Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Sorun ne anlamadım bir ünlüye hayranlık beslemek normal. Bu kadar büyütmeyin takip etmeyi seviyorsanız edin ne olucak ki

Bunun bir açıklaması vardı, bir yerde okumuştum ama hatırlayamadım. Özgüvensizlik mi, güven ihtiyacı mı öyle bir şeyden dolayıydı sanki ama siz yine uzmana sorun

Kim olduğunu söylemezseniz söyletene kadar sorulacak haberiniz ola

Hayran olun nolmuşki?
Yani boyutu nedir mesela, evi işi gücü çoluğu çocuğu ihmal edecek kadar ne yapıyorsunuz bu kadın için?
Hayranım ben bu kadına deyin geçin yetmiyor mu?
Tüm gün ne yapılır onu merak ettim.sosyal medya takibi mi?

Ben de kim olduğunu merak ettim

Yani hepimizin sevdiği beğendiği oyuncular vs var ama bişeylerden bu ev işi olur başka şey olur, uzaklaşmak için mi sardınız acaba. Genelde benm öyle olur, bişeyi yapmak istemediğimde başka şeylere çok vakit ayırırım.

Evet takip etmeyi birakamiyorum büyük bi fan kitlesi var dizi zamanindan onlari falan takip ediyorum ve bagimlilik gibi normal değil biliyorum bu yüzden rahatsizlik duyuyorum

Bunlar genelde boşluktan oluyor. Uğraş bulup, kafanız meşgul olunca aklınıza bile gelmez. Normal bir hayranlık olabilir ama kendini onunla özdeştirmeniz, çok vakit harcamanız iyi değil. Size zarar yani.Siz vakit öldürürken o sefa sürüyor çalışıyor, bunu düşünüp bana ne deyin. Yoksa hayranlıkta birşey yok. Ben de Tom Hardy'e bayılırım mesela ama adam hakkında filmleri, dizileri dışında bilgim yok.
Sizinki kim valla merak ettim.

Kim acaba çok merak ettim:)
Dizi filmlerin çok izlenmesinin sebebi kendimizle, yaşantımızda benzetmek,yakinlik duymak. Hepimizin hayatında böyle dönemler oluyor. Bazılarında biraz fazla mesela holiganlar. Polat Alemdar aşkıyla yetişti bir nesil, Süleyman Çakır için hala ölüm yıl dönümünde yazılar yayınlanıyor. Sizinde zamanla ilginiz bağlarınız zayıflar. Başka şeylerle meşgul olmaya çalışın

Çok Teşekkür ederim böyle yaklastiginiz icin gerçekten elimde olan birşey degil bu yüzden rahatsizlik duyuyorum zaten bu takintidan

Evet takip etmeyi birakamiyorum büyük bi fan kitlesi var dizi zamanindan onlari falan takip ediyorum ve bagimlilik gibi normal değil biliyorum bu yüzden rahatsizlik duyuyorum

iyi de kim?
devlet sırrı mı herkes sormuş cevap vermemişsiniz..
beğenmez laf ederiz üstünüze alınırsınız diye mi yazmıyorsunuz?

Benim sorunum bu zaten dizileri ile kalmayip magazinde fan sayfalarında takip etmek ona yazilanlara üzülmek bunun normal olmadığını bildiigim icin kendime kızıyorum bakmadan duramiyorum kimseyede anlatamiyorum bunu dalga gecilecegini bildigim icin çok zor bi durum gercekten

Kendinle bagdastirmissin o karakteri.
Ama o sen degil. Sende o degilsin.

Büyük bir sorun oldugunu sanmiyorum.
Zamanla unutulur gider..

Kimmiş bu kadın merak ettim

Bunun normal olmadigini kabul edip adim atmissiniz ne guzel. Simdi de uzaklasma zamani. Cocuklarinizla oyun oynayin. Bir sure hesaplarinizi tamamen kapatin. Kitqp okuyun tv izlemeyin bahar geldi gelecek disari cikin.

Teşekkür ederim tavsiyeniz icin
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim cevap için inşallah faydası olur

Bunun normal olmadigini kabul edip adim atmissiniz ne guzel. Simdi de uzaklasma zamani. Cocuklarinizla oyun oynayin. Bir sure hesaplarinizi tamamen kapatin. Kitqp okuyun tv izlemeyin bahar geldi gelecek disari cikin.
Böyle yorumlar gerçekten bana iyi geldi takıntı oldugunun farkindayim ama kendime engel olamiyorum kurtulmak istedigim icin buraya yazdim çünkü arkadaslarima esime anlatmaya utanıyorum bunu çok sagolun

Yanlış anlamayın ama bunu mutsuz insanlar yapıyor hayatınız çok mu sıradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…