- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
-
Düzen istiyorum. Sevdiğim insanın yanında daha mutluyum. En önemlisi 24-25 yaşıma geldiğimde bebeğim olsun istiyorumNeden öyle hemen evlenmek istiyorsunuz ki?
Önce iş sonra eş.Cok pisman olursun sonraArkadaşlar evlilik için şöyleee önümde yaklaşık bir iki sene var.. Benim adam okulu bitirmemi bekliyor ama ben hemen istiyorum o yüzden bana bu adamı anında evlendirecek taktik lazımbir sene bile sabrım yok kalmadı Narin elleriniz şimdiden dert görmesin kızçelerim
O da sürekli okulunu bitirmeni istiyorum diyor ama sonuç olarak evlenince de okul biter misal karşı komşumuz benden küçük 21 yaşında okuyor ve yeni bebeği oldu..Ama önce bir okulunu bitir en azindan üniversiteni. Bi kendi ayaklarinin ustunde dur. Yarının ne olacagi belli mi ? Yüksek lisansta falannolsan neyse de daha üniversite bitmemiş evlwndikten sonra okulu da birakmayacagin ne malum. Kadinlar kendi ayaklari uzerinde durmali. Senin gibi evlenmeden önce sevgilisinin yaninda çok mutlu olan kadinlar vardi aramizda belki bende onlardan biri olacagim evliligim eskidikçe... Evlilik simdiki gibi olmuyor. Sorumluluğu cok daha başka. Bekarliginin tadını çıkar okulunu bitir. Bir yola cikmissin okuyacagim diye. Kendi ayaklarinin uzerinde durursan hayat seni daha az yorar. Valla evlilik kaçmıyor.
Benimki de okulu bitir kendi ayakların üstünde dur öyle diyor... Bazen kızıyorum ona..Önce iş sonra eş.Cok pisman olursun sonra
Karşı komşumuz benden küçük ve bebeği oldu okuyorda.. Ben de hemen istiyorum sıkıldım artık sevgili kalmaktan.. Sevgilim de kendi ayakların üstünde dur o zaman diyor.. Üniversite bitsin öyle diyor ama sinirleniyorum öyle olunca da..Önce okulu bitirmen en mantıklı hareket olur bence evet evlenince kendine ait bir düzenin olacak ama o düzeni sağlarken okuluna zaman ayiramayabilirsin emeklerin boşa gitmesin
Çocuğu hemen istemiyorum ki 25 yaşıma geldiğimde olabilir olsa olsa.. Onun dışında sevgilim de okul bitsin ayakların üstünde dur diyor.. Bende beni oyalıyormu diye düşünüyorum çünkü annem baskı yapıyor bazen aklıma kötü kötü şeyler sokuyor.. Bu sefer sevgilime kızıyorum..Okulla evlilik zor oluyor. Aslinda evlilikle hersey zor oluyor birde çocuk olursa daha zor oluyor
Ne oluyor 21 yaşında anne olunca madalya mı takıyorlar. Ben 27 yaşımda anne oldum 1 ay önce. İyi ki daha önce olmamış diye şükrettim. Marifet sanki.Karşı komşumuz benden küçük ve bebeği oldu okuyorda.
Toy veya değilim buda benim fikrim saygı duymak zorundasınız.. Şimdi evlenecek istemek olmam veya çocuk istemem toy olduğum anlamına gelmez.. 27 yaşında çocuğun olmuş normal veya değil bu beni ilgilendirmez.. Ayrıca gülerek cevap vermem de toy olduğumu göstermez. Fikirlere saygı duymayı öğrenirseniz ona göre dalga geçerek cevap vermek yerine kelimelerinizi seçerek yorum yapmayı öğrenirsiniz..Ne kadar toysun.
Ben zaten bir üniversite bitirdim şimdi tekrar okuyacağım açıktan o kadar.. O da istediğim meslek için okuyacağım..Yüksek lisansa başladığım yıl evlendim 25 yaşındaydım. Evlilik öyle basit birşey değil keşke daha geç evlenseydim. Umarım okulun bitmeden evlenmezsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?