- Konu Sahibi littlewise
Haziran 2008 de gitmiştim, hiç inanmıyordum, arkadaşların gazıyla ortam bozulmasın diye gitmiştim; kahveyi de beğenmedim, suratımı astım oturdum, kişilik tahlili yapacak göz boyayacak diye sorduğu sorulara falan cevap vermedim. Bu kadar isteksiz geldim diye remziye hanım kovalar beni diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Kağıda bir sürü karalamalar yaptı konuşurken, yorumlarda bulundu. Gelecek ile ilgili ise çok belirgin 3 şey söylemişti, her üçü de tam olarak söylediği zamanlarda (ay sonu, yıl sonuna kadar şeklinde) çıktı. Hatta ilkinin çıktığını 2 inci olay olduktan sonra farkettim, aaa falcı şunu da şöyle söylemişti şeklinde jeton ancak düştü ve o andan sonra üçüncü şeyin çıkmasını bekledim ve çok inanarak bişey yaptım oldu. Falın çıkıp çıkmadığını anlamak için zaman geçmesi gerekiyor ve tabi geniş yorumlayabilmeniz. Mesela bana ikinci anahtar görmüştü. Sorularına ne kadar az cevap versem de arabam olduğu bilgisini benden alınca birkaç aya kadar ev sahibi olacağımı söyledi. Ne ondan birkaç ay sonra ne de halen ev sahibi olmuş değilim. Ama fal çıktı; Şöyle ki bu fal mevzuundan birkaç ay sonra şu an eşim olan kişi ile tanıştım ve sevgili olduk ve hemen bana evinin anahtarını yaptırıp vermişti. Ev sahibi olmamıştım ama gerçekten ikinci bir anahtar sahibi olmuştum. Üçüncü öngörüsü de gerçekleştikten sonra bu defa faldan korkmaya başladım. Başka bir zamanda başka birisi yine kahve falıma baktı, bu defaki para karşılığı değildi. Faldan önce sohbet ederken kötü birşey görürse kendisine sakladığını söylemişti akabinde de benim falıma bakıp dilek ve temennilerden başka hiçbirşey söylemedi, acaip kıllandım ve bir daha falcıya falan gitmedim.