:
aslında diyorum kendime kızıyorum niye yapıyorsun niye hayatını etkilemesine izin veriyorsun diye ama işte durum bu

Neyine bakıyorsunuz? İnsanlar kötü anlarını paylaşmzlar sosyal medyada. aksine ne güzel geziyorum, bak ne mutluyum, bak ne kadar çok arkadaşım var, bak ne güzel şeyler yiyorum.... Bunun dışında görebileceğiniz hiçbirşey olmaz. Bu takiplere size hiçbirşey kazandırmayacak kendinize zarar vermek dışında. E değer vermediğiniz biri için kendinizi hasta etmeye değer mi? Kendinize daha çok değer verin ve bunu yapmayın. Bırakın kim ne yapıyorsa yapsın sizin hayatınıza mıdahale olmadıkça sorun yoktur.

Neyine bakıyorsunuz? İnsanlar kötü anlarını paylaşmzlar sosyal medyada. aksine ne güzel geziyorum, bak ne mutluyum, bak ne kadar çok arkadaşım var, bak ne güzel şeyler yiyorum.... Bunun dışında görebileceğiniz hiçbirşey olmaz. Bu takiplere size hiçbirşey kazandırmayacak kendinize zarar vermek dışında. E değer vermediğiniz biri için kendinizi hasta etmeye değer mi? Kendinize daha çok değer verin ve bunu yapmayın. Bırakın kim ne yapıyorsa yapsın sizin hayatınıza mıdahale olmadıkça sorun yoktur.
bunları duymaya ihtiyacım varmış. size çok teşekkür ederim bana destek olduğunuz için

değişik bir durummuş. ben sevmediğim insanları görmek bile istemem takipte etmem yani.sizinki tuhaf gerçekten. çalışıyor musunuz. iş bulun ya da kendinize bi uğraşı. boş olunca insan takıntı haline getirir böyle şeyleri.

aslında diyorum kendime kızıyorum niye yapıyorsun niye hayatını etkilemesine izin veriyorsun diye ama işte durum bu
Bazen ben de bakmak istemiyorum ama eşime önceden bazı şeyler söylerdi, benle ilgili paylaşımlar yapardı yine aynısı olur diye takipteyim.

değişik bir durummuş. ben sevmediğim insanları görmek bile istemem takipte etmem yani.sizinki tuhaf gerçekten. çalışıyor musunuz. iş bulun ya da kendinize bi uğraşı. boş olunca insan takıntı haline getirir böyle şeyleri.
evet değişik. aslında yoğunda biriyim ama anlamıyorum nedenböyle

:KK53:Millet gorumcesini gormeye katlanamaz
Sizinki pek komikmis. Yardim alin,evlenince kadini kesersiniz valla

Back
X