Takip uygulaması

Pardon da boşanmayacağımı nerden çıkardın? Bir sn bile durmam yakıştırdığın şey çok çirkin ben aldatıldığını bilip de devam edenlerden değilim.
Adama bağımlısın çünkü.
Boşanmak için bir sürü sebebin var ama yapamıyorsun.

İPhone umu bul dan görebilirsin ama o da hangi apartman da olduğunu göstermez. 😂 İcloud hesap adresi ve şifresini bilmeniz gerekiyor.

Casus yazılımlar var. Nerede olduğu dışında tüm telefon konuşmaları whatsap konuşmaları mailleri sosyal medya hesaplarında yaptıkları size mesaj olarak bildiriliyor. Bir arkadaşım erkek arkadaşının telefonuna yapmıştı birkaç yıl önce telefon ıphone idi.

Merhaba hanımlar
İphone tel kullanıyorum iki uygulaması var kendi uygulamaları bunlar. biri arkadaş bul, diğeri iphonumu bul.
İphonumu bulda birini takip edebilirmiyim çünkü yapamıyorum sadece benim yerimi gösteriyo
İkincisi arkadaş bulda yaptım ama oda çok ayrıntılı değil yani nerde olduğunu semt olarak gösteriyo hangi bina vs olduğunu göstermiyo
Daha ayrıntılı görebileceğim başka bir program var mı bildiğiniz çok bilgisizim bu konularda
Aile grubuna ekleyin (icloudda) ona mesaj gelecek o da kabul etsin. Birbirinizin yerini, indirdiğiniz uygulamaları, ekran sürelerini vs görebiliyorsunuz.

ah ah cok uzuluyorum bu evlılıklerı okuyunca
bırsuru takıp programı var ama esınız kendı telınden hepsını bulur
bunlar cozum degıl yanı

Back
X