• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı sevgili

Ya Erasmus kazandım gitmemi istemedi dil kursuna da gitmek istiyorum tek başına göndermiyor kendide benle gelmiyor işlerinden vakit bulamadığı için ikna edemiyorum sıkıştım kaldım
Elin herifini ikna için uğraşmak zorunda değilsiniz. İleride çocukla işsiz kalınca belki anlarsınız ben ne imkanları elimle itmişim diye.

allah bilir ilk sevgiliniz. daha ilişki nasıl bir şeydir nasıl yaşanır nasıl sevilir sevilmek nasıl bir şeydir haberiniz yok. elinde bavul olunca taksiye bindiriyor diye aman çok aşık olmuş adam. sevmek sevilmek böyle şeyler değil ya. hadi bizi dinlemezsiniz de etrafınızda hiç mi yok doğru düzgün ilişki yaşayan arkadaşınız? derse birlikte giren birlikte not tutan hep beraber çimlerde yuvarlanan arkadaşınız filan da mı yok? aşk böyle bir şey değil ve söylemeden geçemeyeceğim ÜNİVERSİTE BÖYLE BİR YER DEĞİL
Böyle arkadaşlarım var ama onlar öğrenci evet benim erkek arkadaşım aynı zamanda çalışıyor ve okulu dersleri gereksiz zaman kaybı gördüğü için gelip derste not tutmak istemiyor boşa zaman kaybı görüyor sınav zamanı notları alır bakar geçerim diyor ama o zamanda ben uğraşıyorum ben çalıştırıyorum onu not ayarlıyorum falan yani ben zorlamasam heralde evine memleketine gider sınavdan sınava okula gelir işini yapar uzaktan

Böyle arkadaşlarım var ama onlar öğrenci evet benim erkek arkadaşım aynı zamanda çalışıyor ve okulu dersleri gereksiz zaman kaybı gördüğü için gelip derste not tutmak istemiyor boşa zaman kaybı görüyor sınav zamanı notları alır bakar geçerim diyor ama o zamanda ben uğraşıyorum ben çalıştırıyorum onu not ayarlıyorum falan yani ben zorlamasam heralde evine memleketine gider sınavdan sınava okula gelir işini yapar uzaktan

Bu kadar bilgiliyse erkek arkadaşınız , sınav zamanı niye ders notu peşine düşüyor ? Girsin sınava , kendi engin bilgilerini paylaşsın.

Gideceğiniz yere birlikte gitme nedeniniz daha çok vakit geçirmek olsa güzel olurdu elbette.
Ama sizinkisi kıskançlık. Hem de hastalık seviyesi.
Siz hiç yolda yalnız yürüyemeyecek misiniz? Sebep? 5 yaşında mısınız?
Bilemiyorum, ben olsam beni bu kadar kısıtlayan insandan soğurum. Kendimi tükenmiş yitmiş hissederim. Bence manipüle ola ola ileride alışveriş ederken bile heyecanlanan asosyal bir tip olabilirsiniz. Bu kadar ezilmeyin.
Ay evet son cümlenizi yaşadım ben kendime alışveriş yaparken istediğim şeyi alınca heyecanlanıyorum

Siz ve erkek arkadaşınız kaç yaşındasınız ? Profilinizde yaşınız 32 yazıyor.

Hangi bölümde okuyorsunuz ?

O okulu kazanmak için yıllarca verdiğiniz emekleri ; ailenizin de , sizi o okulda okutabilmek için verdiği emekleri bu şekilde nasıl ziyan edebiliyorsunuz ?
Benim ikinci üniversitem mühendislik okuyoruz

psikoloji okumuyormuşsunuz nasıl yardımcı olmayı düşünüyorsunuz sevgilinize?

Merhaba

Erkek arkadaşım biraz takıntılı biri. Birlikte kafeye gittiğimizde gözü sürekli diğer masalarda oturan erkeklerde. Eğer bizim masaya birinin baktığını farketse direk dik dik bakar ve ne bakıyon tarzında çıkışır. Ben sesli güldüm bir sefer bana o.. gibi gülme dedi. Onunlayken mutluyum ama bir o kadar da diken üstünde oturuyorum gittiğimiz yerlerde. Her hareketim sanki batıyor ona düzeltilmesi lazımmış gibi. Birde aynı sınıftayız üniversitede. Onsuz derslere gitmemi istemiyor gidersem trio atıyor. Bende yurtta onu bekliyorum hergün beni alsın diye ama işleri yoğun oluyor çıkamıyor ders kaçırdığımız zamanlar oluyor. Onu beklemeyip kendim gitsem bu sefer hiç gelmiyor okula. Herşeyi onu bekleyerek onunla yapayım istiyor. Sınıftakilerle de pek konuşamıyorum erkek arkadaşlara ödev sınav sorsam gelip rahatsız oluyor. Onu bu takıntılarından nasıl kurtarabilirim.
Kişi kendinden bilir işi. Or.. gibi gülme dediği anda çakardim tokatı kalkardim masadan. Şimdi s..git pe..vk derdim... 🤬🤬

Hayır hayır hayır aynısını yaşadım
Kaçın
Topuklarınızı bi tarafınıza vura vura kaçın yemin ediyorum üniversitedeki halimsiniz
Kapatacak sizi eve kendi hayatına bakacak
Ciddiyim olacak olan bu

Size o.. diyen biriyle mutluysanız belkide hakediyorsunuzdur böyle birini. Takıntılı olan daha çok siz gibisiniz insan böyle bir terbiyesizi niye sevsin ki? Anca onun kumaşından biri susar yaptıklarına

Back
X