Takip edildiğimizi düşünüyorum

adamın fotoğrafını çaktırmadan çekin. elinizde en azından eşgali bulunsun. bindiği arabaların plakalarını kaydedin.

bu hiç paranoyaklık değil sakın korkma yolda ya da markette yine böyle bir şey olursa avazın çıktığı kadar bağır çağır ve adam anlasın senin korkak olmadığını çünkü her yer sapık kaynıyor

Babanız beni çok şaşırttı, başınıza bir şey gelincemi dövūnecek.Annenize anlatın lütfen, yalnızda çıkmayın.Hemen polise bildirin belki suçlu bir biridir.Kamera kayıtları mutlaka vardır.

Adamın fotoğrafını çekin ve de arabalrın plakaları,sonra babanıza verin gidip kahveye vs sorsun,ne olur ne olmaz allah korusun

Adamin fotografini ve arabanin fotografini cekin. Yalniz basiniza disari cikmayin. Devam ederse savciliga ya da polise gidin. Hatta sizin yerinizde olsam telefonun kamerasina adamin supheli davranislarini cekerdim polise gostermek icin.

Babanız nasıl bu kadar rahat olabiliyor? Ben bile şuan sizin için endişelendim! Ailelerin bu kadar duyarsız ve ilgisiz olması beni delirtiyor!
Lütfen dışarı yalnız çıkmayın, kardeşinde sen de dikkat et. Ve her zaman kalabalık yerlerde dolaş. Adamın arabasının plakasını almayı da ihmal etme. Bu takip devam ederse mutlaka polise gidip şikayette bulun.
Korkutmak istemem seni ama anlattıkların gibiyse olay adam sizi takip ediyor.

Yabanci arabalar kismi bence sizin yanilmaniz korkudan ama geri kalani bence gayette olabilir.Adam pedofili olabilir kocaman adam.Keske avmde o kadar oyalanmasaydiniz yani boyle durumlarda cok goz kontagi kurmayin.Onu hic fark etmemis gibi davranin gozune bakmayin.Arabayla takip olayi olursa bir esnafa gidin durumu anlatin ailenizin gelmesini bekleyin.Ya da polisi arayip gelmesini bekleyin ama mutlaka kalabalik bir yerde olun.

Zayif ihtimal ise mahalleden biridir siz yeni fark etmissinizdir.Bakislarinida yanlis anlamissinizdir

ya klasik bakış kesişme ve tanışalım mı hikayesi.... muhtemelen konuşabilrmiyz dicekti cesaret edemedi bu kadar basit..
senin ona bakışlarınıda yanlış anlamış büyk ihtimalle...

Canım babanla değil annenle paylaşmayı düşünsen? Babanın bu kadar rahat olması,bilmiyorum garip geldi. Tabiki saplantı haline getirmeyin bu durumu ama adamın size karşı bir hamlesi olursa yani yakınlaşma falan. Avazınız çıktığı kadar da bağırın gerekirse etraftakilerden yardım isteyin. Rahatsız edici hareketleri karşısında susmayın.

ya klasik bakış kesişme ve tanışalım mı hikayesi.... muhtemelen konuşabilrmiyz dicekti cesaret edemedi bu kadar basit..
senin ona bakışlarınıda yanlış anlamış büyk ihtimalle...
Siz ciddi misiniz? Adamın yaşı 35 36 kızın yaşı 16 ve bakış kesişme hikayesi.. Valla bravo..

Sanıyorum ve umuyorum(!) ki baban siz korkup daha çok telaş etmeyin diye önemsiz olduğunu,kuruntu olduğunu söylemiştir.Temkinli olmakta her zaman fayda var.

Dün kardeşimle markete girdik. Girer girmez bir adamın garip hareketlerini farkettik. Adam marketin içinde bizi izliyor ve takip ediyordu. 30-35 yaşlarında olmasına rağmen sırf biz ordayız diye jelibon reyonunda gereksiz oyalanıyordu. Bunu farkedince kardeşime ilgisiz aburcuburlar göstermeye başladım oyalanalım bakalım adam gitcekmi diye. Ama nafile. Adamda oyalanmaya devam ediyordu. Birbirimize hiçbişey söylemedik. Hatta o an kardeşimin anlayıp anlamadığını bilmiyordum. Diğer reyonlara geçtik. Sonra çıkışa gittik biz iki saattir orda duran adam biz çıkışa gidince o da çıkışa yöneldi. Bi hamle yapıp kasaya yakın bir reyonda durduk oyalanmaya başladık. O sırada kardeşimin anladığını farkettim. Çok korkmuştu. Neyse sonra adam bizden önce kasaya gidip ödeme yapıp çıktı. Birde ne görelim dışarda durmuş bekliyor. Hatta biz geri dönüp biraz daha oyalanmaya karar verdik. Çıktığımızda karşıda bekliyordu. Sonra hızlı adımlarla yürüdük. İleride bir arkadaşımızla karşılaştık. Ona durumu anlattık. Birde ne görelim adam arabaya binmiş önümüzde durdu. Hatta arabayı bizim yönümüze çevirdi. Arkadaşımızla konuşmayı uzattık gitsin diye. Konuşmamız bittiğinde yoktu. Kardeşimin acelesi vardı önden önden gidiyordu. Aramızda 30 adımlık mesafe vardı. Kardeşim tekrar görmüş bu sefer arabayla değilmiş. Kardeşim evimizin yanındakı kahvede durdu adam durduğunu hissedince arkasına bakmış. Bugünde evin önündeki parkta yerde oturuyordu daha önce mahallede hiç görmemiştik. Birde yolda daha önce mahallede görmediğimiz arabalar aynı yerde sürekli durdular gün boyu. Bizim sürekli dışarı çıkmamız gerekiyor.Babama söyledik açıkçası paranoyak olduğumuzu düşündü.Gereksiz kuruntu yapıyosunuz falan dedi.Bu arada yaşımız küçük sizce ne yapmalıyız?

Ailenize söyleyin ve konu aciga cikana kadar yalnız cikmayin.

Siz disari çıkınca pesinizden babaniz falan gelsin izlesin uzaktan. Ya da baska bir yetiskin aile büyüğü. Eger gorurse polisi arasin, yakalatin.

Bende iki kez bu hisse kapildim. Ucuncude apartman kapisini son anda kapattım adam pesimden binaya girmeye calisiyordu. Belki taciz belki gasp amacliydi. Bilmiyorum. Ben yardim cagirana kadar kayboldu. Bir sure yalniz cikamadim. Aman dikkat...

Yalnız gitmeyin bir yere. Yine takip ederse en yakın karakola gidin veya yolda polis varsa ona söyleyin.

Kuruntu falan degil bence yaslarda kucuk zaten pislik herifler bildiklerinden yanasiyorlar ben olsam noluyo be dibimizde bu hayrola derim adama ama yas kucuk olunca korktugunuzu anlayinca devam ediyordur dovecen onu bi temiz

Adamı sizi korusun diye pesinize baban taktı heralde, bu kadar rahat olduğuna göre !!

Ortalık pedofili sapiklarla dolu. Sakin yalnız dışarı çıkma, sen görmesen de saklanır bi yere falan.

Hiç netten yaşıtin olduğunu düşündüğün birileriyle tanışıp ona nerde oturduğunu söyledin mi ?

Back
X