• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takıntıllı hallerım düşüncelerm

inciinci06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
58
24
88
Selamlar arkadaşlar. konuya nerden nasıl başlasam ınanın bılmıyorum. sanırım kafayı yıyorum veya yemek uzereyım 5 yıllık evlıyım başka bır memlekete geldım kucuk ır ılcesıne çocuklarımda oldu ılk zmanlar hersey guzeldı ama cıcım aylarından sonra bazı seyler dank etmeye başladı annem babam memleketım odam toprağım arkadaşlarım hersey o kadar ozlem hasret cekıyorumkı bu bır takıntı halıne geldı gelin goorrunkı kocamda cok ıı bır ınsan uzerıme tıtrıyor allah razı olsun ama ben bu gurbetlıgı taktım kafaya mesela bugun cmtesı memleketın pazarı vardı ah orda olsam annemle gıderdım! keskeler keskeler anılar hatıralar olucem hanı delı gıbı asık olursunuzda sesını duyduğunuz zaman cok hoşunuza gıder annemın babamın yegenlerımın sesını duyunca o kadar kotu ozluyorumkı gulmelerıne sohbetlerine kadar o kadar ozluyorumkı nu sıkıntıların ıcınde burda bı arkadaşımla problemım oldu kadın kafadan manyak cıktı aramadığın zaman surat yapar sen aramassan aramaz yazarsın cevap vermez bı tavırlar bende burda kendımden cok odun verdım zaten yalnızım dedım ben o kadına kendımı demeki o kadar ezık gostermısımkı bu zaafımı cok kullandı bi bakarsın ıyıyız ertesı gun ararsın açmaz bıyere gıder ortak arkadaşlarımızla takılır çağırmaz yemeye ıcmye ısını gordurmeye gelınce benden ıyısı olmaz ıdare ettım tasıncaklar dıye tabı bır sene mıdemde ağrılar kramplar bas ağrıları bıde aynı sıtede oturuyorıduk bırde ben kımseyı kıramayan saf bı kısılıgım var kımseyı bozmam ımalı konuşmam bı yalanını yakalasam yüzüne vurmam vs. şimdi bu kışı gıttı arada telde konusuyorz dusunsenıze kusemedıgım ıcın hala konuşuyorum ara sıra ama hayatımda okadar ızler bıraktıkı sımdı başka arkadaşlarıma karsıda aynı seylerı dusunmeye başladım kı onun gıbı bı ınsan degıller bılıyorum ama ya küserseler ya darılırsalar bana kırılırsalar düşünmekten bıktım takıntılı oldum gun ıcerısınde sureklı bunu düşünüyorum aramayınca neden aramadılar bana kustulermı offf maf olmuş durumdayım durduğum evı bulunduğum sehırı hıc sevmıyorum o dıger kadını hatırlatıyuo sankı hersey pskıyatrıye gıttım anksıyete dedı ılac kullanıyorum daha yenı başladım yapacak hıc bı etkınlık yok sosyallik sıfır burda zaten cocujklarlada sossyallık olmuyor anlıyacagınız saçma sapan nedenlerden dolayı cok YORULDUMMM

Bırak küssün darılsın , nıkahınız mı var kadınla ? Arkadaslar cok gelıp gecıcı bak farkındasın .Doğru kişi olsaydı zaten boyle olmazdı . Arkadaslık kolay .Bu kadını bu kadar onemseme cık gez , gezdıkce severısn sehrı o kadını aklından ne kadar atarsan o kadar rahat edeceksın komsunda mı yok ?

teşekkür ederım yorumunuz ıcın komsum var bı ıkı tane onlarla görüşüyorum ama en ufak morallerı bozuk olduğunda uzerıme alınmaya başladım banamı bıseye kızdılar acaba neden böyle oldu dıger kadının yüzünden böyle dusuncelere kapıldım ondanonce yoktu böyle dusunceler :(

cok saçma ama takıntı halıne geldı ınsanlar bende kımseyı sılıp atamıyorum neden acaba ya ozguven yerlerde gercekten

Aç güzel güzel kitaplar oku. Burda ailesinden başka şehirde olanları geçtim farklı ülkelerde olan 2- 3 senede ailesini ancak görenler var. Ben de uzun süre aileme gitmezsem ben de çok özlüyorum. Ama görünce onları geçiyor. Tek başinıza değilsiniz ama öyle dahi olsa kendinize yetmeyi öğrenin. 1.5 senedir ailemden arkadaşlarımdan uzaktayım. Eşim ve 2- 3 ayda bir görüştüğüm akrabam dışında kimsem yok. Ćocukta yok. Ben ne yapayım. Kitap, ders, internet, spor geçoyor zaman.

Canım yasadigin şeyler çoğu insana gore normal. Her durumda ilaç kullanmayı bırakın. Haline şükretmek istiyorsan hastanenin her odasına bak. Her odanın birinde elinin tuttuğuna, birinde yürüdüğüne, birinde konuştuğuna vs. Şükredeceksin. Daha da çok şükretmek istiyorsan morg â bak. Yasıyorsak buna şükür. Çok şükür. Üzülme.

Kim neye alinirsa alinsin , siz kendi sagliginizdan olmayin bunun icin.Insanlarin hepsi bir mi?Kimisi ariza,haset,fesat ille onlarla da iyi gecinmeliyim diye dusunme.Birak ciksinlar hayatindan.Sen zaten durust isen onlar senin kiymetini bilsinler ve hos tutsunlar.Once sen kendini sev,yapacak birseyler de illa ki vardir.Alisveris yap,kuafore git.Keyfine bak yani.Vaktini yani hayatta parasal karsiligi olmayan seyi , kiymet bilenlere ve kendine harca.gerisi bos.

Canım yasadigin şeyler çoğu insana gore normal. Her durumda ilaç kullanmayı bırakın. Haline şükretmek istiyorsan hastanenin her odasına bak. Her odanın birinde elinin tuttuğuna, birinde yürüdüğüne, birinde konuştuğuna vs. Şükredeceksin. Daha da çok şükretmek istiyorsan morg â bak. Yasıyorsak buna şükür. Çok şükür. Üzülme.

Şukretmek için morga bakmaya mi gerek var ? Ölüm var bunu herkes biliyor. . Ölmüş bir insanı görüp ne yapacak konu sahibi anlayamadim elmascım. . Hani burda amansiz bi hastalıktan bahsedilmemis sadece takintilarim var demiş ve bu onu rahatsız ediyor normal aktivitelerini etkiliyorsa tabiki psikolojik destek almalı

Gerçekten hayatımı çok etkiliyor bunları düşündüğüm zaman ben buralara nerden geldim böyle sorunlarım burda başladı ailemi dusunmemeye başladım eşimide çok seviyorum ama bu düşüncelere engel olamıyorum çok saçma evet farkındayım ama bu dürtuler gitmiyor günlük hayatima bakamiyirum insanları çok önemsiyorum vurdumduymaz olmak istiyorum tamam takmiyirum diyorum ama on dakika sonra gene geliyor düşünceler kramplar

Aman gözünüzü seveyim. Elden yar olur mu?
Yuvanız huzurlu olsun sağlığınız yerinde olsun yeter.
Umursamayın. Kim neye asıyorsa assın suratını.

Seni o kadar cok iyi anliyorum ki ailemle aramada 16 saat var ben de ayni duygulari yaşıyorum hem de apayni soyleki artik burda olma sebebimi eeime baglad igimmicin sinirimi ondan cikariyorum is cikislari anneme gitmrk bi kahve icmek kiz kardesimle yigenimle hafta sonlari kahvalti yapmak istiyorum ogleden sonralari annemle birlikte cay icmek istiyorum ve bunlarin hepsini muglada tek basina yapmak zorunda kaliyorum kvalidem beni anlayacak kafa yapisina sahip degil esim desen bilgisayardan baska bisey dusunmez alisveris spor gezme herseyi tek basina yapiyorum zaten bu aralar gurbet acisi iyice beynime yer etti keske evlenmeseydim keske su an silifkede olsaydim diye coookk ic geciriyorum :KK61:

Şukretmek için morga bakmaya mi gerek var ? Ölüm var bunu herkes biliyor. . Ölmüş bir insanı görüp ne yapacak konu sahibi anlayamadim elmascım. . Hani burda amansiz bi hastalıktan bahsedilmemis sadece takintilarim var demiş ve bu onu rahatsız ediyor normal aktivitelerini etkiliyorsa tabiki psikolojik destek almalı
Ben ölmüş insana baksın diyorum. Ne zaman bir derdim olsa bu haller bende de olabilir di bak görüyorum duyuyorum yürüyorum diyorum. Konu sahibinin derdi dert. Ama onunla bu derdi paylasan o kadar çok insan var ki. Ve dahi nice kimseler çıkıp şuraya keske gözlerim görseydi de tek hasret çekseydim diyebilir. Konu sahibi ni teselli etmek amacım.

Ben ölmüş insana baksın diyorum. Ne zaman bir derdim olsa bu haller bende de olabilir di bak görüyorum duyuyorum yürüyorum diyorum. Konu sahibinin derdi dert. Ama onunla bu derdi paylasan o kadar çok insan var ki. Ve dahi nice kimseler çıkıp şuraya keske gözlerim görseydi de tek hasret çekseydim diyebilir. Konu sahibi ni teselli etmek amacım.

Ölmüş insana bakmak ne kadar sağlıklı. . Keyfe Morga gidip ölüye bakmak

Hanımefendi siz gidin bakın demiyorum ki. Muhalefet e ne kadar meraklısınız. Anlayan anladı ne demek istediğimi. Siz kendinizi yormayin.

Severim muhalefeti ozelliklede bu gibi durumlarda. . Bende kadına bunu söylemekte mantık var mı diyorum.. gidip Morga bakmayi dusunmeyecek kadar iyiyim merak etmeyin

1 seni seveni zehir olsa yut seni sevmeyeni bal olsa unut demekki duzgun bir arkadas degil ilk is mesafe konulur kafaya takilmaz ayni hareketler tekrar edilmeZ cok iyiliginiz dokunmus bunlarin mukafatini Allah cc verir size
2 sen kaldirabiliyorsan onlarda.kaldirir bende ayni durumdaydim bir gun bir hoca bana dediki cok mutevazi bir insan olabilrsiniz ama kendinizi enayi yerine koydurmayin....beni bu duruma sokanla bir tavirlar sergiledim fark etti simdi aramiz gayet iyi bazilari kotekten anliyor napicaksin ? Kirici olmadan saka yollu hiiic lafinizi esirgemeyin mide rahatsizligi gecirmissiniz zaten ozlemde var eger uzuntuden baska hastaliklari yakalamk isterseniz bilemem ama akil beden ve ruh sagligi icin bu yazdimlarim pek kiymetlidir denemis onaylanmis sonuc alinmistir sizide aramizda gormek isteriz

Severim muhalefeti ozelliklede bu gibi durumlarda. . Bende kadına bunu söylemekte mantık var mı diyorum.. gidip Morga bakmayi dusunmeyecek kadar iyiyim merak etmeyin
Siz iyi olmaya devam edin hanımefendi. Allah arttırsın. Ben konu sahibine yazdım. Sizin konunuz olsaydı sizin ile devam edebilirdim. Benim önerimden konu sahibi eminim ki morga bakmayı cımbızlamamıştır. Neyi ima ettiğimi gayet güzel anlamıştır. Siz tek başınıza yazmaya devam edebilirsiniz, sevgiler.

Siz iyi olmaya devam edin hanımefendi. Allah arttırsın. Ben konu sahibine yazdım. Sizin konunuz olsaydı sizin ile devam edebilirdim. Benim önerimden konu sahibi eminim ki morga bakmayı cımbızlamamıştır. Neyi ima ettiğimi gayet güzel anlamıştır. Siz tek başınıza yazmaya devam edebilirsiniz, sevgiler.

Umarim

Back
X