• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taklit çanta kullanıyor musunuz?

arkadaşlar çok merak ettiğim birşey var. her gün yığınla kadının elinde louis vuitton burberry prada chanel vb. markaların taklit çantalarını görüyorum. ve bu arkadaşların bu taklitleri nasıl bir mantıkla taktıklarını gerçekten çok merak ediyorum daha doğrusu şöyle sorayım acaba o çantaları taktıklarında gerçekten kendilerini marka bir çanta kullandıklarına inandırabiliyor mu ya da kendilerine gerçekten yakıştırabiliyorlar mı???

marka takıntısı olan insanlara anlam veremiiyorum elinizdeki gerçek bir lv yada chanel olsa ne olmasa ne önemli olan insan olabilmekk bence insan olana her şey yakışır taklitide orjinalide!!!

görünümü şık ve sade olsun ama şu gereksiz göstermelik marka ismi taşımasın üzerinde kafidir..
kullanmam :32:

yani... ne önemi var marka yazıyo yazmıyo
bi çantaya bin lira veripte insanların gözüne sokmanın bi de bunla övünmenin mantığınıda anlamıyorum

cantalari cok severimde marka diye hic düsünmedim
ama alan olursada kizmam banane ya da kimene ben aldim o kadar para verip
baskasi neden taklit aliyor diye düsünmekte sacma,herkes kendini mutlu etmek icin alir ne alirsa kimse kimseye karisamaz..herkes parasina göre alir satar kimene

anlamadıgım kullanan sımdı cıkıpta evet ben kullanıyorum dese ne olacak?
dertlerınız sona mı erecek?
kımın neyı nasıl kullandıgı neyı degıstırecek?
ne dıyeceksınız kullanan kısıyı bulunca?
ısteyen ıstedıgını kullansın bıze ne?

allah baska dert vermesın :68:

cantalari cok severimde marka diye hic düsünmedim
ama alan olursada kizmam banane ya da kimene ben aldim o kadar para verip
baskasi neden taklit aliyor diye düsünmekte sacma,herkes kendini mutlu etmek icin alir ne alirsa kimse kimseye karisamaz..herkes parasina göre alir satar kimene

kim nasıl mutluysa öyle, yani bu kadar acımasız eleştiriyide anlamıyorum
:26:

Asla ama asla taklit marka kullanmam.
İnsanın orjinalini alamaması değil, buna hayıflanıp sahtesini alması ayıp bence.
Normal kıyafetlerimde de ayakkabı çantada da kaliteli ve şık giyinmeye özen gösteririm ama indirimleri beklerim hep alışveriş için.
Gelgelelim ki asla ama asla gidip 5000 tlye çanta almam!
Bu da ayıp bence.
Dünyada bu kadar aç insan varken,
Dünya nüfusunun çoğunluğu tüm hayatları böyunca o kadar parayı bir arada görmemişken,
Hastalar tedavi için ilaç parası beklerken yok yok mümkün değil vermem! Veremem!
Bence bir insanın o kadar pahalı ürünler kullanması için ülkemizi uluslararası bir toplantıda temsil etmesi filan gerekir.
Ancak öyle bir toplantıya katılırken, diğer devletlere gövde gösteri yaparken mübah olabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
açıkçası sitede yeniyim ve bu konu başlığından başka bir konu bulamadım o yüzden de buraya yazdım ama madem burası dert köşesi bende bunu dert haline rahatlıkla getirebilirim...ben bu saydığım markaların orjinallerini kullanıyorum ve ben dünyanın parasını ödeyip aldığım çantanın taklidini gördüğüm zaman sinir oluyorum insanların özentilikleri beni hasta ediyor...

Benide sizin gibi düşünen insanın gözüne sokar gibi laf çarpıtan kişiler hasta ediyor kişinin kendisiyle övünmesi bu demekki .......

Ne alakası var ya :51:

Herkesin çantaya vereceği ayırdığı bir bütçe vardır .Sözlerine dikkat ediniz :51: ne demek kompleksli bir davranış ?

Eğer tasarımını çok beğendiysem ve hiçbir yerde de marka olmayanının aynısından bulamamışsam ,taklidini alırım .Prada'nın taklidini almıştım :51:geçenlerde tezgahta beğendiğim bir çantayıda kaptım =) Ne o şimdi kompleksli mi oluyorum :45: Hayırrrrrrrr sadece beğendiğimi alıyorum :34: olay bu .

Kusura bakmayın ama aylık gelirim 7000tl -1000tl arası bile olsa bir çantaya o kadar paraya veremem:24:

Son düzenleme:
Ben de merak ettim orjinal lv kullananlar bir çantaya 3 bin lira para sayanlar ne iş yapıyor acaba? :27:

bende bir çantya okadar para vermenin mantığını anlamıyorum :27::27: millet açlıktan ölürken sokakta okadar aç çocuk varken neymiş efendim markaymış diye koluma o çanyatı takıp gezemem o çantaya vericeğin parayla git bi hayır işle ya :19::19:

Asla ama asla taklit marka kullanmam.
İnsanın orjinalini alamaması değil, buna hayıflanıp sahtesini alması ayıp bence.
Normal kıyafetlerimde de ayakkabı çantada da kaliteli ve şık giyinmeye özen gösteririm ama indirimleri beklerim hep alışveriş için.
Gelgelelim ki asla ama asla gidip 5000 tlye çanta almam!
Bu da ayıp bence.
Dünyada bu kadar aç insan varken,
Dünya nüfusunun çoğunluğu tüm hayatları böyunca o kadar parayı bir arada görmemişken,
Hastalar tedavi için ilaç parası beklerken yok yok mümkün değil vermem! Veremem!
Bence bir insanın o kadar pahalı ürünler kullanması için ülkemizi uluslar arası bir toplantıda temsil etmesi filan gerekir.
Ancak öyle bir toplantıya katılırken, diğer devletlere gövde gösteri yaparken mübah olabilir diye düşünüyorum.

ayıp ın tanımı değişti sanırım, bence hiç bi önemi yok, dünya moda devlerine para kazandırcam diye paralanmanın

Son düzenleme:
niye sözlerime dikkat ediyormuşum. o da benim fikirim. ister kabul edin ister etmeyin saygı duyun yeter. hiçbi çantaya 7000 tl vermem , veremiyorum diyede çakmasını almam. bence son derece kompleksli bir davranış. neysem o yum ben. kime neyi ispat edicem? param neye yetiyorsa onu alırım. kimle sidik yarıştırıcam?

Pradam yok diye benle küseceklermi. küseceklersede küssünler ayrıca.

açıkçası sitede yeniyim ve bu konu başlığından başka bir konu bulamadım o yüzden de buraya yazdım ama madem burası dert köşesi bende bunu dert haline rahatlıkla getirebilirim...ben bu saydığım markaların orjinallerini kullanıyorum ve ben dünyanın parasını ödeyip aldığım çantanın taklidini gördüğüm zaman sinir oluyorum insanların özentilikleri beni hasta ediyor...

bence siz oldukça garipsiniz böyle bi konuyu takıntı haline getirdiğiniz için:60::60::60: sanane ya isteyen istediğini takarr sen kullan orjinalini ama senin derdin şu dimi ben okadar para verdim çakmalarıda var benimkilerin orjinalliği anlaşılmıycak:1::1: arkadaşım bu görgüsüzlük değilde ne şimdi :23: yanii taklit çanta kullanmyı tercih ederim görgüsüz olmaktansaa yazık sana:50::50:

niye sözlerime dikkat ediyormuşum. o da benim fikirim. ister kabul edin ister etmeyin saygı duyun yeter. hiçbi çantaya 7000 tl vermem , veremiyorum diyede çakmasını almam. bence son derece kompleksli bir davranış. neysem o yum ben. kime neyi ispat edicem? param neye yetiyorsa onu alırım. kimle sidik yarıştırıcam?

:13: değil mi arkadaşım. Harfi harfine katılıyorum sana

neden kompleksli bir davranış olsun beğendiğiniz model sadece o markanın taklitinde varsa bunu almanın neresi garip bu durum:27:

Sende saygı duymayı bile yeter .Bende sana marka takıntın var dedim mi ? Hayır, demedim .Yok onlar komplekslilermişde, yok oldukları gibi değiller onca laf ettin .:51:

Markaya diye hiçbir çantayı almadım benim için tasarımın güzel olması yeter .Gücüm yetmiyorsa taklidini alırım, bu kadar basit .
Gidip marka olmayan bir çantayıda koluma takarım. Yeter ki güzel olsun, içime sinsin .

Son düzenleme:
neden kompleksli bir davranış olsun beğendiğiniz model sadece o markanın taklitinde varsa bunu almanın neresi garip bu durum:27:

valla minikcim cantaları artık o kadar fazla yapıolarki. üzerinde prada yazmasın aynısı olsun kullanırım ama asla markasını yazmasını istemem. hıı beğendim diyelim bi markanın çakmasını üzerindeki etiketi söker kullanırım. (hiç olmazsa)

aldığım maaş standartlara göre iyi , ama inan o çantalara asla para vermem. o kadar çok kaliteli çanta varki makul fiyata çakmasıda az değil o çantaların, onlara o parayı verene kadar gider kaliteli bi çanta alırım. derimod, matraş, stefanel vs.

Sende saygı duymayı bile yeter .Bende sana marka takıntın var dedim mi ? Hayır, demedim .Yok onlar komplekslilermişde, yok oldukları gibi değiller onca laf ettin .:51:

Markaya diye hiçbir çantayı almadım benim için tasarımın güzel olması yeter .Gücüm yetmiyorsa taklidini alırım, bu kadar basit .
Gidip marka olmayan bir çantayıda koluma takarım. Yeter ki güzel ,olsun içime sinsin .

allah içine sindirdirsin canım. ne diyim. ne istiosan onu kullan..
ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün..

Sevgiler :71:

Back
X