Takintili miyim? Normal mi? Fotografli.

Ben yanlış görmedi isem orası klozetin önü

Adam her tuvalete gidince yeri mi silsin

Kedi de varmış zaten evde, bu kadar küçük kıllar sizi rahatsız etmemeli

Evde kırk kere tarasanız da kedi kılı da oluyor çünkü

Kapayın banyo kapısını kedi girmesin

Açıkçası hiç yere dökülen kıl vs temizleyemem haftada bir temizlikte temizlenir

Üç beş kıl için kendimi de üzemem

Kuru mop yapsanıza eğilmeden huzlıca kaldırın halıyı vsyi banyodan kuru bezler var mıknatıs gibi çekiyor tozu kılı vsyi rossmandan alıyorum sopasını da bezini de

Ben banyomu bu sekilde asla 1 saat bile tutmam
Hemen temizlerim
Illa ki sac kil oluyor evt ama yapacak birsey yok

Kediniz de varmis
Temizleyeceksiniz baska care yok

Sizin adiniza uzuldum ama bir o kadar da guldum anlatis seklinize :KK70:
Bizimkinin islatma huyu yok, wc de cok temiz birakir ama bir su kil meselesi herseyi berbat ediyor gecen supurgenin icini temizledi sadece toz ve kendi killari hemde yuvarlak yuvarlak. Mesela olur olmadik yerlere yapistiriyor bir bakiyorum duvarin ustunde ama kendi boyundan bile uzun biryere nasil yapistiriyor inanin aklim almiyor. Spider man in orumcek degil kil versiyonu bizimki. Strec filme sarmak lazim bunlari.
Bizimkinin de annesi hic elini surdurmemis. Kaynanamin fayanslari da mat ve koyu renkli onun evinde hic boyle olmuyordu ben de tam tersi beyaz ve parlak seviyorum -dum. Nereden bileyim boyle olacagini :KK43:
Benim de fayanslar beyaz. Hem yer hem duvar. Ve yerde kil gormekten nefret ediyorum. Lavaboda kir ya da leke gorursem elimi yikayamiyorum orda. Iste Allahtan domestos var :) Bir de migrenim var, ota moka midem bulaniyor. O yuzden temiz tutmak zorundayim. Kirli birakip cikarsam aklimdan cikmiyor bir turlu rahat edemiyorum. Yikadiktan sonra da şoyle bi bakip " Oh be cok iyi oldu valla" diyorum. :KK70:
Neyse ki sadece tuvalet banyo konusunda boyle titizim. Geri kalan seylerde daha rahatim.

Selam bayanlar yeniden ben geldim ‍♀️
Sizi de biktirmak istemiyorum ama artik esimin takintili oldugumu soylemesinden bik tim usandim.
https://resmim.net/f/NMzh7w.jpeg

Bu fotograf bizim banyomuz malum. Sadece 2 gunde geldigi hal bu. 2 gun once yine dayanamayip silip supurup mis gibi yapmistim. Ayak havlusundan tutun da yerdeki paspaslar bile inanilmaz toz ve pislik icinde. Salon da ayni bu sekilde ama laminant oldugu icin bu kadar belli olmuyor. Kafayi yemek uzereyim. Kedim de banyoda yatiyor bazen hayvan pis insan kiliyla tozla geri geliyor sinirlerim hepten bozuluyor.

Lutfen bana bir cevap verin, herkesin evi boyle mi yani esleriniz bu kadar kil dokuyor mu? Dokuyorsa caresi nedir?

Hamileyim diye hergun yapmiyorum ama hamileligimden sonra bu hergun, her Allah’in gunu is rutinimde olacak. Zaten ev isi ASLAAAAAAA bitmiyor.

Ben cok mu takintiliyim lutfen fotografa bakip cevaplayin. Siz olsaniz naparsiniz.
Hayir takintili,degilsin. Her gun temizlik ister bu durum. Bebegin olunca daha dikkatli olman lazim. Bebegim simdi emekliyor. Bizim salona cok kıl dökülüyor. Emzirdigim icin saclarim avuc avuc dökülüyor. Sımsıkı topuz yapiyorum ama yine de dökülüyor. Esımin de bacak killari dökülüyor. Her gun supurmekten baska care yok.

Kötü duruyor evet ama kafayı takacak kadar değil çocuk olunca bu kadar bile yapılamıyor maalesef bence bunlara üzülmek yerine hamileliğinizin tadını çıkarın

Ucuzlarından büyük boy ıslak mendil alıyorum elimin altında biryerlerde oluyor ,anında 4 ayaklı iki ayaklıların kıllarını tüylerini alıyor.Bez vs ye yapışıyor bezden de temizlemek ölüm .Her defasında makinede açamıyorum.
Ben orta kalınlıkta Ve fazla nemli ıslak mendilde buldum çözümü :)

Bana pis göründü..3 gün önce temizledim banyomu seninkinden temiz:110:

Valla o banyoyu temizleme isteği takıntı değil elbette. Ama eşe yapılan veryansın az haksız, ne yapsın dökülüyorsa tüyleri. Banyo dediğin günlük temizlenmeli zaten. Süpürmek zor geliyorsa şarjlı bir alet alın onunla her an toplayabilirsiniz tüyleri kılları.

Yani 2 günde bir temizlenen banyo bu halde olabilir benim eşim sarıșın bende öyle, eşimde zaten tüy kıl çok yok sadece kafada saç var çocuklarında saç maç dokulmuyor ama yinede ben her gün banyoyu süpürüyorum ve ardından siliyorum bunu herzaman yaptım hamileyken de çünkü aksi taktirde rahat edemem. En hassasım banyo ve mutfak

Size cok hak veriyorum.

Banyo benim de hassas noktam.Ozellikle temizliktrn sonra en ufak sey dokulse sinirden delirecek noktaya geliyorum.

Her gün köşe bucak temizlemek mümkün değil ama her gün elektrikli süpürgeyle alabilirsiniz.2 dknızı alır.Bne öyle yapıyorum.

Hic sevmedigim bir göruntu neyseki esimin kılı tuyu dokulmuyor bazen lavobada sakalları duzeltiyor cıldırıyorm hic sevmem kılı tuyu mesef temizleyeceksnz ne demisler pis evin üstüne mksafir gelir sizde o duruma dusmeyin adamında pek bir sucu yok ;)

Fayansin renginden bu kadar goze batiyor olabilir mi diye dusundum, bizim vizon rengi banyomuz gerci esim kil doken bir tip degildir ama haftalik temizlik disinda yapmiyorm hic te oyle pasakli filan durmuyorum:)

Evli değilim ama ileride böyle bir şey yaşasam benim için de sıkıntı olurdu açıkçası. Misafirliğe gittiğimde görüyorum mesela ama bu kadarı bile beni rahatsız ediyo,kendi evimde böyle olduğunu düşünemiyorum bile. Tabiki bilerek yapılan bir şey değil ama eşiniz de dikkat etmek zorunda. İnşallah duşakabinin içi de böyle değildir.

Back
X