Takip isteğini geri çekmelimiyim

İyi akşamlar kızlar birisinden hoşlanıyorum çok muhabbetimiz olmadi sadece iş dolayisiyla numarami almiş işyerinden bir arkadaştan bir işlemi vardı yardımcı oldum o kadar numaramı kaydetmiş bende kaydettim olurda yine ararsa kim diye her neyse wp durumlarima hep bakar ama ben bir adim atmak istedim ve instagramdan ekledim🙈ne reddetti ne kabul etti 10 gün oldu sizce geri çeksemmi peşine düşmüş gibi rezil olurmuyum karar veremedim
Eklemesinden birşey olmaz.Her mesaj attığında ağırdan satin hemen yazmayın.

sevgilisi vardır ama tanışık olduğunuz için isteği reddetmekte istemiyordur. Wp durumlarınıza bakmanın da bir anlamı yok

Bence hayatında biri var. Bu yüzden eklemedi. İsteği geri çekme bence. Ama konuşurken hoşlandığını belli etme, hayatında biri olup olmadığını bilmeden belli etme hislerini.
Ayni ortamda değilizki artik ben tayin oldum :) belli etme ve konuşma gibi bir durumumuz yok

Görmemek mümkün değil zırt diye bildirim geliyor zaten biri istek atınca,hangi devirde yaşıyoruz.
Red etmiş olmamak için kabul de etmemiş madem öyle silin isteğinizi gitsin ne düşündüğünün ne önemi var isteğinizi geri çektiniz diye aşkından ölüp bittiğiniz onu takıntı ettiğinizi düşünecek filan değildir yani :KK70:

ben bekletiyorum neden bilmiyorum ne ekleyip kendimle ödüllendireyim geliyor nede red edesim arafta kalsın :D

Bence çek ya 10 gün boyunca bekleten adam ona mı dikkat edecek?
Ben de böyle beklettiğim istekleri unuturum bi müddet sonra. Yani şu an isteğini geri çeken varsa bile hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Wp durumunda instagram linkini paylaş görüldü olana kadar paylaş wp durumunu görürde instagramda kıpırdama olmazsa bırak istekte kalsın ama muhtemelen sevgilisi var yada evli

ayy yok Instagram kullanmama ihtimali var mı ki diğer türlü böyle adım atınca bi tarafları kalkıyor işte
Ben insta bildirimlerini kapattığım için birileri takip isteği gönderince görmüyorum. 14 takip isteği gelmiş hatta bazıları aylar önce :)

bence geri çek 10 gün uzun bir süre hatta 2 hafta olmuştur ayrıca wp durumlarına bakması yazmadığı sürece hiçbir şey ifade etmez

bence geri çek 10 gün uzun bir süre hatta 2 hafta olmuştur ayrıca wp durumlarına bakması yazmadığı sürece hiçbir şey ifade etmez
Geri çekmedim kaldı unutmuş gibi yapiyorum :) aynen bencede birşey ifade etmiyor tabiki ben şundan dolayi bakıyor dedim hani ben şahsen birkaç kişinin sadece bakarım durumuna çokda önemsemem ha buda beni önemsiyor demedimde şu garip yani numaramı kaydedip instagram eklememesi garip artık bana işi düseceği durumda yok tayin oldum ben :) öyle işte ya çoğunluk çekme diyince çekmedim

Geri çekmedim kaldı unutmuş gibi yapiyorum :) aynen bencede birşey ifade etmiyor tabiki ben şundan dolayi bakıyor dedim hani ben şahsen birkaç kişinin sadece bakarım durumuna çokda önemsemem ha buda beni önemsiyor demedimde şu garip yani numaramı kaydedip instagram eklememesi garip artık bana işi düseceği durumda yok tayin oldum ben :) öyle işte ya çoğunluk çekme diyince
Ben insta bildirimlerini kapattığım için birileri takip isteği gönderince görmüyorum. 14 takip isteği gelmiş hatta bazıları aylar önce :)
Onu bilmiyordum valla çok uzağim sanırim sosyal medyaya

Wp durumunda instagram linkini paylaş görüldü olana kadar paylaş wp durumunu görürde instagramda kıpırdama olmazsa bırak istekte kalsın ama muhtemelen sevgilisi var yada evli
Evli değil ondan eminim ama sevgilisi vardır demekki bilemedim :) çekmedim isteği unutmuş gibi kalsın dedim

Back
X