Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Bende şimdi kim olduğunu bile söylemeye utandığım birine deli gibi aşıktım. Nasıl ulaşıcaksın sen ona hayal kurma vs diyenlerle deli gibi kava ediyodum 😳😳😳😳 ömrümün boş beleş zamanlarıydı çok utanıyorum 😅
Hangimiz utanmadik ki sonradan 😂

Benimde hayran olduğum ünlüler var sayfalarını da takip ediyorum ama 7 24 aklıma gelmiyo.. sosyal medya girip paylaşımlarını görünce beğeniyorum hepsi bu.. unlu hayranlığı o kadar.. seninki de böyleyse nesi takıntı oluyor ki anlamadim

Yine işine gelen yorumlara cevap veren bir konu sahibesi .Burda kaç kişi kim kim kim diye sormuş ama lütfedip cevap vermemişsiniz .
Herkese yazamıyorumki yardımcı olan herkese cok teşekkür ederim kim oldugunu söylemek istemiyorum sadece yoksa birilerini secmek ne haddime sagolsun cevap veren herkes

Uzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
Boşver sen eşi çolugu çocugu ne yapacaksın en güzeli sen takipte kal hayatın mahfoluyormuş çocugunun en güzel zamanları kaçıyormuş bunların ne önemi var sanatçı dediğin yatagında fantazi ler yaparken sen onu savun önemli olan da bu zaten helal sana 👏

valla merak ettim kim ? cocuklarinizdan esinizden daha mi iyi evliliginizde iyimis demekki avarelikten oluyor tüm bunlar valla kafana takacak o kadar cok sey varken kimsw icin üzülemem bosverin sizde bagimlilik olmus bi süre sonra sizde bu sekilde evliliginizw zaman ayiramayip hakkina girmis olursunuz cocuklatinizinda

Boşver sen eşi çolugu çocugu ne yapacaksın en güzeli sen takipte kal hayatın mahfoluyormuş çocugunun en güzel zamanları kaçıyormuş bunların ne önemi var sanatçı dediğin yatagında fantazi ler yaparken sen onu savun önemli olan da bu zaten helal sana 👏
Elimde olmadığı icin ve bunun farkında oldugum icin buraya yazdim böyle mutlu olsam yazma geregi duymazdim biraz anlamaya calissaniz

Back
X