allah içine sindirdirsin canım. ne diyim. ne istiosan onu kullan..
ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün..
Sevgiler![]()
Olduğum gibiyim ben ,rahat ol

Sanada sevgililer .
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah içine sindirdirsin canım. ne diyim. ne istiosan onu kullan..
ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün..
Sevgiler![]()
valla minikcim cantaları artık o kadar fazla yapıolarki. üzerinde prada yazmasın aynısı olsun kullanırım ama asla markasını yazmasını istemem. hıı beğendim diyelim bi markanın çakmasını üzerindeki etiketi söker kullanırım. (hiç olmazsa)
aldığım maaş standartlara göre iyi , ama inan o çantalara asla para vermem. o kadar çok kaliteli çanta varki makul fiyata çakmasıda az değil o çantaların, onlara o parayı verene kadar gider kaliteli bi çanta alırım. derimod, matraş, stefanel vs.
çok komiksin.
işte Allah böylelerine veriyor parayı..
ülkemizin neden kalkınmadığı apaçık ortada.!!!
umarım herkes taklidini alırda bi gün senin elindeki çantayada taklit mi diye sorarlar :)) sen almaya devam et :))
çok komiksin.
işte Allah böylelerine veriyor parayı..
ülkemizin neden kalkınmadığı apaçık ortada.!!!
umarım herkes taklidini alırda bi gün senin elindeki çantayada taklit mi diye sorarlar :)) sen almaya devam et :))
açıkçası sitede yeniyim ve bu konu başlığından başka bir konu bulamadım o yüzden de buraya yazdım ama madem burası dert köşesi bende bunu dert haline rahatlıkla getirebilirim...ben bu saydığım markaların orjinallerini kullanıyorum ve ben dünyanın parasını ödeyip aldığım çantanın taklidini gördüğüm zaman sinir oluyorum insanların özentilikleri beni hasta ediyor...
marka canta kullaniyosun ama (asagilamak icin soylemiyorum) otobuse biniyosundur eminim. onun yerine kendine araba ev parasi biriktir derler adama:))
herkes senın gibi zengın değil herkes istediğini alır takar kullanılır ben marka kullanmayı seviyorum der çıkarsın ama taklıt kullanmak saçma amaç ne v.s aşağılayıcı olmaa
ben beğenırsem o markayı da alırım gider sokak satıcısından da alırım benım beğenmeme bağlı
ama alamayanlarada
o kadar vermenın saçma geldiği insanlarada laf sokmam
cahillikkkk
ayyy yinemi bu konubir zamanlar biride bana demişti taklit canta kullanıosun durumun olmayabilir fln utanma die ama kendi 2. el ayakkabı kullanıyordu kim utanılacak şimdi merak ediyorum hala
alırım taklitte orjınalde
kime ne![]()
valla iyi ki açmışım bu konuyu ya bir çoğunuzun cevapları beni gülmekten yerlere yatırdı desem yeridir...toplum olarak ufkumuzun açılmasına ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum ya bu kadar basit bir soruya bile verdiğiniz abartılı ve yarası olan gocunur tadındaki verdiğiniz cevaplara gerçekten acıdım merak ettiğimi de öğrendim ancak çoğunuza ufkunuzu genişletmenizi ve dünyaya daha geniş pencerelerden bakmanızı öneririm zira çoğunuz sorunun cevabı yerine alakasız şeyler yazmışsınız...taklit çanta kullanıyor musunuz sorusuna evet ya da hayır şeklinde tek kelimelik cevaplar verirsiniz hayırse şu sebepten evetse şu sebepten şeklinde tek cümlelik bir açıklama yaparsınız bu kadar basittir arkadaşlar burası bir paylaşım sitesi ve eğer paylaşılan bir şey ilginizi çekmediyse yorum yazmazsınız olur biter insanları aşağılamanın manası yok zira kimse birbirini tanımıyor önyargılı olmayın lütfen...medenice yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyor yapmayı beceremeyenlere de insan olmayı öğrenmelerindiktren sonra bu sitelere girip paylaşımlarda bulunmalarını tavsiye ediyorum...
valla iyi ki açmışım bu konuyu ya bir çoğunuzun cevapları beni gülmekten yerlere yatırdı desem yeridir...toplum olarak ufkumuzun açılmasına ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum ya bu kadar basit bir soruya bile verdiğiniz abartılı ve yarası olan gocunur tadındaki verdiğiniz cevaplara gerçekten acıdım merak ettiğimi de öğrendim ancak çoğunuza ufkunuzu genişletmenizi ve dünyaya daha geniş pencerelerden bakmanızı öneririm zira çoğunuz sorunun cevabı yerine alakasız şeyler yazmışsınız...taklit çanta kullanıyor musunuz sorusuna evet ya da hayır şeklinde tek kelimelik cevaplar verirsiniz hayırse şu sebepten evetse şu sebepten şeklinde tek cümlelik bir açıklama yaparsınız bu kadar basittir arkadaşlar burası bir paylaşım sitesi ve eğer paylaşılan bir şey ilginizi çekmediyse yorum yazmazsınız olur biter insanları aşağılamanın manası yok zira kimse birbirini tanımıyor önyargılı olmayın lütfen...medenice yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyor yapmayı beceremeyenlere de insan olmayı öğrenmelerindiktren sonra bu sitelere girip paylaşımlarda bulunmalarını tavsiye ediyorum...
konu açıpta insanları yargıla,aşağıla sonra alay et ergenlik yaşınız geçmemiş herhalde umarım bir gün olgunlaşırsınız ve şu dünyada maddiyattan başka ömenli olan değerleri anlarsınızvalla iyi ki açmışım bu konuyu ya bir çoğunuzun cevapları beni gülmekten yerlere yatırdı desem yeridir...toplum olarak ufkumuzun açılmasına ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum ya bu kadar basit bir soruya bile verdiğiniz abartılı ve yarası olan gocunur tadındaki verdiğiniz cevaplara gerçekten acıdım merak ettiğimi de öğrendim ancak çoğunuza ufkunuzu genişletmenizi ve dünyaya daha geniş pencerelerden bakmanızı öneririm zira çoğunuz sorunun cevabı yerine alakasız şeyler yazmışsınız...taklit çanta kullanıyor musunuz sorusuna evet ya da hayır şeklinde tek kelimelik cevaplar verirsiniz hayırse şu sebepten evetse şu sebepten şeklinde tek cümlelik bir açıklama yaparsınız bu kadar basittir arkadaşlar burası bir paylaşım sitesi ve eğer paylaşılan bir şey ilginizi çekmediyse yorum yazmazsınız olur biter insanları aşağılamanın manası yok zira kimse birbirini tanımıyor önyargılı olmayın lütfen...medenice yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyor yapmayı beceremeyenlere de insan olmayı öğrenmelerindiktren sonra bu sitelere girip paylaşımlarda bulunmalarını tavsiye ediyorum...