Takintili olmaya basladim artik!:(

Perimasali3737

Birdaha keskeler olmasin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.218
1.155
48
Arkadaslar onceden hic takintili olmayan ben son bir kac aydir herseyi kafaya takar oldum.Beynimdeki kurt sanki beynimi kemirir olmus her seyi dusunuyorum, gecmisi gelecegi her seyi..
Icimde bir korku sanki kotu bir sey olcakmis gibi..
Biri bir sey dese hemen yanlis anliyorum aliniyorum ve soyledigi seyi kafaya takiyorum gunlerce dusunuyorum ve de dusunmekten kendimi alikoyamiyorum..
Icimde ozellikle havanin kapali oldugu gunlerde kotu bir his olusuyor ve surekli kotu dusunmeye basliyorum.
Psikologa ne git diyceksiniz ama ona da gittim ama ne fayda..Icimdeki bu endiseye kotu dusunmeye hic bir sey fayda etmiyor, bazen cok mutlu oluyorum bazen de hayattan zevk almiyorum .

Bu sorun bi kac aydir var..Normalde civil civil hayat dolu biriyim bir gorseniz sanki bu hayatta tek benim derdim yok gibi ama iste her seyi icime atar olmussum..En ufak bir seyi takar olmussum sizce ne yapmaliyim..?

Ben beş yıldır bu haldeyim.

Buna seni iten şey, asıl kaynağı ne biliyor musun? Seni etkileyen olay,durum?

Arkadaşların var mı, sevgilin,eşin dostun?
Aslinda evliligimde esimin ailesinden cok cektim be cekiyorumda ne olduysa onlardan sonra oldu ..Kafamda kotu seyler duaunuyorum hep siz neden boylesiniz..

Bazı şeyleri çok içinize atıyorsanız ondanda olmuş olabilir.
Psikologa gittim demişsiniz,ona içinizi döktünüz mü?Bazıları gidiyor ama her şeyi söylemiyor mesela.Psikiyatra gitmek daha iyi gelecektir size,ilaç tedavisi lazım olabilir.

Ikisine de gittim icimi hep doktum ama sanki beni anlamiyorlar gibi beni ya iste icimdeki kotu hislerden bunalimlardan kurtulamiyorum bazen oluyor hic aklima bisey gelmiyor bazende tam tersi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…