- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya klasik bakış kesişme ve tanışalım mı hikayesi.... muhtemelen konuşabilrmiyz dicekti cesaret edemedi bu kadar basit..
senin ona bakışlarınıda yanlış anlamış büyk ihtimalle...
Siz ciddi misiniz? Adamın yaşı 35 36 kızın yaşı 16 ve bakış kesişme hikayesi.. Valla bravo..ya klasik bakış kesişme ve tanışalım mı hikayesi.... muhtemelen konuşabilrmiyz dicekti cesaret edemedi bu kadar basit..
senin ona bakışlarınıda yanlış anlamış büyk ihtimalle...
Dün kardeşimle markete girdik. Girer girmez bir adamın garip hareketlerini farkettik. Adam marketin içinde bizi izliyor ve takip ediyordu. 30-35 yaşlarında olmasına rağmen sırf biz ordayız diye jelibon reyonunda gereksiz oyalanıyordu. Bunu farkedince kardeşime ilgisiz aburcuburlar göstermeye başladım oyalanalım bakalım adam gitcekmi diye. Ama nafile. Adamda oyalanmaya devam ediyordu. Birbirimize hiçbişey söylemedik. Hatta o an kardeşimin anlayıp anlamadığını bilmiyordum. Diğer reyonlara geçtik. Sonra çıkışa gittik biz iki saattir orda duran adam biz çıkışa gidince o da çıkışa yöneldi. Bi hamle yapıp kasaya yakın bir reyonda durduk oyalanmaya başladık. O sırada kardeşimin anladığını farkettim. Çok korkmuştu. Neyse sonra adam bizden önce kasaya gidip ödeme yapıp çıktı. Birde ne görelim dışarda durmuş bekliyor. Hatta biz geri dönüp biraz daha oyalanmaya karar verdik. Çıktığımızda karşıda bekliyordu. Sonra hızlı adımlarla yürüdük. İleride bir arkadaşımızla karşılaştık. Ona durumu anlattık. Birde ne görelim adam arabaya binmiş önümüzde durdu. Hatta arabayı bizim yönümüze çevirdi. Arkadaşımızla konuşmayı uzattık gitsin diye. Konuşmamız bittiğinde yoktu. Kardeşimin acelesi vardı önden önden gidiyordu. Aramızda 30 adımlık mesafe vardı. Kardeşim tekrar görmüş bu sefer arabayla değilmiş. Kardeşim evimizin yanındakı kahvede durdu adam durduğunu hissedince arkasına bakmış. Bugünde evin önündeki parkta yerde oturuyordu daha önce mahallede hiç görmemiştik. Birde yolda daha önce mahallede görmediğimiz arabalar aynı yerde sürekli durdular gün boyu. Bizim sürekli dışarı çıkmamız gerekiyor.Babama söyledik açıkçası paranoyak olduğumuzu düşündü.Gereksiz kuruntu yapıyosunuz falan dedi.Bu arada yaşımız küçük sizce ne yapmalıyız?