Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle ama ben çevremde ailemde yada arkadaşlarım da falan kimse de birilerine karşı hayranlık görmedimErgenliğinde bir ünlüye ölümüne aşık olmayan kişi ergenliğini yaşayamamıştır zaten. Kimlere kimlere aşık olduk hatırladıkça utanıyorum![]()
Nasıl anladınHande ercel, eminim.
Ailesine, çocuklara ayiracagi zamanı bir kadına ayırmak. Onu sürekli stalklamak bana pek hayranlık gibi gelmemiş demek ki bu yorumu yapmışım.Eşcinselliğin hayranlıkla ne ilgisi var
Bende şimdi kim olduğunu bile söylemeye utandığım birine deli gibi aşıktım. Nasıl ulaşıcaksın sen ona hayal kurma vs diyenlerle deli gibi kava ediyodumAynen öyle ama ben çevremde ailemde yada arkadaşlarım da falan kimse de birilerine karşı hayranlık görmedimo yüzden de ben kesin aşığım bu adama derdim gece onu hayal edip uyurdum
aramızda 15 yas var çok değil ki bence evlenebiliriz bulurum ben bu adami bile diyodum ahahaha
karısından boşandı diye sevinen bı manyaktim hatta tövbe tövbe
![]()
yapılan yorumlara üzüldüğünü birkaç kez yazmış. Ona baya fazla kötü yorum yapıldı, dalga geçildi. Bir de Hande Erçel'in hayran kitlesi çok değişik. Neden bilmiyorum ama aşırı seviyorlar.Nasıl anladın
yapılan yorumlara üzüldüğünü birkaç kez yazmış. Ona baya fazla kötü yorum yapıldı, dalga geçildi. Bir de Hande Erçel'in hayran kitlesi çok değişik. Neden bilmiyorum ama aşırı seviyorlar.
BndeeeErgenliğinde bir ünlüye ölümüne aşık olmayan kişi ergenliğini yaşayamamıştır zaten. Kimlere kimlere aşık olduk hatırladıkça utanıyorum![]()
Evet. Ve konu sahibinin hayran olduğu kişi hande erçel ise bu yorumunuz baya kızdırmış olmalıBazlama surat diyorlardı dimi
Evet. Ve konu sahibinin hayran olduğu kişi hande erçel ise bu yorumunuz baya kızdırmış olmalı![]()
Evet onu da diyorlardı da oyunculuğunun kötü olmasıyla da çok dalga geciliyordu.Bazlama surat diyorlardı dimi
Sanki bi kötü oyuncu hande erçel. Çok üstüne gidildi yazık. Tv oyuncularının %90 ı kötü oyuncu maalesefEvet onu da diyorlardı da oyunculuğunun kötü olmasıyla da çok dalga geciliyordu.