Takıntısız ve beklentisiz olan arkadaşlar, bunu nasıl başarıyorsunuz?
Beklentisiz ve mutlu olmak istiyorum.
Neşeli olmak istiyorum.
Saçma sapan, gereksiz şeyleri kafama takmak istemiyorum.
Beklentisizliğin ve takıntısız olmanın formülü nedir?
Bilen varsa bana da söylerse çok müteşekkir olurum
Takıntısız ve beklentisiz olan arkadaşlar, bunu nasıl başarıyorsunuz?
Beklentisiz ve mutlu olmak istiyorum.
Neşeli olmak istiyorum.
Saçma sapan, gereksiz şeyleri kafama takmak istemiyorum.
Beklentisizliğin ve takıntısız olmanın formülü nedir?
*Kimseyi "karşılık beklemeden" seveceksiniz,
*O aramadı hep ben arıyorum demeyeceksiniz,
*O benim düğünüme gelmedi ben de onunkine gitmeyeceğim, o benim doğum günümü kutlamadı ben de onunkini kutlamayacağım demeyeceksiniz,
*Arkadaşlarınızın her anında yanlarında olmaya çalışacaksınız,
*İnsanları sözleriyle değerlendirmeyeceksiniz, acaba şunu mu demek istedi, bunu mu söylemek istedi demeyeceksiniz,
*Her davranışı kendi aleyhinize yapılmış gibi görmeyeceksiniz,
*Herkesin dertlerini dinleyeceksiniz, kendi sırlarınızı herkesle paylaşmayacaksınız,
*Çok arkadaşım olsun, beni çok sevsinler diye düşünmeyeceksiniz,
*Bir ortama girmek için çaba sarfetmeyeceksiniz, başkaları sizi beğensin diye ne düşüncelerinizden ne de karakterinizden ödün vermeyeceksiniz,
*Asla olmadığınız biri gibi görünmeyeceksiniz,
*Herkesle eşit yakınlıkta arkadaş olmaya gayret edeceksiniz, çok samimiyet tez ayrılık getirir diye düşüneceksiniz,
*Kimseyle kimseyi çekiştirmeyeceksiniz,
*Yanınızda bir başkası hakkında dedikodu yapılıyorsa katılmak yerine, yorum yapmak yerine sessiz kalacaksınız,
*Dedikodusu yapılan kişiyle konuşulanlar yüzünden, kulaktan dolma bilgiler yüzünden arkadaşlığınızı kesmeyeceksiniz, onun hakkında söylenenleri içinizde saklayacaksınız,
*Taş atana ekmek atacaksınız, hakkınızda kötü konuşanları duyduğunuz halde buna inanmayak ve size kötü davrananlara iyi davranacaksınız, yanlarında olacaksınız
*Arkadaşlarınızın yanında neşeli olacaksınız, onları güldüreceksiniz, dertlerine ortak olacak, onlarla üzülecek onlarla sevineceksiniz
Bunları yapınca beklentisiz oluyorsunuz, mutlu oluyorsunuz, çok sevilen ve aranılan biri oluyorsunuz
amaaan işim yok millet için yaşayacağım.benim de taktiğim şu herkese iyi davranırım.bana saldırı olmadıkça saldırmam.ailem dışında kimseyi sevmem ve değer vermem.inslardan her türlü kötülüğün gelebileceğini düşünürüm.bu yüzden herkesle iyi olurum görüşürüm ama güvenmem,sırrımı vermem,dedikodu etmem (etsem de gidip yetiştirirseyi hesaba katarım).milleti eğlencelik olarak göreceksin o zaman üzülmüyorsun.dostum o benim canım ciğerim gözüyle bakmayacaksın.baksan da karşı taraf sana öyle bakmıyor zaten.onunla şu anımı günümü paylaşırım o mutlu olur ben mutlu olurum.ama değer vermeyeceksin.
insanlar değer verince onların yanlışlarına tahammülün olmuyor.sana laf mı soktu.olabilir eldir sonuçta beklerim diyeceksin.yalan mı söyledi olabilir yapabilir diyeceksin.ben bu felsefeyi özümsedikten sonra sosyal anlamda mutlu oldum çevrem de genişledi.
iyi ol, kalp kırma ,yardım et, dedikodu yapma,ama asla sevme,değer verme ve güvenme.
amaaan işim yok millet için yaşayacağım.benim de taktiğim şu herkese iyi davranırım.bana saldırı olmadıkça saldırmam.ailem dışında kimseyi sevmem ve değer vermem.inslardan her türlü kötülüğün gelebileceğini düşünürüm.bu yüzden herkesle iyi olurum görüşürüm ama güvenmem,sırrımı vermem,dedikodu etmem (etsem de gidip yetiştirirseyi hesaba katarım).milleti eğlencelik olarak göreceksin o zaman üzülmüyorsun.dostum o benim canım ciğerim gözüyle bakmayacaksın.baksan da karşı taraf sana öyle bakmıyor zaten.onunla şu anımı günümü paylaşırım o mutlu olur ben mutlu olurum.ama değer vermeyeceksin.
insanlar değer verince onların yanlışlarına tahammülün olmuyor.sana laf mı soktu.olabilir eldir sonuçta beklerim diyeceksin.yalan mı söyledi olabilir yapabilir diyeceksin.ben bu felsefeyi özümsedikten sonra sosyal anlamda mutlu oldum çevrem de genişledi.
iyi ol, kalp kırma ,yardım et, dedikodu yapma,ama asla sevme,değer verme ve güvenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?