- 9 Aralık 2009
- 2.798
- 27
- 358
Kızlar mrb..
Benimbir eltim var.. benım evimde gördügü herseyi taklit ediyor..
şöyleki,evleneli 8 ay oldu .. benım evime geldi avizelerimi gördü kendi evinde avize fln yoktu zorla kocasına avize aldırıp avizelerini degiştirtmiş.
mutfak perdem stor bende gördü o da yaptırmıs mutfagına..
kapılarım beyaz onunkıler kahveydi sımdıde beyaz kapı siparisi vermısler..
onun mobilyasında yemek masası yoktu ,gecen söyluyor masa alcam diye tövbeee
neyse orta sehpam var beyaz deri onu gordu o da alcakmıs
en son duvarıma kelebek stickeri almıstım , aynısından o da almıs ama onun kı duvara olmamıs kapısına yapıstırmıs..
mutfagımdaki temizlik malzememden bile almıs..
anahtarlıga kadarkopya etmiş..
mutfagımdaki saklama kabını da es gecmıyorum tabi
kolumdaki saati gördü o da alcakmıs o da var aman onuda gecmeyim
en son eşime demiştim bu kelebekleri buraya yapıstırdım ama gorunce onlarda alacaklar.. gorunce haklısın dedi kaldı adamda.
en son stickeri görünce sınırlerım zıpladı delirdim.. istemiyorum benı kopya etmesini..özgün olsun biraz,ben dusunup alıyorum o benden çalıyor..
evime bişey almaya korkuyorum onuda kopya eder diye. en son evime saat ve tablo alcam artık netten siparis etcem bulamasın diye..
napıyım kızlar söyleyin lütfen..
Benimbir eltim var.. benım evimde gördügü herseyi taklit ediyor..
şöyleki,evleneli 8 ay oldu .. benım evime geldi avizelerimi gördü kendi evinde avize fln yoktu zorla kocasına avize aldırıp avizelerini degiştirtmiş.
mutfak perdem stor bende gördü o da yaptırmıs mutfagına..
kapılarım beyaz onunkıler kahveydi sımdıde beyaz kapı siparisi vermısler..
onun mobilyasında yemek masası yoktu ,gecen söyluyor masa alcam diye tövbeee
neyse orta sehpam var beyaz deri onu gordu o da alcakmıs
en son duvarıma kelebek stickeri almıstım , aynısından o da almıs ama onun kı duvara olmamıs kapısına yapıstırmıs..
mutfagımdaki temizlik malzememden bile almıs..
anahtarlıga kadarkopya etmiş..
mutfagımdaki saklama kabını da es gecmıyorum tabi
kolumdaki saati gördü o da alcakmıs o da var aman onuda gecmeyim
en son eşime demiştim bu kelebekleri buraya yapıstırdım ama gorunce onlarda alacaklar.. gorunce haklısın dedi kaldı adamda.
en son stickeri görünce sınırlerım zıpladı delirdim.. istemiyorum benı kopya etmesini..özgün olsun biraz,ben dusunup alıyorum o benden çalıyor..
evime bişey almaya korkuyorum onuda kopya eder diye. en son evime saat ve tablo alcam artık netten siparis etcem bulamasın diye..
napıyım kızlar söyleyin lütfen..