Taktik meselesi

Son yorumunuza baktımda eltiniz çok fesat bir kadın. Sırf sizi deli etmek için yapıyor böyle şeyler. Kaynanızla eltinizin fotoğraf paylasıpta göndermeli sözler yazıyolar ya gugıldan kapak etme sözleri arastırıp yazmıyorlarsa bende ne oliyim tam ergence ya bırakın hallerine fişnekçiler nolcak

Amacını biliyorsun madem sinirlensen de açıp telefonu saydırma
Belli etme yani
Eşin arasın, bana ne kim taşınıyosa nakliyeci çağırsın desin
Hayret bişey
Esim söyledi tabi ne alaka taşınicagani.duyduğunda bile bozuldu çünkü kız başka sehirde.Eltimle ben konuşmadan zaten söyledi o duydum saçma sapan konuşma dediğini yanindaydim.Ama anlayana tabi annesine söylemiş eşim bak ortalığı karıştıirmasin.o gelinin e söyle diye ne var bunda iyi niyetinden yardım ediyor diyor

Eşin gereken cevabı vermiş
Sen boşuna o sinsi eltinle muhatap olma

Sormayın ya nasıl desem şu meşhur sözler vardır ya malum.Yorumları çok iğneyeleci.Hani resimle alakası yok sırf orda bişeyler yazmak için alakasız bişey koyuyorlar.Eşimde onlara isim takmis ergen kankiler diye

Eşin gereken cevabı vermiş
Sen boşuna o sinsi eltinle muhatap olma
Zaten olmazsa taşınırim burdan belki saçma ama kalmam yani o kadinla aynı binada sonuçta eski nişanlısı nerdeyse bir sene sürmüs. Hiç bişey olmazsa akrabalar illaki belli günlerde falan bir araya gelecekler.Beddua etmek istemiyorum ama Allah büyük o eltimin fesatilgini goruyor.

Benim kuzenim var 16 yasında. Malum lise ortamı falan sevmedigi insanlar var. Böyle çiçekli böcekli resim koyuyor üstünede birisine göndermeli sözler yazıyor ergen ya sizinkiler de o hesap Benim fikrimce kaynananızın basının altından cıkmamıs bu. Yazan yaptıran elti. Kaynananıza da çanak tutuyor buna iyi bir halt yapıyolarmıs gibi Bırakın ya kendi hallerine kocanızda engelli değil ya böyle atın hesabından ikinizin güzel fotoğrafınızı. Hiç bir şey yazmayın. İnanın çok etkili olur. Bazen bazı hareketler sözlerden bile etkilidir inanın. Onlar sizi sinir ettiklerini düşününce iyice meslek haline getirirler fişnikçiler

O kadar büyütmeye lüzum yok bence
Görüşmek isteyen uzaktaykende bulur görüşürdü zaten
Düzeninizi bozmayın

Yok ya bizim milleti de bilirsin işte aaa noldu falan yazmış akrabalar bunlar işte açıldıkca açılmışlar az çok durumları bilenler de çok fenalar.

Yok ya bizim milleti de bilirsin işte aaa noldu falan yazmış akrabalar bunlar işte açıldıkca açılmışlar az çok durumları bilenler de çok fenalar.
Birbirlerini fiştekliyorlar resmen. Boşverin hiç canınızı sıkmayın siz. O elti yine saçma sapan işler karıştırırsa eşinize söyleyin kardeşiyle konuşsun

Evlerden ırak,eltiye bak!canını yakmaya çalışyıor belli ama ayağına dolansın niyeti buysa!

eşim facede bir tartışmamaız üzerine kırıcı bişi paylaşmıştı hiiiç göremezden geldim umurum olmadı akşamda kocacığım dedim tatalı tatlı laf soktum geçti gitti.eğer o paylaşım için arayım saysaydım haksız konuma geçicek ve elime stres ve kavgadan başka bişi geçmicekti.ne güzel bir olgunlukmuş görmezden gelmek.kazandırıyo bilesin.

Yoklar bende Eşimde annesi var onda görüyorum hatta o gösteriyor seninkiler cosuyor.diye.Bende kızıyorum kendime niye takıyorum bunları diye ama üzerime de alınıyorum yani.
Siz de kocanızla fotoğraf çekip atın facebooka altına da kıskananlar çatlasın yaZın

hiçbirsey yok gbi davranın
boylece onların amaclarına ulasmasını engellersınız
siz tepki vermedıkce daha da sinir olurlar:)

Arkadaşlarınla gez dolaş, sen de fotoğraf at umurumda değilsiniz yap

Kocan ile mutluluğunu onların gözlerinin önüne ser.
Kendi fesatlığında yok olsun.
Eski nişanlıdan yine laf açılırsa önerim benimki sırasını savdı belki seninkini dener .
Bazen kaşınanları kaşımak lazım.

Fotolarini hangi siteden goruyorsan o siteye girme. Face instagram kullanma;-)

İşte kendime de çok kızıyorum niye takıyorum diye.Korkuyorum olurda sinirimi gelir belli ederim diye
Ne çok kıymet vermişsiniz ki şimdi bu kadar takıyosunuz.. kim ne halt ederse etsin boşverin yahu isterse el ele tutuşup çayır çimen koşup yuvarlanıp taklalar atsınlar size ne.. ne gerek var kendinizi yıpratmaya başka önemli işiniz yok mu meşgul olacak? Siz eşinizle ilişkinize bakın sallayın gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…