az şeyle yaşamak olabilir,
100 eşya ile yaşamak diye bi akım çıktı şimdi, ingilizcen varsa orjinal blogunu okuyabilirsin
bi de çok güzel videosu var ama bulamadım şimdi
tabii bu bi tanesi olabilir, başka düşüncesi olan varsa merak ediyorum
*Kimseyi "karşılık beklemeden" seveceksiniz,
*O aramadı hep ben arıyorum demeyeceksiniz,
*O benim düğünüme gelmedi ben de onunkine gitmeyeceğim, o benim doğum günümü kutlamadı ben de onunkini kutlamayacağım demeyeceksiniz,
*Arkadaşlarınızın her anında yanlarında olmaya çalışacaksınız,
*İnsanları sözleriyle değerlendirmeyeceksiniz, acaba şunu mu demek istedi, bunu mu söylemek istedi demeyeceksiniz,
*Her davranışı kendi aleyhinize yapılmış gibi görmeyeceksiniz,
*Herkesin dertlerini dinleyeceksiniz, kendi sırlarınızı herkesle paylaşmayacaksınız,
*Çok arkadaşım olsun, beni çok sevsinler diye düşünmeyeceksiniz,
*Bir ortama girmek için çaba sarfetmeyeceksiniz, başkaları sizi beğensin diye ne düşüncelerinizden ne de karakterinizden ödün vermeyeceksiniz,
*Asla olmadığınız biri gibi görünmeyeceksiniz,
*Herkesle eşit yakınlıkta arkadaş olmaya gayret edeceksiniz, çok samimiyet tez ayrılık getirir diye düşüneceksiniz,
*Kimseyle kimseyi çekiştirmeyeceksiniz,
*Yanınızda bir başkası hakkında dedikodu yapılıyorsa katılmak yerine, yorum yapmak yerine sessiz kalacaksınız,
*Dedikodusu yapılan kişiyle konuşulanlar yüzünden, kulaktan dolma bilgiler yüzünden arkadaşlığınızı kesmeyeceksiniz, onun hakkında söylenenleri içinizde saklayacaksınız,
*Taş atana ekmek atacaksınız, hakkınızda kötü konuşanları duyduğunuz halde buna inanmayak ve size kötü davrananlara iyi davranacaksınız, yanlarında olacaksınız
*Arkadaşlarınızın yanında neşeli olacaksınız, onları güldüreceksiniz, dertlerine ortak olacak, onlarla üzülecek onlarla sevineceksiniz
Bunları yapınca beklentisiz oluyorsunuz, mutlu oluyorsunuz, çok sevilen ve aranılan biri oluyorsunuz
cok takıntısız bir arkadasım var.
nasıl böyle oluyorsun diyorum
düsünmüyorum diyor.
e düşünmemek icin ne yapmalıyız diyorum
baska seylerle ilgilen diyor.
o kadar pozitif bir insan ki yanında hic sıkılmazsınız.
bazı şeylerı kafaya takmaktan artık 23 yaşında yaşlanmaktan korkuyorum..
işyerinde huzurum yok,yaklaşık 2 senedir sözleşmeli personelim ve 10 kişiyiz bu şekilde çalışan.benden bı sene sonra gelen çocugu kadroya alıyorlar şimdi,hemde bütün işi ben ögrettim hala eksikleri var bazı konularda buna ragmen onu aldılar.neden o alındı sorusuna cevap bıle veremıyorlar.hak yenıyor göz göre göre.daha bi çok şey.eşim işten çık diyor ama yenı bir iş bulmadan çıkmak ıstemıyorum.bi babam var herşeye küsüyor.c.tesi bize geldi ne dedıysem küstü gitti.
insanlar hep bana sitem ediyor,yanlış anlaşılıyorum.sizce kafaya takılmıyacak gibimi ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?