Taklit çanta kullanıyor musunuz?

pmceren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
48
0
36
Adana
arkadaşlar çok merak ettiğim birşey var. her gün yığınla kadının elinde louis vuitton burberry prada chanel vb. markaların taklit çantalarını görüyorum. ve bu arkadaşların bu taklitleri nasıl bir mantıkla taktıklarını gerçekten çok merak ediyorum daha doğrusu şöyle sorayım acaba o çantaları taktıklarında gerçekten kendilerini marka bir çanta kullandıklarına inandırabiliyor mu ya da kendilerine gerçekten yakıştırabiliyorlar mı???

ben taklit çanta yada taklit ürün kullanmam zaten belli taklit olduğu.marka tutkum yok semt pazarı ve butiklerden alış veriş yaparım ama üstünde ünlü bir marka adı yazıyorsa almam.

arkadaşlar çok merak ettiğim birşey var. her gün yığınla kadının elinde louis vuitton burberry prada chanel vb. markaların taklit çantalarını görüyorum. ve bu arkadaşların bu taklitleri nasıl bir mantıkla taktıklarını gerçekten çok merak ediyorum daha doğrusu şöyle sorayım acaba o çantaları taktıklarında gerçekten kendilerini marka bir çanta kullandıklarına inandırabiliyor mu ya da kendilerine gerçekten yakıştırabiliyorlar mı???

bu dert mi oldu size ? :26:

hayır bir derdim var konusuna yazmışsınız bu bi dert mi bana garip geldi .

açıkçası sitede yeniyim ve bu konu başlığından başka bir konu bulamadım o yüzden de buraya yazdım ama madem burası dert köşesi bende bunu dert haline rahatlıkla getirebilirim...ben bu saydığım markaların orjinallerini kullanıyorum ve ben dünyanın parasını ödeyip aldığım çantanın taklidini gördüğüm zaman sinir oluyorum insanların özentilikleri beni hasta ediyor...

Marka olan şeylerin orjinalini almak gerektiğini düşünüyorum. Üzerinde marka ismi olan taklit bir çanta asla almam. Onun yerine normal mağazalardan kaliteli bir çanta alınabilir.

açıkçası sitede yeniyim ve bu konu başlığından başka bir konu bulamadım o yüzden de buraya yazdım ama madem burası dert köşesi bende bunu dert haline rahatlıkla getirebilirim...ben bu saydığım markaların orjinallerini kullanıyorum ve ben dünyanın parasını ödeyip aldığım çantanın taklidini gördüğüm zaman sinir oluyorum insanların özentilikleri beni hasta ediyor...

iyi o zaman çok küçük bi derdiniz varmış Allah daha büyüğünü vermesin.
ben kendi adıma konuşayım ne çanta ne de başka bişey taklitinden hoşlanmam alacaksam ya orijinalini alırım ya da hiç almam ama alana da saygı duyarım almasa daha iyiymiş ama maddi durumu ona yetmiş almış sorun etmem yani :68:

arkadaşlar çok merak ettiğim buirşey var. her gün yığınla kadının elinde louis vuitton burberry prada chanel vb. markaların taklit çantalarını görüyorum. ve bu arkadaşların bu taklitleri nasıl bir mantıkla taktıklarını gerçekten çok merak ediyorum daha doğrusu şöyle sorayım acaba o çantaları taktıklarında gerçekten kendilerini marka bir çanta kullandıklarına inandırabiliyor mu ya da kendilerine gerçekten yakıştırabiliyorlar mı???

benim şu an kullandığım mor renkte hem taklit kullananlar o şekilde mutlu oluyorlarsa kullansınlar en azından reklam parası ödemiyorlar ben ruhen bıkkınlık geldiğinde çantayı kaldırıp atıyorum mezara götürme niyetinde değilim bu markaya takılanlarıda anlamış değilim önemli olan arkadaşın kaliteli olması!!!

alla alla buyur burdan yak

boşver canım kim ne kullanırsa kullansın, benimkinide taklit sanırlar falan diye mi korkuyosun anlamadım ki
:26:

evet marka çantaların taklitlerini kullanan suçluları bekliyoruzz :27:
itiraf edin kim kullanıyor... :52: :60:

marka canta kullaniyosun ama (asagilamak icin soylemiyorum) otobuse biniyosundur eminim. onun yerine kendine araba ev parasi biriktir derler adama:))

Harbiden sinir oldum !!!!!!

Louis ,chanel,pradanın ve mc jacobs vb. markaların orjinalin fiyatlarından haberiniz vardır umarım .Herkes maddi durumuna göre yaşar.Kimisi 30 tl çantayı koluna takar ,kimisede 2500 tl çantayı .

marka çanta kullanmıyorum ben :52:
ayıp ettim galiba:37:

Asla çakma çanta kullanmam.
param varsa iyi çanta alırım, yoksa keseme göre alırım..
en nefret ettiğim şeydir bir markanın çakması...
Çok kompleksli bir davranış bence.. çokta gülünç bi durum..
Herkes neyse o dur. kendini olduğundan farklı göstermenin manası nedir onu hiç anlamıyorum...

görünümü şık ve sade olsun ama şu gereksiz göstermelik marka ismi taşımasın üzerinde kafidir..
kullanmam :32:

herkes senin gibi orijinalini alamıyodur belki güzelim...yada bi çantaya o kadar para dökmek istemiyolardır..yani ne var bunda taklit alınca?sana bi zararları mı var?? beni sorarsan hayır ben de zaten almam taklit ürünleri falan,ama kaliteli vede iyi mağazalardan alırım aldığımıda..sen bunu dert etme bence,dünyada dert edilicek daha çok şeyler var!!!:51:

Back
X