Sorun ne anlamadım bir ünlüye hayranlık beslemek normal. Bu kadar büyütmeyin takip etmeyi seviyorsanız edin ne olucak kiUzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
Sen onu takip ederek vaktinden calarken o sut havuzunda keyif yapiyor, bir de boyle dusun.Hayir bununla ilgisi yok özdeşleştiriyorum kendimle sadece
Evet takip etmeyi birakamiyorum büyük bi fan kitlesi var dizi zamanindan onlari falan takip ediyorum ve bagimlilik gibi normal değil biliyorum bu yüzden rahatsizlik duyuyorumKim olduğunu söylemezseniz söyletene kadar sorulacak haberiniz ola
Hayran olun nolmuşki?
Yani boyutu nedir mesela, evi işi gücü çoluğu çocuğu ihmal edecek kadar ne yapıyorsunuz bu kadın için?
Hayranım ben bu kadına deyin geçin yetmiyor mu?
Tüm gün ne yapılır onu merak ettim.sosyal medya takibi mi?
Teşekkür ederim böyle yaklastiginiz icin gerçekten elimde olan birşey degil bu yüzden rahatsizlik duyuyorum zaten bu takintidansosyal medyanın hayatımıza olumsuz etkileri çok fazla, normalde belki de haberimizin olmayacağı dünyanın öteki ucundaki insanları görebiliyoruz , vaktimizi bosa harcıyoruz , üzülüyorum gercekten bu duruma. misal su an ingiltere kraliyet ailesi , tüm dünyada çok gozununde, ben de hepsini tanidim , tek tek hepsinin özel hyatlarini takip ettim. halbuki bana ne ?
sizinki ne tur bir hayranlık tam bilemiyorum fakat o kisiyi takibi tüm platformlardan birakmalisiniz. bakmaya, takip etmeye devam ettikçe takintili haliniz de devam eder. umarım bir an evvel kurtulursunuz
Evet takip etmeyi birakamiyorum büyük bi fan kitlesi var dizi zamanindan onlari falan takip ediyorum ve bagimlilik gibi normal değil biliyorum bu yüzden rahatsizlik duyuyorum
Benim sorunum bu zaten dizileri ile kalmayip magazinde fan sayfalarında takip etmek ona yazilanlara üzülmek bunun normal olmadığını bildiigim icin kendime kızıyorum bakmadan duramiyorum kimseyede anlatamiyorum bunu dalga gecilecegini bildigim icin çok zor bi durum gercekten
Kimmiş bu kadın merak ettimUzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimBunlar genelde boşluktan oluyor. Uğraş bulup, kafanız meşgul olunca aklınıza bile gelmez. Normal bir hayranlık olabilir ama kendini onunla özdeştirmeniz, çok vakit harcamanız iyi değil. Size zarar yani.Siz vakit öldürürken o sefa sürüyor çalışıyor, bunu düşünüp bana ne deyin. Yoksa hayranlıkta birşey yok. Ben de Tom Hardy'e bayılırım mesela ama adam hakkında filmleri, dizileri dışında bilgim yok.
Sizinki kim valla merak ettim.
Teşekkür ederim cevap için inşallah faydası olurMuhtemelen takıntı hastalığının bir türü bu. Uzman yardımı almaktan çekinmeyin. Sosyal medya hesaplarınızıbir süreliğine kapatın. Hobi bulun. O kişi aklınıza geldikçe başka konuya odaklanmaya çalışın. Beyni meşgul edin. Basit bir öneri gibi gelebilir ama inanın en geçerlisibudur. Beyin boşlukları doldurmaya çalışıyor, başka konuyu kafaya takın. Siz böyle yaptıkça belki mutlu oluyorsunuz beyin de bu yöntemi seçiyor olabilir. Mutsuzsanjz sebebini bulun, çözüme odaklanın
Böyle yorumlar gerçekten bana iyi geldi takıntı oldugunun farkindayim ama kendime engel olamiyorum kurtulmak istedigim icin buraya yazdim çünkü arkadaslarima esime anlatmaya utanıyorum bunu çok sagolunBunun normal olmadigini kabul edip adim atmissiniz ne guzel. Simdi de uzaklasma zamani. Cocuklarinizla oyun oynayin. Bir sure hesaplarinizi tamamen kapatin. Kitqp okuyun tv izlemeyin bahar geldi gelecek disari cikin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?