• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı sevgili

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim peki ben şimdi ayrılmak istesem ve ayrılsam kul hakkına girmiş olur muyum. İyi kötü bir sürü zaman geçirdik hakkımız var birbirimizde sonradan bana ah ederse hiç mutlu olamazsam bi daha
Allah'ım sana geliyorum, kul hakkı böyle bir şey değil. Okulu sevgilin izin vermiyor diye asarken sana emek veren ailenin hakkı aklına gelmiyordu, sümsük bir kekonun hakkını ne güzel gözetiyorsun bakıyorum da. Ayrılmaya totom yok de anlayalım, hak mak anlatma .

Ne farkeder ki? Kocaman adam ve kocaman bir kadınsınız, size nasıl davrandığını bile görmüyorsunuz, erkek arkadaşınızla mutlu olun😌
Mune bu irmikhelvası nickli erkek kullanıcı olabilir mi? 3 defa hesap açtı. Banlandıkça açıyor. Onun sevgilisi de erasmusa gidecekti o izin vermemişti

Mune bu irmikhelvası nickli erkek kullanıcı olabilir mi? 3 defa hesap açtı. Banlandıkça açıyor. Onun sevgilisi de erasmusa gidecekti o izin vermemişti
Kul hakkı dedi ya. Mağara yaşam formu sevgilisinin hakkı varmış. Düşünebiliyor musun?

Kul hakkı dedi ya. Mağara yaşam formu sevgilisinin hakkı varmış. Düşünebiliyor musun?
Bunları babası azcık kısıtlasa babamdan dolayı travmalarım var, daddy issues diye ağlarlar. Sevgilileri nerdeyse tasmayla dolaştırıyor ama metroda sıkışmamı istemiyor ne kadar da harika bir erkek 🥺 diyolar

Aynen ailesinin bulduğu edepli biriyle evlenir kesin 🤣
Katılmıyorum. Asla o dediğin gibi birini bulmazlar. Konu sahibi gibi sevgili yapabilen(!), kızlı erkekli ortamlara giren (!) biri onlar için iyi bir seçenek, ailesinin bulduğu edepli (!) kızı manipule ederek suçlu hissettiremez, kontrol altına alıp köleleştiremezler.

Tabi ki öyle yapacak. Ailesinin onayı olmadan, parmağına yüzüğü takmadan elin adamıyla gezen kadını kendine eş diye alacak değil ya. Bulur annesi ona eline erkek eli değmemiş bi taze...
Ben erkek eli değmemiş taze olsam böyle ayıoğlundan iki kolumu komple kaplayacak kadar altın bilezik isterim, çünkü öyle bedava yok. :D

E ister zaten. Ev de ister araba da ister kızın ailesi. Sonra kız buraya konu açar ben kocama bakire gittim değerimi bilmiyor diye 😂😂
Bilmiş işte, ev araba vermiş altınlar takmış, bir parmak ucu kadar doku parçası daha ne kadar kıymetli olabilir? 🥲

Back
X