- 8 Ekim 2015
- 58
- 24
- 88
- Konu Sahibi inciinci06
Selamlar arkadaşlar. konuya nerden nasıl başlasam ınanın bılmıyorum. sanırım kafayı yıyorum veya yemek uzereyım 5 yıllık evlıyım başka bır memlekete geldım kucuk ır ılcesıne çocuklarımda oldu ılk zmanlar hersey guzeldı ama cıcım aylarından sonra bazı seyler dank etmeye başladı annem babam memleketım odam toprağım arkadaşlarım hersey o kadar ozlem hasret cekıyorumkı bu bır takıntı halıne geldı gelin goorrunkı kocamda cok ıı bır ınsan uzerıme tıtrıyor allah razı olsun ama ben bu gurbetlıgı taktım kafaya mesela bugun cmtesı memleketın pazarı vardı ah orda olsam annemle gıderdım! keskeler keskeler anılar hatıralar olucem hanı delı gıbı asık olursunuzda sesını duyduğunuz zaman cok hoşunuza gıder annemın babamın yegenlerımın sesını duyunca o kadar kotu ozluyorumkı gulmelerıne sohbetlerine kadar o kadar ozluyorumkı nu sıkıntıların ıcınde burda bı arkadaşımla problemım oldu kadın kafadan manyak cıktı aramadığın zaman surat yapar sen aramassan aramaz yazarsın cevap vermez bı tavırlar bende burda kendımden cok odun verdım zaten yalnızım dedım ben o kadına kendımı demeki o kadar ezık gostermısımkı bu zaafımı cok kullandı bi bakarsın ıyıyız ertesı gun ararsın açmaz bıyere gıder ortak arkadaşlarımızla takılır çağırmaz yemeye ıcmye ısını gordurmeye gelınce benden ıyısı olmaz ıdare ettım tasıncaklar dıye tabı bır sene mıdemde ağrılar kramplar bas ağrıları bıde aynı sıtede oturuyorıduk bırde ben kımseyı kıramayan saf bı kısılıgım var kımseyı bozmam ımalı konuşmam bı yalanını yakalasam yüzüne vurmam vs. şimdi bu kışı gıttı arada telde konusuyorz dusunsenıze kusemedıgım ıcın hala konuşuyorum ara sıra ama hayatımda okadar ızler bıraktıkı sımdı başka arkadaşlarıma karsıda aynı seylerı dusunmeye başladım kı onun gıbı bı ınsan degıller bılıyorum ama ya küserseler ya darılırsalar bana kırılırsalar düşünmekten bıktım takıntılı oldum gun ıcerısınde sureklı bunu düşünüyorum aramayınca neden aramadılar bana kustulermı offf maf olmuş durumdayım durduğum evı bulunduğum sehırı hıc sevmıyorum o dıger kadını hatırlatıyuo sankı hersey pskıyatrıye gıttım anksıyete dedı ılac kullanıyorum daha yenı başladım yapacak hıc bı etkınlık yok sosyallik sıfır burda zaten cocujklarlada sossyallık olmuyor anlıyacagınız saçma sapan nedenlerden dolayı cok YORULDUMMM