Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Ben de Karl Lagerfeld'e hayrandım, adam ölünce bayağı üzülmüştüm. Ben öyle her yerden takip etmiyordum ama adamın hazır cevaplılığına ve zekâsına hayrandım.

Ergenliğinde bir ünlüye ölümüne aşık olmayan kişi ergenliğini yaşayamamıştır zaten. Kimlere kimlere aşık olduk hatırladıkça utanıyorum:olamaz::KK70:
Aynen öyle ama ben çevremde ailemde yada arkadaşlarım da falan kimse de birilerine karşı hayranlık görmedim😂o yüzden de ben kesin aşığım bu adama derdim gece onu hayal edip uyurdum 😂 aramızda 15 yas var çok değil ki bence evlenebiliriz bulurum ben bu adami bile diyodum ahahaha :KK70: karısından boşandı diye sevinen bı manyaktim hatta tövbe tövbe:KK70:

Eşcinselliğin hayranlıkla ne ilgisi var
Ailesine, çocuklara ayiracagi zamanı bir kadına ayırmak. Onu sürekli stalklamak bana pek hayranlık gibi gelmemiş demek ki bu yorumu yapmışım.
Cem Yılmaz en son örnek misal. Seranay için sürekli dalıp gidiyorum stalklamak bu olur mu dedi pat sevgililer 😃

Konu sahibi bunu eşinize de arkadaşlarınıza da anlatmayın. Bir arkadaşım da sizin gibiydi, çevresindekiler çok farklı yorumladı. Öyle değilim dediği halde sen lezbiyensin falan demişlerdi. Şu an günlük hayatınızı etkileyecek derecedeyse doktora gitmeniz iyi olur ama cevrenizdekilere söylemeyin.

Aynen öyle ama ben çevremde ailemde yada arkadaşlarım da falan kimse de birilerine karşı hayranlık görmedim😂o yüzden de ben kesin aşığım bu adama derdim gece onu hayal edip uyurdum 😂 aramızda 15 yas var çok değil ki bence evlenebiliriz bulurum ben bu adami bile diyodum ahahaha :KK70: karısından boşandı diye sevinen bı manyaktim hatta tövbe tövbe:KK70:
Bende şimdi kim olduğunu bile söylemeye utandığım birine deli gibi aşıktım. Nasıl ulaşıcaksın sen ona hayal kurma vs diyenlerle deli gibi kava ediyodum 😳😳😳😳 ömrümün boş beleş zamanlarıydı çok utanıyorum 😅

Bir ünlüye hayran olabilirsiniz bu çok normal ama sizinki artık takıntı gibi olmuş. Ben de Thalía hayranıyım hala da dinlerim kadını. Bir hafta önce yeni klibi çıkmış 3 kez falan izlemişimdir, çok hoşuma gitti şarkısı. Ama bilgisayarı kapatınca aklıma gelmez sadece instagramda denk gelirse bakarım. Siz yardım almalısınız bence bayağı abartmışsınız. Şu durumunuz ergen zamanımdaki yılan hikayesi memoli hayranlığımı hatırlattı. Adam yüzünden gençliğim posterini bakıp ağlayarak geçti :KK53:

Back
X