taktik yapmalı mıyım?

princesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1.946
1.072
198
Ankara
kızlar merhaba, çok yakın zamanda, bu ayın ilk günlerinde bir senelik ilişkim bitti. normalde paspas olurdum, depresyonumu kimse kaldıramazdı ama bu kez diğer kadınlar gibi yapabilmek istedim.

küt diye "kapattım o defteri, aramasın artık" demek istedim.
bunu dilim diyordu ama pratiğe dökmek zor. gözüm sürekli telefonda, sosyal medyada; bir şey yapar tepki verir diye. vermedi.

bir gün işyerindeydim. toplantıya gireceğim. sekreter arkadaşım (çok iyi bir kız), "bak dedi, hayatına giren herkesi değerlendir. kim yazarsa cevap ver. şu süreçte kafanı yoğun tut, unutursun"

toplantıya girdim. küt diye biri mesaj attı facebook'tan. taa üniversiteden eski bir tanıdık. sadece tanıdık. arkadaşlığımız yok. ama birbirimizi net çok uzun zamandır biliyoruz görmüşüz etmişiz.

o gün ona cevap verdim. (normalde block yapardım, yeni insan zor katarım hayatıma)
akşam, gece, ertesi sabah hep konuştuk. çok yakışıklı, hatta o kadar ki ben kesin amacı başka olur diye düşündüm, morondur bu biraz dedim. çünkü çok vücut çalışmış vs. bodyguard tipli. öyle çıkmadı olgun bir karakter. sakin bir adam.

benimle ilgili ne hissediyorsun diye sordu bir gün, "çıkış yolusun" dedim. "sen de benim için öylesin işte" dedi. "hem benim için önemlisin hem de geleceğim için, bu yüzden kendine dikkat et"

bu konuşmadan üç dört gün sonra buluştuk. çok iyiydi. o bana göre çok salaş biri. ben tam tersi. ben şık bi elbise giymiştim mesela o şort tshirt falan. tarzlarımız çok farklı. tarzı geç eğlence anlayışı da çok farklı. ben atıyorum mum ışığında yemek severim, o bahçede mangal yapalım der.

başta sıkıldım dürüst olalım, hatta "sıkıldıysan gidelim" falan dedi. kimseyi de üzmek istemem. durdum biraz daha. konuştukça çok hoşuma gitti.

o günden sonra bana aynı şekilde davranmaya devam etti. ben de aynı şekilde davranıyorum ama daha çok üstüne düşesim geliyor. hani sürekli bana güzel sözler söylesin falan "sen çıkış yolumsun" üzerinden devam etsin istiyorum ama çok erken.

sevgili olma konusu açıldı, ben "erken benim için daha yirmi gün" oldu dedim. o da "akışına bırakalım" dedi. bu lafa bile taktım.

kız whatsapp grubumuzda sordum "napsam" diye. her gün başka taktik geliyor. biri diyor ki seks tanrıçası gibi ol, biri trip tanrıçası ol; diğeri diyor ki geç cevap ver.

ay ben napacağım kızlar ya.
gerçekten istersem bu adamı, ki istiyorum şu an ama biraz daha zaman tanımak istiyorum kendime; bir süre sonrası için nasıl bir yol izlemeliyim bugünden?

pazar buluşmak istedi buluşmadım. muhtemelen yarın görüşeceğiz mızırdanıyor buluşalım diye.

kk için zor ama şey taktiği de verebilirsiniz, işte şu tarihe kadar öpüşme, bu tarihe kadar sevgili olma bekle şu zamana kadar yatma vs gibi. saçma farkındayım ama ben çok kaybettim, bu kez sizin yardımınızı da arkama almak istedim:)

bence biraz erken henüz bunları düşünmek için,sizce de değil mi... 1 senelik bir ilişkiden bahsediyorsunuz. tamam atlatma sürecini yerlerde geçirmek istemiyorsunuz ama illa da bu boşluğu başka bir erkekle doldurmak zorunda değilsiniz.
bence biraz ara verin,kendinizi dinleyin.
ben açıkçası yeni bir ilişki için erken olduğunu düşünüyorum,akışına bırakın..
hı,gerçekten ona karşı bazı hisler besliyorsanız orası başka...

İlişkilerimde uyguladığım tek taktik kendim olma taktiğidir. Hiç pişman olmadım, hiç terkedilmedim, hiç kimsenin arkasından ağlamadım şimdiye kadar. Ne istediysem yaptım, yaşadım, hissettirdim. Aylarca öpüşmediğim adam da oldu ilk buluşmada seviştiğim de. Size de tavsiyem taktiklerden uzak durmanız, içinizden geldiği gibi yaşamanız. Doğal, ne istediğini bilen ve istediğini alan kadınlar her zaman daha kolay mutlu olur.
Taktikle başlayan ilişki taktikle biter.

kendim olunca çok kaybettim ondan:)

Öpüşme günü,sarılma günü,kavga günü filan günü falan günü çok saçma olmaz mı? Ha sonucu ciddi sonuçlar doğuracak şeylerden erken hissettiğiniz için kaçının ama kendiniz olun, bırakın kendinizi nasıl olacak deneyin evet şuursuz olmayın ama planlı kurgulu hiç olmayın yaşadığınız iş kurumunda yaşanmıyor siz de vardiyalı işçi değilsiniz bu kadar belirli olmasın ama uçsuz bucaksız da olmasın her şeyi dozunda ayarlayın

bir sene boyunca hırpalanmıştım sanırım bu yüzden yeni birinin ilgisi aklımı çeldi. ve hep bi kendimi kanıtlama çabam var etrafıma; bakın buldum işte gerçek aşkı... diye.

adama karşı tabiki hislerim var ama duygusal şeyler. atıyorum başımı omzuna koyabilirim, öpebilirim. ama diğer türlü değil yatmak vs gibi arzular değil yani.
sanki dediğinde haklı, "akışına bırakalım" cümlesinde. ben de açıkcası bu şekilde uzun bir süre gitsin istiyorum. gerçekten olmak isteyelim. ama o da istesin. ben kendimi burada gaza getirmeyeyim

Anın tadını çıkarın. Bir de trip falan hiç o yollara girmeyin. Hayatımda en gıcık olduğum tipler triplere girenler... Erkeklerin de hoşlandığını sanmam. Öpüşme, sevişmenin günü buluşma sayısı falan olmaz. Canın ne zaman isterse...

sevgili Sephoraa,yorumlarınızı ilgiyle takip ederim hep,fikirlerinizi beğenirim.
kaç yaşındasınız diye sorabilir miyim?

Enn güzeli akışına bırakmak olur. Hızlı ilerleme ama hızlı ilerlemekten kastım başbaşa kapalı ortam buluşmalarını biraz ertele. Önce sevgili olun. Sonra toparlamak zor olabiliyor şu an için bu süreç seni yıpratabilir. Ama trip, seks tanrıçası olmana hiç gerek yok. Kendin ol, çıkış yolumsun olayı da sıkıntı değil. Akışına bırakalım demesi de güzel. Bu adamlardan çok şey bekliyoruz he, istiyoruz ki biz kendimizi geri çektikçe onlar hayııııııır deyip önümüze tektaşla gelsin (biraz abarttım).
Flört dönemi çok güzeldir ya taktik şimdi hiç lazım değil, tadını çıkar :)

Teşekkür ederim. Dolu dolu 31 oldum
ben de 29'um ama yarım aklınız bende yok :))) teşekkür ederim akıl dolu yorumunuz için. ama korkuyorum. geçmiş ilişkimde hiç taktik yapmadım. hatta umursamadım bile. ilk buluştum belki bir ay görüşmedim o arada aradı falan. sonra bir başladık. ben kölesi gibi oldum o evin reisi, hep onu mutlu etmeye çabaladım ve çirkin bir şekilde terk etti beni. artık ben de çok fazla kendinden vermeyen (ödün vermeyen) kadınlar gibi olup çok sevildiğim bir ilişki yaşamak istedim.

Yaşlanmış olmalıyım.
Seks tanricasini anladikta trip tanricasi ne ola ki :))
Kendiniz olun. Olmaya çalıştığınız şey sizi cok yorar, en olmadık yerde patlar.
Kendiniz gibi oldugunuzda olmuyorsa da olmaması gerektiği içindir.
Öyle planlı programlı olmaz o işler. Ben agirdan almaktan yana olurdum sizin durumunuzda onceki ilişkiniz yeni bitmiş diye.
Hissetmediginiz seyi yaşamaya kalkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…