• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı Kocam

:1: Keşke bende kullanmasaydım diyorum bazen söylemesi , anlaşılması zor oluyor. Bazen de iyi yaptım diyorum hele eşime kızınca ohh ohh dediğini yapmadım filan gibi :52: Bi anne babam adım duruyo herşey değişti zaten diyorum da hala kızıyor. Artık bu konuyu konuşmak istemiyorum hayatım:46: O kadar tahammülümüz yok anlican..

en çok memleketimin değişmesine üzüldüm ben ne yalan söyliyim :43:

Bir resim koyarım sosyal paylaşım sitesine yok ikimizin resmi olsun tek koyma, isim değiştirme sınırını aştığım için kızlık soyadım kaldı yardım merkezi'ne mesaj attık ama soyadım değişmedi bugün de ona takmış bu soyadın niye hala değişmedi, değişmiyosa başka bi hesap açarız olmaz mı canım ? yan tarafta parantez içinde yazıyo kaç yıllık hesabı soyadı için mi değiştirecem dedim olmaz ben istemiyorum, adam kimliğimi değiştirdi daha ne istşyosa facedeki soyadımın derdine düştü?

çok gereksiz bi tartışma değil mi? bide beni suçluyo niye hemen herşeye bağırıyosun sinirleniyosun ne olmuş istediysem filan muhabbeti yapıyo. :47:

Allahım yaa :19:

imza mı ? benim imzam yok ki :26:

kütüğüm ile evleneli 18 gün oldu yazıyor profilde o imza oluyor işte :)

alt tarafı yeni hesap açacaksın ne kaybedersin ki.Kavga etmekten iyidir.hem bnm sevgilim kıskanıyo diye resim bile koyamıyorum düşün yani.

da dün özlüyorum diyodun :)
yasadıgınız seyler yenı evlı trıpleri gecer merak etme :)

kütüğüm ile evleneli 18 gün oldu yazıyor profilde o imza oluyor işte :)

sarı ceylanımla evleneli tam 9 ay oldu kütük ne ya :D koptumm

Soyadımız Kütük yahu :52:

alt tarafı yeni hesap açacaksın ne kaybedersin ki.Kavga etmekten iyidir.hem bnm sevgilim kıskanıyo diye resim bile koyamıyorum düşün yani.

kaç yıl emek vermişim bi dolu arkadaş paylaşım var niye sileyim ki alt tarafı bi soyadı benim için de, tartışmam o yüzden.

da dün özlüyorum diyodun :)
yasadıgınız seyler yenı evlı trıpleri gecer merak etme :)

hem özlerim hem kavga ederim :27:

Bir resim koyarım sosyal paylaşım sitesine yok ikimizin resmi olsun tek koyma, isim değiştirme sınırını aştığım için kızlık soyadım kaldı yardım merkezi'ne mesaj attık ama soyadım değişmedi bugün de ona takmış bu soyadın niye hala değişmedi, değişmiyosa başka bi hesap açarız olmaz mı canım ? yan tarafta parantez içinde yazıyo kaç yıllık hesabı soyadı için mi değiştirecem dedim olmaz ben istemiyorum, adam kimliğimi değiştirdi daha ne istşyosa facedeki soyadımın derdine düştü?

çok gereksiz bi tartışma değil mi? bide beni suçluyo niye hemen herşeye bağırıyosun sinirleniyosun ne olmuş istediysem filan muhabbeti yapıyo. :47:

Allahım yaa :19:

Evliliğinizin ilk günleri cidden bunları tartışmakla mı geçiyor ? :44:

canım şükret benim eşim face açmama bile izin vermiyor. bırak onu bilgisayara başka biri oturacak görecek diye resimlerini gizli klasöre koy diyo.. Allah daha büyük sorunlar vermesin ne olacak huzursuzluk olacağına dediğini yapın :34:
En büyük sorununuz bu olsun inşallah:1:

al eşyayı fırlat kafasına :52: canı ekşın istiyo heralde tartışacak mesele bulamayınca bunların.

:1::1: yok çok takıntılıdır , bende aksine relakssss sallllaa boşver dedikçe çıldırıyo umursamıyorum

kendi kafasına göre düzenliyo artık cm leri, neyseki benden beklemiyo kendi yapsın napıyosa paralasın kendini

bana dokunmasında :1:

canım şükret benim eşim face açmama bile izin vermiyor. bırak onu bilgisayara başka biri oturacak görecek diye resimlerini gizli klasöre koy diyo.. Allah daha büyük sorunlar vermesin ne olacak huzursuzluk olacağına dediğini yapın :34:
En büyük sorununuz bu olsun inşallah:1:

oov :27: benimki daha iyi o zaman :23:

Evet çok gereksiz bence de

Bende kızlık soyadımı da kullanmaya devam etmek istiyorum, dilekçe vereceğim dedim
Eşim ne gerek var ikimizinki de aynı olsun kullanma dedi
Tamam o zaman sen benim soyadımı al dedim :27: bişey diyemedi
Sonuç olarak iki soyadı kullanıyorum

Evlenince eş oluyoruz
Erkekler bizim velimiz olmuyo dimi
Tercihlerimize saygı duymalılar, bizde onlara tabi

:1::1: yok çok takıntılıdır , bende aksine relakssss sallllaa boşver dedikçe çıldırıyo umursamıyorum

kendi kafasına göre düzenliyo artık cm leri, neyseki benden beklemiyo kendi yapsın napıyosa paralasın kendini

bana dokunmasında :1:

obsesif galiba seninki allah kolaylık versin canım :1:

Evet çok gereksiz bence de

Bende kızlık soyadımı da kullanmaya devam etmek istiyorum, dilekçe vereceğim dedim
Eşim ne gerek var ikimizinki de aynı olsun kullanma dedi
Tamam o zaman sen benim soyadımı al dedim :27: bişey diyemedi
Sonuç olarak iki soyadı kullanıyorum

Evlenince eş oluyoruz
Erkekler bizim velimiz olmuyo dimi
Tercihlerimize saygı duymalılar, bizde onlara tabi

ben de dedim tansu çiller gibi kadınım onun kocası soyadını aldı sen de benim soyadımı al diye :52: yok yine kandıramadım

kardeş napiyim değişmiyo ben de yandaki paranteze koydum yeni soyadımı, 3 yıldır aynı hesabım 600 tane fotoğrafım var dedim hepsini ben yüklerim tekrardan dedi :53: hasta

çaktırma Kütük soyadımız :27: sorma yani, yok bizim ne kadar geçmişimiz varsa face de o kadarlık olmalıymış, eskiden bişey kalmamalıymış. Ben de eski gönderilerime bakıp eski sevgilimi hatırlayacaktım zaten tövbe yarabbim. Hergün takacak bişey buluyo, bu adama başka uğraşlar bulmam lazım.

benimki de değişmiyordu sil baştan açtım kocanın dediği gibi :52:
tabi şu an toptan kapalı :1:

şahsen ben evlenince direkt olarak kızlık soyaadımı silip sadece onun soyadını kullanırım
benim hoşuma bile gidiyor evlenince erkeğinin soyadını almak
eski kafalı mıyım ben acaba ya:26:

şahsen ben evlenince direkt olarak kızlık soyaadımı silip sadece onun soyadını kullanırım
benim hoşuma bile gidiyor evlenince erkeğinin soyadını almak
eski kafalı mıyım ben acaba ya:26:

arkadaşım eşin biraz abartmış tabi ki canım sosyal paylaşım sitesinde öyle yazsa ne olacak sanki bu erkekleri anlamak imkansızzzzzz

Son düzenleme:
Boyle seyler icin insan tartisirmi ya. esinde bi degisikmis yani.

Ben 8 sene yanlizca kendi soyadimi kullandim.

Bu sene esim rica etti "ayni olsun soyadimiz" dedi.
Bende o zaman sende benim soyadimi al ikiser ismimiz olsun dedim:)
Biraz dusundu tamam o zaman ayni olsun yeter dedi..
Hemen yola ciktik.
Orda ben esimin soyadina gectim ve kendi soyadimi ek yaptirdim. Ona sira gelince Erkege yakismaz seni denedim sadce diye sarildim:))
Cok mutlu oldu tabi:))
Ben iki soyadimla esim tek soyadi ile el ele eve donduk:)))

Back
X