Takıntılı Sevgili (yorumlarınızı okutacam)

Valla ortada iki hata var;adam sadakatsiz kiz da hakli olarak guvenmedigi bir insanla hala beraber bu da ikinci bir hata. Ayrilmak yerine en cok kendi hayatini ve karsi tarafin hayatini mahvediyor.

Valla ortada iki hata var;adam sadakatsiz kiz da hakli olarak guvenmedigi bir insanla hala beraber bu da ikinci bir hata. Ayrilmak yerine en cok kendi hayatini ve karsi tarafin hayatini mahvediyor.

Haklısınız ama oğlan sadakatsiz değil aslinda. Çocuk diyor ki hem çevremiz olsun arkadaşlarımız olsun bayan erkek farketmez sende tanış çevremle beraber piknik eğlence hani bir birileri dışında cevewleronde insanlar da olsun istiyor. Ki ama sadece sen ve ben mantığında.

Yeğen mi ?kardeş mi? Bir türlü çözemedim.

Ayrıca daha 23 yaşında niye böyle meseleler için aklını kurcalıyor ki? Ha deyince evlenecek bir yaş değil 23 hele ki bir erkek için.

Çok ciddi takılmasın he he desin geçsin baktı baş edemiyor o zaman yol versin neyi bu kadar takıyor ki? Böyle arıza tiplerle ömrünü yemesin.

Valla canim hani diyoruz ya guven cook onemli diye bu lafi yabana atma.Gercek ne olursa olsun,kizin gozunde adam capkin,sosyllesmek eglenmekten ziyade baska seyler pesinde diye dusunuyor.Biraz empati yapmalisin sen de kadinsin

sizin ki neden ayrılmıyor?

Valla canim hani diyoruz ya guven cook onemli diye bu lafi yabana atma.Gercek ne olursa olsun,kizin gozunde adam capkin,sosyllesmek eglenmekten ziyade baska seyler pesinde diye dusunuyor.Biraz empati yapmalisin sen de kadinsin

Haklısın bir kere kiriildimi güven yerine gelmiyor..

sizin ki neden ayrılmıyor?

Bizimki duygusal. Kız istediğini söyleyip istediği iftirayı atıp sonra bizimki sert çıkınca da ağlamaları aşkım ben seni çok seviyorum aslında ben seni çok sevdiğim için kıskanıyorum demeler..

Kızla evlenmeyi düşünmedikleri sürece sorun yok
Bi kaç aya sıkılır ayrılırlar
Demek ki kızın düşünceleri öyleymiş. Fazlaca rahatsızsa ayrılsın

Burda kıskanç takıntılı bir iki kişi var kocalarıni hayattan bezdirdi ayrılsın uğrasmaya değmez

Kendi kararlarını vermesi gerekiyor bende söyledim sonra kalkıpda bizi suçlama diye..

Mutsuzsa ayrilsin net. Tabi ki herkes eşini sevgilisini kıskanır ama dozunda. Her yanından geçen iki kelam ettiği kızın sevgilisinin boynuna atlayacak zannediyo galiba gelin adayı. Ayrıca nereye kadar böyle sürecek? Is hayatı okul hayatı dünyanın dört bir köşesinde kadın erkek iç içe hayatımıza devam ediyoruz. Sürekli sevgilim onu aldatiyomusum gibi davransa sürekli beni kısıtlasa köreltmeye çalışsa hayatımdan o insanı çıkartırdım. Eş/sevgili dediğin kişi sana artı değer katmalı. Senden olancasini da alıp götürmemeli.

Ne iş hayatı ne çocuğun kurs hayatı sporu hepsinde birine kafayı takıp sorunlar çıkarmış. Bize sonradan anlatıyor biz ağzımız açık kaldık

Yiğenin beter olsun. Ne yaşıyorsa bin katını daha hak ediyor.
Bu ne demek ya iki kişiyle aynı anda görüşmek???
Yiğeninin yaptığını kız tarafı yapmış olsa kız hakkında hem senin hem yiğeninin neler düşüneceğini hepimiz çok iyi biliyoruz, ki haksızda olmazdınız yani sonuçta zerre onuru olan bir insan iki kişi ile aynı anda görüşmez!
Kızın tek suçu aynı anda iki kişi ile konuşabilen birisini kabul etmiş olması.
Onun haricinde Benim gördüğüm baskıcı eski sevgilisi ve aynı anda çok kişi ile görüşmekte beis görmeyen yiğeniniz el birliği yapıp kızcağızı psikopat etmişler.
Allah onun yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…