taktik vermek istiyorum:)

kız yardımcı olmaya çalışıyo neden hemen çok bilmiş kız triplerine giriyosunuzki eleştiri yapcaksanız yazmayın hiç allah allah

burada kilişeleşmiş taktikler dışında birşey söyleyeceğini sanmıyorum.

Çünkü; her insan farkılıdır, farklı düşünce yapısına sahip, farklı yaşam şartlarına sahip, farklı çevrelerde büyüdük hepimiz, farklı acılar yaşayıp farklı mutluluklar tattık ve buda insanların davranışlarına kişiliklerine yansıyor. Bu yüzden erkekler hakkındaki bilinen kalıpların tutarlı olmadığını düşünüyorum.

Taktik değilde doğru bildiğim 2 şey var.

1. İlk aşık olan en fazla acı çekip ilişkinin tüm yükünü üzerine alan oluyor.
2. Kaçan her zaman kovalanır. Erkekler kendilerine aşık etmek için ilk başta yapmadıklarını bırakmayıp biz yelkenleri suya indirdiğimizde gerçek hallerine dönüyorlar. Sonra sürekleri nerede o eski xxxxx diye aranıyoruz. :1:

yanlış anlaşılmasın feminist filn değilim :21: bildiğim gerçeğe rağmen hala aynıyım :66:

Oyun mu bu ? Ne taktiği yani onu anlayamadım..

Taktikle başlanan ilişkinin bir hayır getirmeyeceğini düşünüyorum:24:

Kısa ve öz ifade edilen bir soruna ne kadar doğru bir taktik önerebilirsin ki?
Detayların önemli olduğuna inanırım da:26:

ya kizlar yapmayin, yardim etmek istemis konu sahibi,neden boyle burnu dik konusuyosunuzki?
biri bi iyilik yapmak istese,hemen ne var acaba altinda diye didikler oldunuz.

konu sahibi hala burdamisin?
bi soru sora bilirmiyim?

yanlış anlaşılmasın feminist filn değilim :21: bildiğim gerçeğe rağmen hala aynıyım :66:

Feminist olmanın nesi kötü?

Ayrıca, feminist kelimesinin anlamını bildiğini sanmıyorum. Feminist, erkekleri ezen, sevmeyen, erkek düşmanı demek değildir. Kadınların erkeklerle aynı sosyal, ekonomik, politik haklara sahip olmasını savunan kişilerdir. Bu eşit hakları istemiyorsan feminist olmayabilirsin tabii, o ayrı.

Feminist olmanın nesi kötü?

Ayrıca, feminist kelimesinin anlamını bildiğini sanmıyorum. Feminist, erkekleri ezen, sevmeyen, erkek düşmanı demek değildir. Kadınların erkeklerle aynı sosyal, ekonomik, politik haklara sahip olmasını savunan kişilerdir. Bu eşit hakları istemiyorsan feminist olmayabilirsin tabii, o ayrı.

evet kesinlikle doğru.
bazıları gerçekten erkek düşmanlığı sanıyor feministliği.

Kime göre neye göre bu taktikler ?
Her birey nasıl farklıysa o taktikler ona göre değişir ki
Kimisi ılımlıdır olumlu sonuç alırsın kimisinin ise en kızdığı şey olabilir

Bana tuhaf geliyor taktik filan
Bireyler birbirini tanıyıp uyum sağlamayı bilirse ufak tefek şeyler dışında problem olmaz
Yeter ki herkes önceliğini bilsin...

benim sırrım şu, taktik değil hayat felsefesi diyelim: nabza göre şerbet, kavga varsa cadılaş, sevgi varsa sevgiye boğ

arkadaşlar merhaba.. ayrı bi konu açıcaktım ama madem burda böyle bi konu var bunun altına yazmak istedim.aslında tam taktik denemez ama fikir ve düşüncelerinizi almak istiyorum ve konuya giriyorum.
Temmuz ayında arkadaşımın arkadaşı olan yaşıtım birisiyle tanıştık. Sohbet muhabbet derken iyi anlaşıyorduk ama bende ona karşı duygusal anlamda birşey yoktu. Ben önceki ilişkimden çok üzüntü ve sıkıntı çektiğim için yeni birşey düşünmüyordum. Bu arada x olsun adı, önce aynı şehirdeydik ancak onun işler sebebiyle istanbula gitmesi gerekti. Gitmeden önce iki üç kere buluşmuştuk. Bna tam olarak açılmamştı o zaman ama ortada bana bişeyler hissettği çok açıktı. Neyse sonradan açıldı söyledi, ben bir süre daha aynı şekilde konuşmaya devam ettim ümit de vermedim ama arkadaş gibi konuşuyorduk, o da beni ziyarete geliyordu 2 haftada bir. Yani çıkmıyorduk ama çıkıyor gibiydik derken biz x le sevgili olduk. Ben ondan az biraz hoşlanır gibi olmuştum, o beni çok sevdiğini söylüyordu ve bunu hissettiriyordu da. Ben de zaten sevmekten çok sevilmek istiyordum sonrasında üzülmemek için. Şu anda 2 ay falan oldu sevgiliyiz ancak sanki o eski x ten eser kalmadı. Yani artık bana değer verdiğini beni sevdiğini hissedemiyorum ve bende de ona karşı pek bişey olduğu söylenemez. X e söyledim bunu seni seviyorum inan bana falan dedi ama sanki sadece sözde bunları söylüyor gibi hissediyorum. Yani insan yaptıklarından da bunu anlamak istiyor ama yok önemsendiğimi hissedemiyorum. Yarın gelcek beni görmeye ve ben şu an ayrılmayı düşünüyorum ama tam olarak ne yapmam gerektiğinden de emin değilim. Yani kısacası beni gerçekten seviyorsa devam edebilirim ama sevmiyorsa da bitsin istiyorum.

Şimdi işin akıl alma verme kısmına geçicek olursam, ben ne şekilde bunu anlayabilirim. Ne konuşmalıyım , konuştuğumda hangi tepkisinden lafından gerçekten sevip sevmediğini anlayabilirim?

Sanırım biraz uzun oldu ama cevaplarsanız gerçekten çok memnun olurum şimdiden teşekkürlerr :)

Back
X