• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntım :(

ben ilk gün değilde ikinci gün gidiyorum :) bir gün öyle 2.günü gittim yine yazar abi şey diyor oo sabahvesen hoşgeldin ben dün gelirsin diye bekledim diyor :)
Neeee kızım daha faza beni çatlatma kıskançlıktan yiter gari :( ya bende zaten seytan tüyü istediğim birsey hiç olmaz kaç kere öyle takip ettim gidicektim hel aksilik çıktı mayıs ayında var bizim burda artık hergün gidicemgerekirse :D

Neeee kızım daha faza beni çatlatma kıskançlıktan yiter gari :KK43: ya bende zaten seytan tüyü istediğim birsey hiç olmaz kaç kere öyle takip ettim gidicektim hel aksilik çıktı mayıs ayında var bizim burda artık hergün gidicemgerekirse :KK70:
o mayıs ayındakine bende katılmak isterdim ama imkansız :( hele hele diğer yarım fuarda olacakken neyse ben bir köşede ağlayıp geleyim

o mayıs ayındakine bende katılmak isterdim ama imkansız :KK43: hele hele diğer yarım fuarda olacakken neyse ben bir köşede ağlayıp geleyim
Gelsene tanışırız hem :) benim işimde belli değil illaki bi aksilik çıkar :D suanakadar hiç bi yazara değil kitap imzalatmak diyoloğum bile olmadı:cry:

Gelsene tanışırız hem :) benim işimde belli değil illaki bi aksilik çıkar :KK70: suanakadar hiç bi yazara değil kitap imzalatmak diyoloğum bile olmadı:cry:
kitaplarını okuduğn türk yazarlarla netten tanışabilirsin cnm :) ayy keşke imkanım olsa da gelsem :) gerçi benim öküzde bu kıskançlık varken fuarın kapısından adım atmamla izmire şutlanmam bir olur :D

bencillikse bencillik,ben de vermem. kitap, kalem, defter.. niye vereyim ki? zaten atıyorum kalem defter heryerde satılan şeyler. onları hediye olarak isteyen kişi de gider yenisini alırım diye mantıken düşünmesi lazım zaten. etraf sebil gibi dolup taşarken ne yapacak kullanılmış kalemi defteri hele defter kalem hiç veremem. onlar benimdir, bana aittir. benimle yaşanmışlıkları vardır. defterime notlar alıyorumdur kendime göre bişiler yazıp çiziyorumdur kalemlerimle altını üstünü boyuyorumdur mesela. çiziyorumdur. bunlar kişisel eşyalardır. hediye edemiyorum diye üzülmeniz hele de takıntı yapmanız boş bence. eşyanızı beğenen birisi olunca hiç bozuntuya vermeden aldığınız yeri söyleyin bence. kıyak geçersiniz hem gidip ordan alır :))))

kitaplarını okuduğn türk yazarlarla netten tanışabilirsin cnm :) ayy keşke imkanım olsa da gelsem :) gerçi benim öküzde bu kıskançlık varken fuarın kapısından adım atmamla izmire şutlanmam bir olur :KK70:
Nasıl olcek ben face kullanmıyorum ama :(

bencillikse bencillik,ben de vermem. kitap, kalem, defter.. niye vereyim ki? zaten atıyorum kalem defter heryerde satılan şeyler. onları hediye olarak isteyen kişi de gider yenisini alırım diye mantıken düşünmesi lazım zaten. etraf sebil gibi dolup taşarken ne yapacak kullanılmış kalemi defteri hele defter kalem hiç veremem. onlar benimdir, bana aittir. benimle yaşanmışlıkları vardır. defterime notlar alıyorumdur kendime göre bişiler yazıp çiziyorumdur kalemlerimle altını üstünü boyuyorumdur mesela. çiziyorumdur. bunlar kişisel eşyalardır. hediye edemiyorum diye üzülmeniz hele de takıntı yapmanız boş bence. eşyanızı beğenen birisi olunca hiç bozuntuya vermeden aldığınız yeri söyleyin bence. kıyak geçersiniz hem gidip ordan alır :))))
Süper yöntem
+Aaa bu defter çok gözeeeel
-...dan aldım.sende alsana çok seviyirum ben bu defterimi
Ahaha süper ya :D :D

iskender pala hiç okumadım ama öğrencilerinden birini okumuştm :) halit hüseyi de okumadım ama nazar bekiroğlu ve canan tan okumştm :)
İslender palayı çok çok beğeniyorum tv8 di galiba bi prigramları var ahmet ümit,iskender pala,mario levi :)) mario levi ve ahmet ümit hiç okumadım zaten toplasan sevdiğim yazarlar 5-6 tane yeni nesil yazarları beğenmiyorum daha çok tolstoy,dosyevski,balzac,reşat nuri,peyami safa eskilerden yani :)

İslender palayı çok çok beğeniyorum tv8 di galiba bi prigramları var ahmet ümit,iskender pala,mario levi :)) mario levi ve ahmet ümit hiç okumadım zaten toplasan sevdiğim yazarlar 5-6 tane yeni nesil yazarları beğenmiyorum daha çok tolstoy,dosyevski,balzac,reşat nuri,peyami safa eskilerden yani :)
ahmet ümit bayağı iyi yazarlardan biri :)

Hiç sevmem, evin tek kızıyım, ne odamı ne de bir eşyamı paylaştım büyürken. Böyle yetiştim, paylaşmayı sevmiyorum arkadaş olay bu. Ne isterim ne veririm, insan kendine yetmeyi bilecek. Hele şu kıyafet alışverişini bir türlü anlamıyorum. Giymediklerimi falan arada annem bana sorar, ihtiyacı olana verir, kime gittiğini bile bilmem. Fakat zaten onları çoktan gözden çıkarmışımdır, o giysilerden ya sıkılmışımdır ya da aldığımdan beri hiç giymemişimdir. O sebeple bunu saymıyorum fakat şu ödünç işi sinirimi zıplatıyor. yoksa o gün de kürklü ceket giyme arkadaş ya. Bu kadar mı önemli? Hem senin olmayan şeylerle ortada kırıtmak, caka satmak da nesi? Hem ben çekinirim de elbisenin başına iş gelse üzülürüm yerine alabilirsem ne ala, bazı şeyleri bazen alamıyorsun da. Mağaza üretmiyor, bedeni kalmıyor, geçen sezonun ürünü vs.
Benim olan benimdir, o nedenle vermem arkadaş, bu bir ahlaki sorun değil. Sadece bir tercih.
Valla işin aslı pek kimseye iyilik yaradığını da görmedim şimdiye kadar, yaptığın cömertlik de yanına kar kalıyor çoğu zaman. Ben giderim özene bezene 10 aksesuarcı gezer, sırf seviyor diye müzik kutusu alırım, o gider bana son dakikada 5 tllik bir şal alır gelir.

Bende hediye edemediğime karar verdim gittim yeni defter kitap aldım napalim ya felaceli ama bende var bişeyleri atamama ve saklama takıntısı zaten :-)

Bende hediye edemediğime karar verdim gittim yeni defter kitap aldım napalim ya felaceli ama bende var bişeyleri atamama ve saklama takıntısı zaten :-)
Bende yok ben atarım ama su çekiliş olayında iyicene anladım kitap ve defterler konusunda tam bir pintiyim :D

Back
X