• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntımdan kurtulamıyorum..

Bircaycik

Sensizlik benim canımı acıtan..
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
309
378
53
Merhaba kızlar..
Daha önce ilgisiz erkek arkadaşım ile ilgili konu açmıştım.. Biz çok şükür problemleri çözdük, herşey gayet istediğim gibi ilerliyor(du) ta ki benim Bi konu da takıntım başlayana kadar..
Konuya gelecek olursam, erkek arkadaşım bir gün ben yanındayken telefonda biri ile mesajlaştı..bende sordum işle ilgili dedi.. Ben o gün bugündür sen başka biri ile berabersin, hayatında başkası var diye sürekli takıntı halindeyim.. Üstelik ona da söylüyorum.. Kendisi kesinlikle öyle bir şey olmadığını isterse telefonunun bende kalabileceğini bile söyledi.. Aslında ben ona çokta güveniyordum, ilişkimiz de güzel gidiyordu..hatta evlenme teklifi bile aldım.. Nasıl böyle bir düşünce içine girdim, neden böyle düşünüyorum bilmiyorum..
6.hissim çok kuvvetli yoksa bu düşündüklerim doğru mu diye kendi kendimi yiyorum.. O öyle bir şey yok diyor.. Bana bir anda ne oldu bir türlü anlayamıyorum.. Sizin başınızdan daha önce böyle bir şey geçti mi, ya da ben ne yapmalıyım.. Bu arada bu durum 10 gündür baş gösteriyor.
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim..

Merhaba kızlar..
Daha önce ilgisiz erkek arkadaşım ile ilgili konu açmıştım.. Biz çok şükür problemleri çözdük, herşey gayet istediğim gibi ilerliyor(du) ta ki benim Bi konu da takıntım başlayana kadar..
Konuya gelecek olursam, erkek arkadaşım bir gün ben yanındayken telefonda biri ile mesajlaştı..bende sordum işle ilgili dedi.. Ben o gün bugündür sen başka biri ile berabersin, hayatında başkası var diye sürekli takıntı halindeyim.. Üstelik ona da söylüyorum.. Kendisi kesinlikle öyle bir şey olmadığını isterse telefonunun bende kalabileceğini bile söyledi.. Aslında ben ona çokta güveniyordum, ilişkimiz de güzel gidiyordu..hatta evlenme teklifi bile aldım.. Nasıl böyle bir düşünce içine girdim, neden böyle düşünüyorum bilmiyorum..
6.hissim çok kuvvetli yoksa bu düşündüklerim doğru mu diye kendi kendimi yiyorum.. O öyle bir şey yok diyor.. Bana bir anda ne oldu bir türlü anlayamıyorum.. Sizin başınızdan daha önce böyle bir şey geçti mi, ya da ben ne yapmalıyım.. Bu arada bu durum 10 gündür baş gösteriyor.
Şüpheleniyorsanız eğer hiç kendinizi üzmeyin bence sürekli karşıdakinin başına da kakmayın biraz kendinizi dinleyin

Şüpheleniyorsanız eğer hiç kendinizi üzmeyin bence sürekli karşıdakinin başına da kakmayın biraz kendinizi dinleyin
Kendimi nasıl dinleyeceğim.. Böyle değildim ne oldu bilmiyorum.. Belki de gerçekten böyle bir durum var diye 10 gündür kendi kendimi yiyorum..

Zaten icinizde olan bur duyguymuş bu o mesajlaşma olayıyla ortaya çıkmış.Aslında bu endişelerimiz neden bilmiyorum başkasını tercih ederlerse bir gün bizde yol veririz defolur giderler neden diyemiyoruz bilmiyorummmm

Zaten icinizde olan bur duyguymuş bu o mesajlaşma olayıyla ortaya çıkmış.Aslında bu endişelerimiz neden bilmiyorum başkasını tercih ederlerse bir gün bizde yol veririz defolur giderler neden diyemiyoruz bilmiyorummmm
Ben çok emek verdim kıyamıyorum seviyorum da.. Bu kuruntu mu gerçek mi onu çözemiyorum. Neden bir anda ondan taraf içime şüphe düştü anlayamıyorum.

nasil yani sevgiliniz normalde hic kimseyle mesajlasmiyor mu ilk kez mi mesajlasti?
Anlatamadım ben sanırım. Tabi ki mesajlaşıyor, konuşuyor yoğun da çalışıyor. Ama birden oldu bu.. Daha önce güven problemi de yaşamadık..

Merhaba kızlar..
bu kadar supheyle evlenemezsinki.evlensende adami bogarsin.once kafandaki tum supheleri at.sence sana evlenme teklifi edip ayni zamanda baskasiyla takilirmi.o zaman niyr evlenmek.istesin adam.bu kadar supheyle bu iliski sorunlu olur

Merhaba kızlar..
Şu 6. hislerim kuvvetli düşüncesi insanları ilerde gerçekten paranoyaya bile sürükler. Adam al telefonum sende kalsın demiş blörf bile yapmış olsa aldatan birisi bunu kolay kolay diyemez. Neyseki aldatıldığınızı düşünmekten çok takıntılı olduğunuzu farketmeniz çok önemli bir şey. Psikolojik destek ile umarım kurtulursunuz. Sakın sıkmayın canınızı zaten problemin ne olduğunu biliyorsunuz hepsi kuru boş düşünceler

Kendinizi hayal edin. Karşı taraf size sürekli sen biriyle görüşüyorsun biri var diyor sizde sürekli açıklama yapıyorsunuz ve ikna olmuyor. Burada size ne tavsiye verirdik? Bu adam hasta, takıntılı bence sağlıklı biri değil bırakın derdik. Şimdi siz aynısını karşı tarafa yapıyorsunuz. Aldatan adam aldatır eninde sonunda önünüze düşer merak etmeyin.

Başka biri varsa sizin yanınızda olmadığı zaman konuşur.belki biri vardır ama bunu telefonuna el koysanızda öğrenemezsiniz bütün gün adamı stalklayacak halinizde yok güvenmiyorsanız evlenmeyin.ben olsam çok bozulurdum böyle birşey yapsa sevgilim.

Takintinizdan kurtulamadiginiz gibi adami da geriyorsunuz. Somut elinizde hicbirsey de yokken ustelik. Huzur batmis gibi. Artik ona yansitmayi birakip bu takintisan kurtulmayi deneyebilirsiniz. Birseyi 40 kez soylersen olurmus. Adam diyecek aldatmadigim halde aldatiyor durumu yasiyorum, bari aldatayim da degsin.

İzzet güllünün takıntılarla ilgili youtube ta çok güzel videoları var. Allah razı olsun ondan çok faydasını gördüm.

Bu aralar cok fazla mi evde oturdunuz acaba? Genelde kadinlar yapacak bir sey bulamayinca kafalarinda bir seyler kurur sonra ona inanir. Kendimden biliyorum.

Back
X