• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taklit çanta kullanıyor musunuz?

valla minikcim cantaları artık o kadar fazla yapıolarki. üzerinde prada yazmasın aynısı olsun kullanırım ama asla markasını yazmasını istemem. hıı beğendim diyelim bi markanın çakmasını üzerindeki etiketi söker kullanırım. (hiç olmazsa)

aldığım maaş standartlara göre iyi , ama inan o çantalara asla para vermem. o kadar çok kaliteli çanta varki makul fiyata çakmasıda az değil o çantaların, onlara o parayı verene kadar gider kaliteli bi çanta alırım. derimod, matraş, stefanel vs.

bende üzerinde kocaman bi marka yazısının olmasından hoşlanmıyorum hatta dediğin gibi o marka yazsısı çıkarılabilicek gibiyse bende sökmeyi tercih ederim ama bazen istediğim model her ne kadar arasamda o taklit markalarda çıkıyo neden beğendiğim bir şeyi taklit diye almaktan vazgeçiyim ki ve şuanda öğrenciyim ama ilerde iyi bir gelirim olsa bile asla o çantalara o parayı vermem insanlar o çanta parasının yarısı olmadığı için açlıktan soğuktan ölürken ben o çantayı takıp gezemem:19::19:

çok komiksin.
işte Allah böylelerine veriyor parayı..

ülkemizin neden kalkınmadığı apaçık ortada.!!!

umarım herkes taklidini alırda bi gün senin elindeki çantayada taklit mi diye sorarlar :)) sen almaya devam et :))

açıkçası sitede yeniyim ve bu konu başlığından başka bir konu bulamadım o yüzden de buraya yazdım ama madem burası dert köşesi bende bunu dert haline rahatlıkla getirebilirim...ben bu saydığım markaların orjinallerini kullanıyorum ve ben dünyanın parasını ödeyip aldığım çantanın taklidini gördüğüm zaman sinir oluyorum insanların özentilikleri beni hasta ediyor...

e verin parayı bizde orjinalini alalım dert olduysa :40:

ne kadar para verdiğiniz ve sinir olduğunuzda merak konusu değil açıkcası :51:

dar gelirli insanlarda var napsınlar siz rahatsız oluyosunuz diye beğenmişlerse almasınlar mı ? :50:

verme kardeşim para alma o zaman :27: zorla orjinal mi aldırıyolar :33:

herkes senın gibi zengın değil herkes istediğini alır takar kullanılır ben marka kullanmayı seviyorum der çıkarsın ama taklıt kullanmak saçma amaç ne v.s aşağılayıcı olmaa

ben beğenırsem o markayı da alırım gider sokak satıcısından da alırım benım beğenmeme bağlı
ama alamayanlarada

o kadar vermenın saçma geldiği insanlarada laf sokmam

cahillikkkk

ayyy yinemi bu konu :27: bir zamanlar biride bana demişti taklit canta kullanıosun durumun olmayabilir fln utanma die ama kendi 2. el ayakkabı kullanıyordu kim utanılacak şimdi merak ediyorum hala

alırım taklitte orjınalde

kime ne :27:

herkes senın gibi zengın değil herkes istediğini alır takar kullanılır ben marka kullanmayı seviyorum der çıkarsın ama taklıt kullanmak saçma amaç ne v.s aşağılayıcı olmaa

ben beğenırsem o markayı da alırım gider sokak satıcısından da alırım benım beğenmeme bağlı
ama alamayanlarada

o kadar vermenın saçma geldiği insanlarada laf sokmam

cahillikkkk

:42:

aynen..

taklit sevmediğini söyleyen başka üyelerde var onlara laf ediliyo mu ? hayır neden "alay etmeden aşşalamadan" söyledikleri için :)

anladık paranız pulunuz var maşallah

ama bizimde istediğimiz çantayı alma özgürlüğümüz var :)

valla iyi ki açmışım bu konuyu ya bir çoğunuzun cevapları beni gülmekten yerlere yatırdı desem yeridir...toplum olarak ufkumuzun açılmasına ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum ya bu kadar basit bir soruya bile verdiğiniz abartılı ve yarası olan gocunur tadındaki verdiğiniz cevaplara gerçekten acıdım merak ettiğimi de öğrendim ancak çoğunuza ufkunuzu genişletmenizi ve dünyaya daha geniş pencerelerden bakmanızı öneririm zira çoğunuz sorunun cevabı yerine alakasız şeyler yazmışsınız...taklit çanta kullanıyor musunuz sorusuna evet ya da hayır şeklinde tek kelimelik cevaplar verirsiniz hayırse şu sebepten evetse şu sebepten şeklinde tek cümlelik bir açıklama yaparsınız bu kadar basittir arkadaşlar burası bir paylaşım sitesi ve eğer paylaşılan bir şey ilginizi çekmediyse yorum yazmazsınız olur biter insanları aşağılamanın manası yok zira kimse birbirini tanımıyor önyargılı olmayın lütfen...medenice yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyor yapmayı beceremeyenlere de insan olmayı öğrenmelerindiktren sonra bu sitelere girip paylaşımlarda bulunmalarını tavsiye ediyorum...

ayyy yinemi bu konu :27: bir zamanlar biride bana demişti taklit canta kullanıosun durumun olmayabilir fln utanma die ama kendi 2. el ayakkabı kullanıyordu kim utanılacak şimdi merak ediyorum hala

alırım taklitte orjınalde

kime ne :27:

utanma mı, tam şahika ya:60::60:

Hiç bu yönden de düşündüm mü hevesi var beğeniyor ve bir çantaya 2000 vermek yerine aldığı maaşı evine bakmak için kullandığı??? Belki senin ya da orjinal kullananların artıyordur eminim ki öyledir.
Ama alanlarında bellki gözü kalmış heves etmiş seviyor onu..
Hem benim marka takıntım yoktur çantada deriyi severim özel yaptırırım kendime..
Ama bir çantaya da ev ya da araba almak için biriktirebileceğim paramı asla yatırmam..
Bu benim fikrim ama insanların nasıl yaşadığına neyi giyip giymediklerine bu kadar karışmayın..
Onların dünyasını bilmiyoruz.

valla iyi ki açmışım bu konuyu ya bir çoğunuzun cevapları beni gülmekten yerlere yatırdı desem yeridir...toplum olarak ufkumuzun açılmasına ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum ya bu kadar basit bir soruya bile verdiğiniz abartılı ve yarası olan gocunur tadındaki verdiğiniz cevaplara gerçekten acıdım merak ettiğimi de öğrendim ancak çoğunuza ufkunuzu genişletmenizi ve dünyaya daha geniş pencerelerden bakmanızı öneririm zira çoğunuz sorunun cevabı yerine alakasız şeyler yazmışsınız...taklit çanta kullanıyor musunuz sorusuna evet ya da hayır şeklinde tek kelimelik cevaplar verirsiniz hayırse şu sebepten evetse şu sebepten şeklinde tek cümlelik bir açıklama yaparsınız bu kadar basittir arkadaşlar burası bir paylaşım sitesi ve eğer paylaşılan bir şey ilginizi çekmediyse yorum yazmazsınız olur biter insanları aşağılamanın manası yok zira kimse birbirini tanımıyor önyargılı olmayın lütfen...medenice yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyor yapmayı beceremeyenlere de insan olmayı öğrenmelerindiktren sonra bu sitelere girip paylaşımlarda bulunmalarını tavsiye ediyorum...

O zaman sende sadece sorsaydın ! burası yorumlara açık bir yer kimseyi yorumlarından ötürü böyle bir şey altına sokamazsın :49:

iyi güzel konuşuyosunda senin taklit çanta kullananları küçümsemeye yargılamaya ne hakkın var hangi sıfatla yapıyosun bunu:27::27:

soru sormanın adabı olur hanfendi

taklit çanta kullanır mısınız dersiniz ve bişey yazmazsınız

ama siz "ay eziklerr benim orjinal çantamın çakmasını kullanıyosunuz ıyyy " tarzında yazarsanız burda her türlü cevabıda alırısınız

ayrıca sizi gördükten sonrada benim ufkumun daha da geniş olduğunu gördüm :)

bence siz konuyu adabıyla nası açarım diye bir başlık açın ordan yardımcı olurlar

seven sever sevmeyen sevmez amaa aşşalama da olmaz !

T
konu açıpta insanları yargıla,aşağıla sonra alay et ergenlik yaşınız geçmemiş herhalde umarım bir gün olgunlaşırsınız ve şu dünyada maddiyattan başka ömenli olan değerleri anlarsınız

Konu amacından bir hayli çıkmış ve görülüyor ki karşılıklı yazışmalara dönüşmüş..

Konu incelenmek üzere yorumlara kapatılmıştır..Gereken işlemler yapıldıktan sonra, bu yazılanların tekrarı olmaması şartı ile paylaşıma açılacaktır.

Back
X