slm arkadaşlar...
ben aranıza yeni katıldım aslında epeydir üyeyim ama yeni başladım yazmaya bir süredir dert vardı başımda onunla ugraşmaktaydım

ben eşimin beni aldattıgını düşünüyordum ve takip ettirdim 2 yıldır takip için para biriktiriyorum dedektife vermeye. bir arkadaşımın önerdigi bir dedektif vardı onun için aslında o kadar paraya gerek yokmuş arkadaşım kendiside payını alabilmek için bana başka dedektif olan bir arkadaşını önermiş. :):):):) sonra başka bir arkadaş googleden yaz kendin bul dedktifini dedi bende özel istanbul dedektiflik yazdım birsürü site çıktı biriyle görüştüm 2 yıl para biriktirmeme hiç gerek yokmuş oysaki neyse çok uygun fiyata tuttum dedektifi bana sadece 2 günde eşimin kiminle birlikte oldugunu söyledi hatta fotograf ve video kaydı ile birlikte. bende çok şaşırdım ama hahikatı ögrenince 

bana dedektif önerisinde bulunan arkadaşımmış
((((( kendi arkadaşına hem para verdirip hemde ahlaksızlıklarını ört pas ettirme yolundaymış
((( şu aralar çok çok moralim bozuk mahkemeye verdim dedektifin verdigi resimler ve video ile birlikte inşallah en kısa zamanda boşanırım da bu igrenç duygudan kurtulurum
((( hepiniz ALLAH a emanet olun...
ben aranıza yeni katıldım aslında epeydir üyeyim ama yeni başladım yazmaya bir süredir dert vardı başımda onunla ugraşmaktaydım