- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.991
- 528
Konu sahibinin ateşini almaya çalıştım hhshsxjErkeklere o kadar istek gelmiyor ki.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin ateşini almaya çalıştım hhshsxjErkeklere o kadar istek gelmiyor ki.
Eklemesinden birşey olmaz.Her mesaj attığında ağırdan satin hemen yazmayın.İyi akşamlar kızlar birisinden hoşlanıyorum çok muhabbetimiz olmadi sadece iş dolayisiyla numarami almiş işyerinden bir arkadaştan bir işlemi vardı yardımcı oldum o kadar numaramı kaydetmiş bende kaydettim olurda yine ararsa kim diye her neyse wp durumlarima hep bakar ama ben bir adim atmak istedim ve instagramdan ekledimne reddetti ne kabul etti 10 gün oldu sizce geri çeksemmi peşine düşmüş gibi rezil olurmuyum karar veremedim
Peki geri çeksemmi zaten ben burda wp de bakiyo kesin oda bana boş değil gibi değil amacim ne yapsm onu bilemedimsevgilisi vardır ama tanışık olduğunuz için isteği reddetmekte istemiyordur. Wp durumlarınıza bakmanın da bir anlamı yok
Ayni ortamda değilizki artik ben tayin oldum :) belli etme ve konuşma gibi bir durumumuz yokBence hayatında biri var. Bu yüzden eklemedi. İsteği geri çekme bence. Ama konuşurken hoşlandığını belli etme, hayatında biri olup olmadığını bilmeden belli etme hislerini.
BIz mesajlaşmiyoruzki :) sanırim konum yanliş anlaşildi ben de bir hoşlanlti vardi istek attim o kadar burda sorum geri çeksem saçma durumami düserjmEklemesinden birşey olmaz.Her mesaj attığında ağırdan satin hemen yazmayın.
İlerisi için dedim ben.BIz mesajlaşmiyoruzki :) sanırim konum yanliş anlaşildi ben de bir hoşlanlti vardi istek attim o kadar burda sorum geri çeksem saçma durumami düserjm
Bence geri çekmeyinPeki geri çeksemmi zaten ben burda wp de bakiyo kesin oda bana boş değil gibi değil amacim ne yapsm onu bilemedim
Ben insta bildirimlerini kapattığım için birileri takip isteği gönderince görmüyorum. 14 takip isteği gelmiş hatta bazıları aylar önce :)ayy yok Instagram kullanmama ihtimali var mı ki diğer türlü böyle adım atınca bi tarafları kalkıyor işte
Geri çekmedim kaldı unutmuş gibi yapiyorum :) aynen bencede birşey ifade etmiyor tabiki ben şundan dolayi bakıyor dedim hani ben şahsen birkaç kişinin sadece bakarım durumuna çokda önemsemem ha buda beni önemsiyor demedimde şu garip yani numaramı kaydedip instagram eklememesi garip artık bana işi düseceği durumda yok tayin oldum ben :) öyle işte ya çoğunluk çekme diyince çekmedimbence geri çek 10 gün uzun bir süre hatta 2 hafta olmuştur ayrıca wp durumlarına bakması yazmadığı sürece hiçbir şey ifade etmez
Geri çekmedim kaldı unutmuş gibi yapiyorum :) aynen bencede birşey ifade etmiyor tabiki ben şundan dolayi bakıyor dedim hani ben şahsen birkaç kişinin sadece bakarım durumuna çokda önemsemem ha buda beni önemsiyor demedimde şu garip yani numaramı kaydedip instagram eklememesi garip artık bana işi düseceği durumda yok tayin oldum ben :) öyle işte ya çoğunluk çekme diyincebence geri çek 10 gün uzun bir süre hatta 2 hafta olmuştur ayrıca wp durumlarına bakması yazmadığı sürece hiçbir şey ifade etmez
Onu bilmiyordum valla çok uzağim sanırim sosyal medyayaBen insta bildirimlerini kapattığım için birileri takip isteği gönderince görmüyorum. 14 takip isteği gelmiş hatta bazıları aylar önce :)
Evli değil ondan eminim ama sevgilisi vardır demekki bilemedim :) çekmedim isteği unutmuş gibi kalsın dedimWp durumunda instagram linkini paylaş görüldü olana kadar paylaş wp durumunu görürde instagramda kıpırdama olmazsa bırak istekte kalsın ama muhtemelen sevgilisi var yada evli