Takıntılık normal midir arkadaşlar ?

Laraaa12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
286
-46
18
Selamün aleyküm büyüklerime küçüklerime şu sorum olacak bazen hatalar yapıyor insan ve pişman olup birdaha tövbe ediyor RABİM her daim af eder değilmi biz kulari 've ben beynimde sürekli birşeyleri takarım olumsuz yöne hep çeviriyorum.Başımı .neden bir insan sürekli takıntılık yapar kötü şeyler düşünür nasıl kurtulabiliriz arkadaşlar . Ruh hastalıklarına randevu aldım fakat sadece ilaç yazıyorlar bende kullanmak istemedim .ben neden herkesi herşeyi takıyorum bazen o kadar fazla düşünüyorum ki sürekli baş ağrım oluyor.

Boş zamanlarınızda kitaplar okuyun, klasik türk edebiyatı çok güzeldir mesela.. hem kafanız dağılır hem yazım ve konuşma şekliniz düzelir. Hiçbir şey anlaşılmıyor kurduğunuz cümlelerden.

Hayatta bi amacınız bi uğraşınız var mı. Hobiniz var mı. Kendinizi geliştirmek adına yaptığınız bir şey var mı. Eğer bunlar yoksa kendinizi geliştirmek adına bir şeyler yapın. Hobiler edinin. Ücretsiz kurslar var onlara katılın. Hem bir şeyler öğrenir hemde yeni arkadaşlar edinirsiniz. İnanın o kadar zor bir hayatım oldu ki. Tüm bunlara rağmen kendimin en iyi versiyonu olmak için hep çabaladım.

Ilaçları hafife alma, aşırı düşünme ve takıntılar konusunda muhteşem etkileri var, psikiyatrik ilaçlara olan önyargıyı kıralım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…