Esim söyledi tabi ne alaka taşınicagani.duyduğunda bile bozuldu çünkü kız başka sehirde.Eltimle ben konuşmadan zaten söyledi o duydum saçma sapan konuşma dediğini yanindaydim.Ama anlayana tabi annesine söylemiş eşim bak ortalığı karıştıirmasin.o gelinin e söyle diye ne var bunda iyi niyetinden yardım ediyor diyorAmacını biliyorsun madem sinirlensen de açıp telefonu saydırma
Belli etme yani
Eşin arasın, bana ne kim taşınıyosa nakliyeci çağırsın desin
Hayret bişey
Eşin gereken cevabı vermişEsim söyledi tabi ne alaka taşınicagani.duyduğunda bile bozuldu çünkü kız başka sehirde.Eltimle ben konuşmadan zaten söyledi o duydum saçma sapan konuşma dediğini yanindaydim.Ama anlayana tabi annesine söylemiş eşim bak ortalığı karıştıirmasin.o gelinin e söyle diye ne var bunda iyi niyetinden yardım ediyor diyor
Sormayın ya nasıl desem şu meşhur sözler vardır ya malum.Yorumları çok iğneyeleci.Hani resimle alakası yok sırf orda bişeyler yazmak için alakasız bişey koyuyorlar.Eşimde onlara isim takmis ergen kankiler diyeSon yorumunuza baktımda eltiniz çok fesat bir kadın. Sırf sizi deli etmek için yapıyor böyle şeyler. Kaynanızla eltinizin fotoğraf paylasıpta göndermeli sözler yazıyolar ya gugıldan kapak etme sözleri arastırıp yazmıyorlarsa bende ne oliyimtam ergence ya bırakın hallerine fişnekçiler nolcak
Zaten olmazsa taşınırim burdan belki saçma ama kalmam yani o kadinla aynı binada sonuçta eski nişanlısı nerdeyse bir sene sürmüs. Hiç bişey olmazsa akrabalar illaki belli günlerde falan bir araya gelecekler.Beddua etmek istemiyorum ama Allah büyük o eltimin fesatilgini goruyor.Eşin gereken cevabı vermiş
Sen boşuna o sinsi eltinle muhatap olma
Benim kuzenim var 16 yasında. Malum lise ortamı falan sevmedigi insanlar var. Böyle çiçekli böcekli resim koyuyor üstünede birisine göndermeli sözler yazıyor ergen ya sizinkiler de o hesapSormayın ya nasıl desem şu meşhur sözler vardır ya malum.Yorumları çok iğneyeleci.Hani resimle alakası yok sırf orda bişeyler yazmak için alakasız bişey koyuyorlar.Eşimde onlara isim takmis ergen kankiler diye
O kadar büyütmeye lüzum yok benceZaten olmazsa taşınırim burdan belki saçma ama kalmam yani o kadinla aynı binada sonuçta eski nişanlısı nerdeyse bir sene sürmüs. Hiç bişey olmazsa akrabalar illaki belli günlerde falan bir araya gelecekler.Beddua etmek istemiyorum ama Allah büyük o eltimin fesatilgini goruyor.
Yok ya bizim milleti de bilirsin işte aaa noldu falan yazmış akrabalar bunlar işte açıldıkca açılmışlar az çok durumları bilenler de çok fenalar.Benim kuzenim var 16 yasında. Malum lise ortamı falan sevmedigi insanlar var. Böyle çiçekli böcekli resim koyuyor üstünede birisine göndermeli sözler yazıyor ergen ya sizinkiler de o hesapBenim fikrimce kaynananızın basının altından cıkmamıs bu. Yazan yaptıran elti. Kaynananıza da çanak tutuyor buna iyi bir halt yapıyolarmıs gibi Bırakın ya kendi hallerine kocanızda engelli değil ya böyle atın hesabından ikinizin güzel fotoğrafınızı. Hiç bir şey yazmayın. İnanın çok etkili olur. Bazen bazı hareketler sözlerden bile etkilidir inanın. Onlar sizi sinir ettiklerini düşününce iyice meslek haline getirirler fişnikçiler
Birbirlerini fiştekliyorlar resmen. Boşverin hiç canınızı sıkmayın siz. O elti yine saçma sapan işler karıştırırsa eşinize söyleyin kardeşiyle konuşsunYok ya bizim milleti de bilirsin işte aaa noldu falan yazmış akrabalar bunlar işte açıldıkca açılmışlar az çok durumları bilenler de çok fenalar.
Orası öyle de hani kötülemek için demiyorum kız rahat bir tip .O yüzden rahatsizim.Bakalim artık zaman ne gösterirO kadar büyütmeye lüzum yok bence
Görüşmek isteyen uzaktaykende bulur görüşürdü zaten
Düzeninizi bozmayın
Birbirlerini fiştekliyorlar resmen. Boşverin hiç canınızı sıkmayın siz. O elti yine saçma sapan işler karıştırırsa eşinize söyleyin kardeşiyle .Esimin halasi.konuşmuş kayinbirader le o daha bir cesit.Ne var bunda ki diyormus.
Bence boşandı diye ön yargılısın ama eltin evli de ne oluyo, aklı fesatlığa çalışıyoOrası öyle de hani kötülemek için demiyorum kız rahat bir tip .O yüzden rahatsizim.Bakalim artık zaman ne gösterir
Siz de kocanızla fotoğraf çekip atın facebooka altına da kıskananlar çatlasın yaZınYoklar bende Eşimde annesi var onda görüyorum hatta o gösteriyor seninkiler cosuyor.diye.Bende kızıyorum kendime niye takıyorum bunları diye ama üzerime de alınıyorum yani.
Ne çok kıymet vermişsiniz ki şimdi bu kadar takıyosunuz.. kim ne halt ederse etsin boşverin yahu isterse el ele tutuşup çayır çimen koşup yuvarlanıp taklalar atsınlar size ne.. ne gerek var kendinizi yıpratmaya başka önemli işiniz yok mu meşgul olacak? Siz eşinizle ilişkinize bakın sallayın gerisiniİşte kendime de çok kızıyorum niye takıyorum diye.Korkuyorum olurda sinirimi gelir belli ederim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?