• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı Komşu

Kendi torunu geldiginde sese onem vermiyorsa demek o kdr takintili degil. Düzenli bir sesiniz yok ani gelisen sesler olabilir kapi carpmasi telefon dusmesi cok olagan hic sallamayin

valla dinsizin hakkından imansız gelir bizim alt komşuda sıkıntılı hatta konu bile açtım buraya banyodaki su sesine kadar laf eden bebek ağlamasını emeklemesini sorun eden sürekli duvara vuran kişilerdi. Oğlum kreşe başladı sabah bizimle saat 8 de çıkıyor akşam 7 de eve geliyor sadece annem evde kalıyordu gürültü yapacak kimse yok yani bir gün yine vurmuşlar duvara annem almış eline metal kepçeyi bütün odaları dolaşarak dakikalarca peteklere vurmuş çıkan sesi düşünün o gün bu gündür artık vurmuyorlar duvara alttan almayın ben çok pişmanım el kadar bebeği kısıtlıyordum aman ses olmasın diye keşke ben yapsaymışım daha önce annemin yaptığını.
Ben alttan almiyorum fakat babam çok alttan alıyor. Ve asla benimle veya annemle konuşmuyor, hep şikayete babama geliyor.

Zemine düşen telefonu üst kattan duyabilmesi çok ilginç. Hadi birincide tesadüfen duydu diyelim her seferinde nasıl duyuyor?

Adam normal değil ya, ses sensörü falan mı kullanıyor acaba özel olarak en hafif sesleri duymak için?
Ev sahibiniz olsa ne olacak bu kadar baskı yapmaya ve sizi diken üstünde hissettirmeye hakkı yok ki, diklenin biraz sertleşin bu nasıl saçmalık.
Çok kuvvetli vurdu, öyle olmasa belki alt kattaki çocuk derdim ama mümkün değil.

Tolere etmiyorum dinsizin hakkından imansız gelir bazı insanlara kibarlık ince düşünce şu bu fazla geliyor arsızlaşıyorlar her tepeden vurduğunda matkabın ucunu çıkarıyosun kolun yorulana kadar tavana tutuyosun bunu asla yapmayı bırakmıyorsun ne derse desin her vurduğunda aynısını yapıyosun bi süre sonra vurmayı kesecek
Matkap yapabilir miyim bilmiyorum. Ama bir ara vileda sopası vuruyordum, yine başlayacağım yapmaya.

Back
X