- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi Sismankofte
Alın bi şarjlı süpürge, verin eline. Dökdükçe süpürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de fayanslar beyaz. Hem yer hem duvar. Ve yerde kil gormekten nefret ediyorum. Lavaboda kir ya da leke gorursem elimi yikayamiyorum orda. Iste Allahtan domestos var :) Bir de migrenim var, ota moka midem bulaniyor. O yuzden temiz tutmak zorundayim. Kirli birakip cikarsam aklimdan cikmiyor bir turlu rahat edemiyorum. Yikadiktan sonra da şoyle bi bakip " Oh be cok iyi oldu valla" diyorum.Sizin adiniza uzuldum ama bir o kadar da guldum anlatis seklinize
Bizimkinin islatma huyu yok, wc de cok temiz birakir ama bir su kil meselesi herseyi berbat ediyor gecen supurgenin icini temizledi sadece toz ve kendi killari hemde yuvarlak yuvarlak. Mesela olur olmadik yerlere yapistiriyor bir bakiyorum duvarin ustunde ama kendi boyundan bile uzun biryere nasil yapistiriyor inanin aklim almiyor. Spider man in orumcek degil kil versiyonu bizimki. Strec filme sarmak lazim bunlari.
Bizimkinin de annesi hic elini surdurmemis. Kaynanamin fayanslari da mat ve koyu renkli onun evinde hic boyle olmuyordu ben de tam tersi beyaz ve parlak seviyorum -dum. Nereden bileyim boyle olacagini![]()
allah iyiliğini versin güldürdün beni akşam akşam hadi inşallah sen de evlenirsin yakındaKonuyla alakasız olacak belki ama,
Allahım hic bu günleri görecek mıyım diye düşündümsanki onun kılını temizlemek bile çok güzel
![]()
Hayir takintili,degilsin. Her gun temizlik ister bu durum. Bebegin olunca daha dikkatli olman lazim. Bebegim simdi emekliyor. Bizim salona cok kıl dökülüyor. Emzirdigim icin saclarim avuc avuc dökülüyor. Sımsıkı topuz yapiyorum ama yine de dökülüyor. Esımin de bacak killari dökülüyor. Her gun supurmekten baska care yok.Selam bayanlar yeniden ben geldim
Sizi de biktirmak istemiyorum ama artik esimin takintili oldugumu soylemesinden bik tim usandim.
https://resmim.net/f/NMzh7w.jpeg
Bu fotograf bizim banyomuz malum. Sadece 2 gunde geldigi hal bu. 2 gun once yine dayanamayip silip supurup mis gibi yapmistim. Ayak havlusundan tutun da yerdeki paspaslar bile inanilmaz toz ve pislik icinde. Salon da ayni bu sekilde ama laminant oldugu icin bu kadar belli olmuyor. Kafayi yemek uzereyim. Kedim de banyoda yatiyor bazen hayvan pis insan kiliyla tozla geri geliyor sinirlerim hepten bozuluyor.
Lutfen bana bir cevap verin, herkesin evi boyle mi yani esleriniz bu kadar kil dokuyor mu? Dokuyorsa caresi nedir?
Hamileyim diye hergun yapmiyorum ama hamileligimden sonra bu hergun, her Allah’in gunu is rutinimde olacak. Zaten ev isi ASLAAAAAAA bitmiyor.
Ben cok mu takintiliyim lutfen fotografa bakip cevaplayin. Siz olsaniz naparsiniz.