Takıntılı Sevgili (yorumlarınızı okutacam)

elifcik3435

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
46
11
3
39
Kızlar yiğenimin kız arkadaşıyla büyük problemleri var. Yaşları 23 yazdiginiz yorumları okuyacağım kardeşime.

Kiza bağlanmış ama mantığı da istemiyor.

Kısaca özet geçiyorum,

Kız arkadaşı gecmis takıntılı. Surekli çocuğun eski sevgilileri ile ilgili, çocuğa siz şunu yaptıniz şuraya gittiniz gibi şeyler diyormuş. Çocuk yok gitmedik dedigi halde kız dayatiyormus hayır gittiniz biliyorum diye. Çocuğa dusuncelerini gerçekmiş gibi dayatiyormus kabul ettirene kadar.

(Kız eski sevgilisinden sürekli baskı kıskançlıga karşı çok sorun yaşamış aynı şeyleri bizim cocuga yaptığını düşünüyorum. Bizimkide hata yapmis iliskinin basinda, bir de bizim oglan dışa donuk yeni tanistigi insanlar sohbet eder konusur konuskan. Kiza ice donuk iki uc arkdasi disinda kimseyle muhattap olmayan bir karakteri varmış. Benim fikrim karakterleri ters bu yönde)

Aşırı kıskanç kız arkadaşı. Tanıştığın bir kızın asla numarasini alma diyor. Numara almada soyle diyelim bir piknik var. Bayanlar organize ediyor. İletisim icin.. Whatsap gruplarda olmasını istemiyor. Yani bir ortamda kız varsa çocuk giremiyor.

Cocugun ortaminda bir kızdan giciklandiysa çocuğu o ortamdan nefret ettirene kadar arıza çıkarıyormus.

Bizim çocuk bu kizin bu tavırlarını gördükçe bir şeyleri saklamak zorunda kaldigini söyledi bana. Kız çok sorguluyor, ispat gösterene kadar inanmıyor diye yalana başvurmuş.

Kızın ağzı da bozuk piç, serefsiz gibi kelimeler kullanıyor. Bizim oğlan bir kaç kez bu kiskanclik yapınca küfür etti diye bunu bahane Edip küfür ediyormus kavgada. Sonrada aşkım canım cicim küfür etmeyelim saygılı olalım biz bir birimizi sevdiğimiz için bu kadar yipratiyoruz, gibi akıllar veriyormus.

Bizimkinin en büyük hatası;

bu kızla konuşma döneminde iken başka kızla tanışmış ve kararsız kalıp ikisiyle bir sure konuşmuş ve diğer kizi tamamen istememiş ve su an ki bu bahsettiğim kızla çıkmaya başladığı günden itibaren diğer kızdan uzaklaşmış. Bunlari öğreniyor tabi kız arkadaşı sonradan.. bizimkinde suç ama kız da normal değil....

Son düzenleme:

Evvela lütfen yazım hatalarınızı düzeltin.

İkinci olarak, bunlar cidden 23 yaşında mı? Karakterleri oturmamış henüz :/

Bi kez yalanını yakaladıysa sürekli soruşturup şüphe duyuyordur normal olarak artı tabi yrni tanıştığı kızların numarasını neden alıyor bu da sıkıntı almasın zaten diğerleri de kızın habgi yalanı yakaladığına bağlı bi konu belki sürekli inkar ettiği konularda yalanı yakaladığı için o kadar takıntılı yada öyle bişey yoksa koz takıntılıdkr istemiyorsa istemiyorum diyip ayrılsın biz mi ayırcaz

Tanistigi kizlarin numarasini gerek yoksa almasin zaten. Ama onun disindakiler hele ki kufur olayi cok yanlis. Simdiden yuz goz olmuslar, evliliklerini gozumde bile canlandiramiyorum...

Kız bi garip sorunlu sıkıntılı ha yigeniniz aldatmış hata yapmış fakat keşke bunun yerine diğerini secseyms :) bundan daha kötü olamazdi heralde. Nefret ederim küfreden kızlardan bide 23 yaşındayms. Bide bunlar çocuk yetistircek pehhh.

Bu kadar kız çevresi yapması pek normal değil yiğeninizin yok piknikmiş yok ortamda tanıştıklarının hemen numarasını almak falan ne gerek var kaldı ki yiğeninin kendi sorunu siz neden bu kadar dahil oluyorsunuz 23 yaş küçük bir yaş değil baktı olmuyor ayrılır buradaki cevaplara göre ilişkisini gözden geçirmek istemesi ilginç siz dinleyin ama müdahale etmeyin bir de geçmişte iki kişiyi idare etmiş falan

Kızdım zaten aldatma oluyor dedim. Çocuk da diyor ki, sadece konuşuyorduk ama onunda çevresinde erkekler vardı nerden bilebilirdim.. diger kızı da tanımaya çalıştım. Zaten diğer kıza açıklama yaptım bu kiza çıkma ettiğim günden sonra asla konuşmadım diyor diğer kızla.

bu konu daha önce açıldı takıntılı kardeşim
bende benzeri miydi aynisi miydi diye düşünüyordum size gelince de bence kiz degil erkek takıntılı eger bu kiza takmasaydi ne kadar sacma ve yanlış bi ilişkide oldugunu 23 yasinda ki bi insan farkedebilirdi

Sizinkinin yaptığı iki kızı aynı anda yürütme meselesi de hiç hoş ve doğru değil de o ayrı konu.
Kızın da belli ki psikolojik problemleri var ayrılsın yani neyi bekliyor oğlunuz anlamadım.

Bence kız ayrılsın baksana her ortama giriyor kızların numarasını alıyor yok efendim iki kızı idare ediyor yok onu denedim bunu seçtim sizin yeğen büyümeden düzgün adam olmadan ilişkisi olmasın bence karşısındaki kıza yazık yani adama bak hem sevgilim olsun her ortamda da olayım ili gün sonra evlenir ee ben sıkıldım karşıma şuda çıktı bunu da deneyeyim der bu ilişki olmaz da sizin kinden değil kıza yazık inşaallah mantığıyla bakar ayrılır

Takıntıya bir çelme takın, önünüze bakın. Zaman değerli, hayatta. Yok ben zehir içmeyi seviyorum diyorsanız devam edin kısacık hayatta takla üstüne takla atmaya.

Takıntılı sevgilisinden ayrılsın, diğer kızı da boşversin. Başka alternatiflere yönelsin, yalansız dolansız olsun, ne diyelim

Kızı o noktayı getirenlerin sizin yeğeniniz. Nasıl 2sini aynı anda tanıyıp karar vereyim diyebiliyor ? Sizde bu durumu bildiğiniz halde kız şunu yapıyor ,kız bunu yapıyor diye yazmışsınız. Başta güvensizlik sizin taraftan unutmayın. Keşke o kızı bulsam da akıl versem bırak diye.

Kizin paranoyak oldugunu,psikologluk oldugunu dusundum taki sonunu okuyana kadar.En onemli detayi sona birakmissin. Kardesin kusura bakmasin da madem boyle bir hata yapti,duzelmesini beklemesin. Suan istedigi kadar sadik olsun,karsi taraf asla guvenmeyecek.Ciddi dusunuyorsa kiz seneler sonra belki durulur ama isitip isitip karsisina getirecek aha buraya yaziyorum

Takıntılı sevgilisinden ayrılsın, diğer kızı da boşversin. Başka alternatiflere yönelsin, yalansız dolansız olsun, ne diyelim
Diğer kızla zaten bu kıza evet demeden önce birirmis. Yani açık açıa konuşmuş o kızla. Bu kizda ogremimce güveni sarsılmış.

Zaten oğlumuz hatalı o konuda. Kız öğrenince de açık açık konuşmuş. Ben onkizla sadece konuştum şu an ayrilacaksan da kararına saygı duyuyorum diye ama kız ayrılmamış devam etmiş buna rağmen takıntılar devam. Bu konuyu öğrenmeden önce de sorguluyormus çocuğun geçmişini..

kızı birkere kandırmış kızın takıntılı olması ve hayatı burnundan getırmesı normal kızın guvenını kazansın. tabi çok seviyorsa kızı. hayır okadarda yoğun değilse duyguları işin başında kestirsin çünkü bir zaman sonra kızdan zaten soğuyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…