- 8 Ekim 2015
- 58
- 24
- 88
- Konu Sahibi inciinci06
-
Canım yasadigin şeyler çoğu insana gore normal. Her durumda ilaç kullanmayı bırakın. Haline şükretmek istiyorsan hastanenin her odasına bak. Her odanın birinde elinin tuttuğuna, birinde yürüdüğüne, birinde konuştuğuna vs. Şükredeceksin. Daha da çok şükretmek istiyorsan morg â bak. Yasıyorsak buna şükür. Çok şükür. Üzülme.
Ben ölmüş insana baksın diyorum. Ne zaman bir derdim olsa bu haller bende de olabilir di bak görüyorum duyuyorum yürüyorum diyorum. Konu sahibinin derdi dert. Ama onunla bu derdi paylasan o kadar çok insan var ki. Ve dahi nice kimseler çıkıp şuraya keske gözlerim görseydi de tek hasret çekseydim diyebilir. Konu sahibi ni teselli etmek amacım.Şukretmek için morga bakmaya mi gerek var ? Ölüm var bunu herkes biliyor. . Ölmüş bir insanı görüp ne yapacak konu sahibi anlayamadim elmascım. . Hani burda amansiz bi hastalıktan bahsedilmemis sadece takintilarim var demiş ve bu onu rahatsız ediyor normal aktivitelerini etkiliyorsa tabiki psikolojik destek almalı
Ben ölmüş insana baksın diyorum. Ne zaman bir derdim olsa bu haller bende de olabilir di bak görüyorum duyuyorum yürüyorum diyorum. Konu sahibinin derdi dert. Ama onunla bu derdi paylasan o kadar çok insan var ki. Ve dahi nice kimseler çıkıp şuraya keske gözlerim görseydi de tek hasret çekseydim diyebilir. Konu sahibi ni teselli etmek amacım.
Hanımefendi siz gidin bakın demiyorum ki. Muhalefet e ne kadar meraklısınız. Anlayan anladı ne demek istediğimi. Siz kendinizi yormayin.Ölmüş insana bakmak ne kadar sağlıklı. . Keyfe Morga gidip ölüye bakmak
Hanımefendi siz gidin bakın demiyorum ki. Muhalefet e ne kadar meraklısınız. Anlayan anladı ne demek istediğimi. Siz kendinizi yormayin.
Siz iyi olmaya devam edin hanımefendi. Allah arttırsın. Ben konu sahibine yazdım. Sizin konunuz olsaydı sizin ile devam edebilirdim. Benim önerimden konu sahibi eminim ki morga bakmayı cımbızlamamıştır. Neyi ima ettiğimi gayet güzel anlamıştır. Siz tek başınıza yazmaya devam edebilirsiniz, sevgiler.Severim muhalefeti ozelliklede bu gibi durumlarda. . Bende kadına bunu söylemekte mantık var mı diyorum.. gidip Morga bakmayi dusunmeyecek kadar iyiyim merak etmeyin
Siz iyi olmaya devam edin hanımefendi. Allah arttırsın. Ben konu sahibine yazdım. Sizin konunuz olsaydı sizin ile devam edebilirdim. Benim önerimden konu sahibi eminim ki morga bakmayı cımbızlamamıştır. Neyi ima ettiğimi gayet güzel anlamıştır. Siz tek başınıza yazmaya devam edebilirsiniz, sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?