• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı sevgili

Ailemden pek ilgi görmedim annem babam ayrı. Sanki bana baba ilgisi gösteriyor gibi geliyor bazen. Merak eder ilgilenir ihtiyaçlarımı kendininkilerden önde tutar. Yani iyi yönleri de var. Bazen sanki sevgili değil baba kız giziymişiz gibi. Babam düşünmez onun düşündüğü şeyleri. Okula gelirken ağır valizim olur taksiye geçindirir. Kalabalık metrolarda sıkışmamı istemez.
Oha! kalabalık metroda sıkışmanı istemeyen erkek miiii sakın bırakma onu bulamazsın böylesini :KK14: Kritere bakar mısın ya, delirirsin

O yanımdayken az ve öz konuşuyorum insanlarla
32 yaşındaymışsınız 😱 erkek arkadaşınızda tahmini 32-35 yaş arasında kocaman adam, size … gibi gülme deyip hakaret ediyor, otur derse oturuyor kalk derse kalkıyorsunuz, bensiz okula gitmeyeceksin derse gitmiyorsunuz, erasmusa yollamıyor, okuyup ne olacak benimle çalışırsın diyor, adamın sizi ne kadar aşağıladığının farkında bile değilsiniz ama takıntılarından nasıl kurtarabilirim diyorsunuz.

Allah yolunuzu açık etsin😌

Ya Erasmus kazandım gitmemi istemedi dil kursuna da gitmek istiyorum tek başına göndermiyor kendide benle gelmiyor işlerinden vakit bulamadığı için ikna edemiyorum sıkıştım kaldım
Kafanız güzel mi? Erasmus kazanıp bir erkeği ikna etmeye mi çalışıyorsunuz gerçekten? Siz gitmeyin bence de sizin yerinize daha birisi gider de vatana, millete, ailesine, kendisine bir faydası olur.

32 yaşındaymışsınız 😱 erkek arkadaşınızda tahmini 32-35 yaş arasında kocaman adam, size … gibi gülme deyip hakaret ediyor, otur derse oturuyor kalk derse kalkıyorsunuz, bensiz okula gitmeyeceksin derse gitmiyorsunuz, erasmusa yollamıyor, okuyup ne olacak benimle çalışırsın diyor, adamın sizi ne kadar aşağıladığının farkında bile değilsiniz ama takıntılarından nasıl kurtarabilirim diyorsunuz.

Başka koca bulamam diye korktu herhal.

Kendisi 31 yaşında bir yaş küçük

Merhaba

Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabilirim.
Ve sen hâlâ bununla berabersin

Ne farkeder ki? Kocaman adam ve kocaman bir kadınsınız, size nasıl davrandığını bile görmüyorsunuz, erkek arkadaşınızla mutlu olun😌
Görüyor aslında ama kocalar karaborsaya düşmüş napsın , kolay mı koca bulmak?

Ya Erasmus kazandım gitmemi istemedi dil kursuna da gitmek istiyorum tek başına göndermiyor kendide benle gelmiyor işlerinden vakit bulamadığı için ikna edemiyorum sıkıştım kaldım
Aklıma irmik helvası geldi bilemedim

1) Bu sevgi ilgi değil.
2) Birisini değiştiririm yanilgisina asla düşme.
3) anlattıkların son derece anormal!
4) kendini kurtar .

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim peki ben şimdi ayrılmak istesem ve ayrılsam kul hakkına girmiş olur muyum. İyi kötü bir sürü zaman geçirdik hakkımız var birbirimizde sonradan bana ah ederse hiç mutlu olamazsam bi daha

Ay evet son cümlenizi yaşadım ben kendime alışveriş yaparken istediğim şeyi alınca heyecanlanıyorum
Gerçekten üzücü.
Ve bunu kendinize siz yapıyorsunuz. Anne babanızı düşünün, sizi bu günler için büyütmediler.
Birbirinizi seviyorsanız ya resti çekin kendine çeki düzen versin (ki baya zor) ya da bitirin.
Çünkü bu aşkın en dolu dizgin zamanları geçtikten, mantığınız devreye girdikten sonra bu adamdan nefret edeceksiniz. Ve o zaman çok geç olacak.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim peki ben şimdi ayrılmak istesem ve ayrılsam kul hakkına girmiş olur muyum. İyi kötü bir sürü zaman geçirdik hakkımız var birbirimizde sonradan bana ah ederse hiç mutlu olamazsam bi daha
Hakkımız var diye sana orospu gibi diye hakaret eden biriyle evlen çocuk yap o zaman evde balkona çıkman komşuya gitmeni bile yasaklar evden konu açarsın dayak yedim çocuğum var nasıl boşanacağım diye

Back
X