- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
yazık ki ne yazık işte benim en büyük hatam bu oldu.aslında evlenmeden önce böyle değildim ben evlendim aman iyi olayım aram bozulmasın diye ne dedilerse yaptım kendi fikrim olmadı hiç kandi hayatım olmadı giyimime bile karışıldı kv ile çıkıldı zmaanında giyip alışverişine bile.bu yüzden de benim kendime olan saygım da güvenimde kalmadı.her lafımda kavga oldu zamanında eltimle.kv de de ona yaranacağım diye beni ezdi geçti git sen özür dile diye kaç defa kapısına yolladı beni.bende özür diledim haklı olsam dahi.bunlar bende özgüven eksikliği yaptı işte.dün eşofman altı aldım kendime dar değildi tayt gibi olandan değil ama kv dedi insan yanında da giyilecek al bir tane bende dedim bunun neresi insan yanında giyilmeyecek dedim.ne bileyim eşofman bol olur bu o kadar bol değil dedi.kızdım kendi kendime bende.Mecbur olmadıkca görüşmeyin
Kendinizi de üzmeyin
Onlardan beklenti içinde olmayın
Yazık değil mi size
çalışıyorum canım ama akşam oluyor bazen geliyorlar bir sohbet falan oluyor laf sokmalı ona sinir oluyorum ya da bir olay.bununla iş yerinde bile kafamı dolduruyorum bazen işe bile konsantre olamıyorum.hafta içi aslında oğlan 1.sınıfa gidiyor dersi yemeği tekrarı ev işi yemek derken geç oluyor saat.hafta sonu da kendime bir uğraş bulmam lazım evin işini bile yapasım gelmiyor eve gitmek bile ölüm gibi.hayır demeyi bilmiyorum sanırım.Kendinize bir hobi bulun diyecektim ama çalışıyorsunuz sanırım. Ben eve gidince hiç bir şey düşünemiyorum yorgunluktan siz ne ara takıyorsunuz bu insanları?
Eşinizle bütün vakitlerinizi doldurun. Spor salonuna yazılın 3 akşam oraya gidin. Haftasonunuzu arkadaş ziyaretleri ile doldurun. Bu insanlar radarınızda bile olmasın.
Ne işini ypsın ne de başına kalkısınaynen o fikir de iyi.içimde kalınca zaten kimsenin umru değil moralim bozuk olsa sana ne oldu demez kimse.kv deye da bazen çok sinir oluyorum.benim çocuğuma baktığında evimde hiçbirşeye dokunmaz dokunmasın zaten ben yaparım evimin işini ama geçenlerde eltime indik çamaşırlar varmış koltukta hemen oturdu onları dürmeye başladı.bende daha çamaşır dürdüğü yoktur.buna bile kafa takıyorum ben ya
çalışıyorum canım ama akşam oluyor bazen geliyorlar bir sohbet falan oluyor laf sokmalı ona sinir oluyorum ya da bir olay.bununla iş yerinde bile kafamı dolduruyorum bazen işe bile konsantre olamıyorum.hafta içi aslında oğlan 1.sınıfa gidiyor dersi yemeği tekrarı ev işi yemek derken geç oluyor saat.hafta sonu da kendime bir uğraş bulmam lazım evin işini bile yapasım gelmiyor eve gitmek bile ölüm gibi.hayır demeyi bilmiyorum sanırım.
benim ömrüm bu hastalıklarla daha kısa olacak sanırım eskiye göre şimdi biraz daha iyi diyebilirim eskisi gibi her an her saniye dip dibe değiliz kavgalarda azaldı haliyle bana kalan da hastalıklarla baş etmek oldu işte.daha fazlasına ihtiyacım var sanırım.kendi hayatımı kendim düzeltmeliyim.daha fazla hasta olmadan hayır demeyi bilmeliyimBence ordan gitmenin yollarına bakın. Hayat bu huzursuzluğu çekmek için çok kısa.
Çok geç değil.Zararın neresiden dönerseniz kârdır.Kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.aynen bende de aynısı oluyor işte onları takıp onlar için kafa yordukça bunlar kendilerini birşey zannediyorlar. önemsendikçe havalanıyor.bama olan oluyor o mutlu mesut yaşıyor ben kafaya takıp bu yaşta hasta oluyorum.zamanında verdiğim tavizlerin cezasını çekiyorum yani.her dediklerini yaptım karşı gelmedim şimdi bunun bedelini ödüyorum.
aynen öyle daha fazla sağlığımdan olmamak için başarmam lazım.düşünceyle başarabilir miyim kiÇok geç değil.Zararın neresiden dönerseniz kârdır.Kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.
işte o size insan yanında giyilecek al dediğinde hiiiiiçç cevap vermeyeceksınız :)yazık ki ne yazık işte benim en büyük hatam bu oldu.aslında evlenmeden önce böyle değildim ben evlendim aman iyi olayım aram bozulmasın diye ne dedilerse yaptım kendi fikrim olmadı hiç kandi hayatım olmadı giyimime bile karışıldı kv ile çıkıldı zmaanında giyip alışverişine bile.bu yüzden de benim kendime olan saygım da güvenimde kalmadı.her lafımda kavga oldu zamanında eltimle.kv de de ona yaranacağım diye beni ezdi geçti git sen özür dile diye kaç defa kapısına yolladı beni.bende özür diledim haklı olsam dahi.bunlar bende özgüven eksikliği yaptı işte.dün eşofman altı aldım kendime dar değildi tayt gibi olandan değil ama kv dedi insan yanında da giyilecek al bir tane bende dedim bunun neresi insan yanında giyilmeyecek dedim.ne bileyim eşofman bol olur bu o kadar bol değil dedi.kızdım kendi kendime bende.
sadece kv ya da eltimle olanlar özgüven eksikliği yapmadı tabi ama biraz arttırdı bunu.dediğiniz gibi mesafe koymak ve herşeyi anlatmamak en güzeli sanırım iyice evimin içindeler zaten onlara bu fırsatı veren de benim.iki güzel söze içimi döküyorum döksen ne olacak olan yine bana oluyor kendimi değiştirmek zorundayımişte o size insan yanında giyilecek al dediğinde hiiiiiçç cevap vermeyeceksınız :)
çnk amacı sizi sinir etmek
surat da asmayacaksınız
ama sık gorusmeyın , çağırdıklarında her seferınde gtmeyın, onlar her geleceği zaöan kabul etmeyın , kendinizle ilgili birseyler yapın .
kv yüzünden özgüven eksıklıgı olusur mu canım :)
ne derse desin ciddiye almayın.
bir de herseyınızı paylasmayın bırakın merak etsınler
misal eşofman aldıgınızı yenı aldıgınızı bılmesın
evınızle sızle ılgılı seylerı paylasmayın
daha guncel konusun
kendınıze de guvenin ltf.
bu yuzden özgüven kaybı olusmaz
herkesı sevmek , herkesle ıyı olmak zorunda değilsiniz ki
ben de bastan kv ile hep ii olalım istedim ama ben arayıp sordukca o ağırdan aldı kendını,
zamanında anne bi kere de sen ara dediğimde, beni değil bari oğlunu ara dediğimde.
biz çok samımı olmayı sevmıyoruz annecim derdi:)
bahanesı buydu halbukı cok sıcak herkesle dıyalog kurabılen sosyal bır ınsandır
eşim bnm için sehır değiştirdi diye bır turlu benı kabul edemedıler
e snr ne oldu,
şimdi onlar bana hıc aramıyorsun dıyorlar
desinlerrrrr hiçççç de umrumda değil.
ben de artık ıyı olmak sıcak olmak ıstemıyorum.
ben de oyleyımsadece kv ya da eltimle olanlar özgüven eksikliği yapmadı tabi ama biraz arttırdı bunu.dediğiniz gibi mesafe koymak ve herşeyi anlatmamak en güzeli sanırım iyice evimin içindeler zaten onlara bu fırsatı veren de benim.iki güzel söze içimi döküyorum döksen ne olacak olan yine bana oluyor kendimi değiştirmek zorundayım
Evet.Mesela bence özellikle yattığınızda iç mahkemeleriniz başlıyor.Keşke şunu deseydim bunu deseydim diye sinirleniyorsunuz.aynen öyle daha fazla sağlığımdan olmamak için başarmam lazım.düşünceyle başarabilir miyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?