- 7 Aralık 2018
- 7.330
- 18.883
- 248
- 28
Kiiiiiiiim ölümü gör söyle bak yalvarıyorum artık sana bende de bu takıntı oldu söyle bacım söyle artık kurbanın olayımSanirim böyle bir durum bu konuyuda arastiriyorum çok uyuyor bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiiiiiiiim ölümü gör söyle bak yalvarıyorum artık sana bende de bu takıntı oldu söyle bacım söyle artık kurbanın olayımSanirim böyle bir durum bu konuyuda arastiriyorum çok uyuyor bana
Bizden kiskaniyo hayrani oluruz diye soylemiyoKiiiiiiiim ölümü gör söyle bak yalvarıyorum artık sana bende de bu takıntı oldu söyle bacım söyle artık kurbanın olayım
Isterse Adriana Lima olsun zaten degmezki bi insan icin bu kadar takinti yapmaya bos vaktini harcamaya degermiDeğmez diycem![]()
Olabilir neden olmasin? Sadece ihtimal dahilinde sormuş... cok yadirganacak bir durum degil. Escinsel olup evlenen erkekler var ve cok sonrasinda kendi farkina varan. Yada toplumsal baskıdan evlenip ama ayni zamanda hemcinsiyle birlikte olan erkekler. Kadinlarda da olabilir gayet. Hatta bir aile dostumuzun oglu gaydi, bizim mahalleye taşınmışlardı ve hergün gördüğümüz evli barklı dolmuş şoförü ki tahmin edsrsiniz tiplerini, asla düşünemezsiniz ama bununla birlikte olmuşEşcinselliğin hayranlıkla ne ilgisi var
Aaaaaa evettttttt mantıklı.Özge Özberk ya da Elçin Sangu. 13.08 de bir tek onlar doğmuş. Bence Elçin Sangu'dur. Hiç sevmem o kadını ya çok çirkin, rolünü de hiç yapamıyor. ( Bana küfrederseniz demek ki buldum)
Bir sürü kötü şey yazdım kadınla ilgili o kadın ise muhakkak sinirlenir çünkü engel olamıyorum yazmışAaaaaa evettttttt mantıklı.
Konu sahibi ipucu da vermiyor
O da paralı ameleyiz dediği için eleştirilmişti.
Ben takıntı yaptım onlarda yapsın dedi zaharYalnız kadını iyi edelim derken konuya girenler kim o kimm kim ki diye diye hasta oldu.
13.08 le ne ilgisi var kiÖzge Özberk ya da Elçin Sangu. 13.08 de bir tek onlar doğmuş. Bence Elçin Sangu'dur. Hiç sevmem o kadını ya çok çirkin, rolünü de hiç yapamıyor. ( Bana küfrederseniz demek ki buldum)
Aa kimki oBende Berkant Göktan a ulaşmak için ne yollara başvurmuştum. Ahh ahh x aşkımo zamanlar 17 yaşındaydım tabi
Hande değilmiş öyle yazdı.Hande bence herkes bazlama surat diyordu ya.. baska elestirilen hangi oyuncu var bilemedim.. ayy ben inst. ta da felan oyunculara yazilan elestirilerin altindaki hunharca savunan kadinlari parayla tutulmus saniyordum gercekmis ya.. aa bir yasima daha girdim. anam babama aileme laf atan disinda kimseyi savunmaya zaman harcayamam valla..