- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Takma kirpik kullanıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben cok rahatsız oldum takıncaTakma kirpik kullanıyor musunuz?
Heyy maşallahhhhhh, ne şanslı bir kadınsınız öyle. Nazar değmesin 41 kere maşallah :)Allah vergisi kirpiğe sahip olduğumdanGelin makyajında bile takılmasına ihtiyaç duymadım
![]()
Teşekkür ederimHeyy maşallahhhhhh, ne şanslı bir kadınsınız öyle. Nazar değmesin 41 kere maşallah :)
Protez kirpik kullanıyorum izmir de nail world diye biyer var bir sürü uzmanı var çok güzel gözüküyor ve çok rahat kullanmasıTakma kirpik kullanıyor musunuz?
ben ipek kirpik taktırmıştım, şimdi birde kaş köntürü çıkmış kirpik gibi tek tek kaş yapışırılıyor, benim 1 ay bile kalmadı kirpiğimde ipek olanlar zaten takdırdığım srada düşenlerin yerine yenilerini taktırman gerekir demişti bana bayan (tanıdıkdı) belki rimel kullanmazsak daha uzun süre dayanır ama rimel sürüp temzlerken tek tek pamuğa geldilerHiç kullanmadım, bu ipek kirpik denilen birşey duydum. açıkçası onu çok merak ediyorum. 6 aylık falan yapıyorlarmış. çok severim ben uzun ve çok olan kirpikleri :)
bana kalırsa takma kirpik takacağınıza ipek kirpik yaptırın daha hoşTakma kirpik kullanıyor musunuz?