Aa kız kimse kim niye bu kadar merak ettinizAslı Enver mi? Yeniden dizilere döndü, ya da Diriliş Ertuğrul'un Halime ? Yoksa Defne Samyeli ? Ayyyy halde de yaa
Değmez diycemAa kız kimse kim niye bu kadar merak ettiniz
Bu kadar takintiya değmez denir diye cevap vermiyor benceYine işine gelen yorumlara cevap veren bir konu sahibesi .Burda kaç kişi kim kim kim diye sormuş ama lütfedip cevap vermemişsiniz .
Özge özpirinççi diyorum ben de hadi bakalımAslı Enver mi? Yeniden dizilere döndü, ya da Diriliş Ertuğrul'un Halime ? Yoksa Defne Samyeli ? Ayyyy halde de yaa
Ergenliğinde bir ünlüye ölümüne aşık olmayan kişi ergenliğini yaşayamamıştır zaten. Kimlere kimlere aşık olduk hatırladıkça utanıyorumYazmadan edemiycembende ergenlik çağında futbolcu Nihat Kahveci ye aşıktım asiktim diyorum çünkü o zamanlar ciddi ciddi aşık olduğumu saniyodum hayranlık olduğunu hiç kabul etmedim, platonik aşkım derim hala ajdgaksb gazetenin spor sayfalarindan gördüğüm resmini keserdim bı dosya oluşturmuştur hatta nasıl bir absürtlükmüş te allahm
Eskilere gittim bı an hala TV de fln görsem içim kipirdar valla
Şaka bı yana tabi bu takıntı nasıl geçer bı fikrim yok açıkçası ama tavsiye olarak kursa fln yazılırsaniz, günleriniz yoğun geçerse kurtulursunuz sanırım,hatta eğer calismiyosaniz işe fln girip çalışırsanız daha bile iyi olur bu duruma sanki
Canım hayat çok guzel sen hayatına anlam kat.Keza onların senin varlığından bıle haberı yok.Uzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?