kızlar merhaba, çok yakın zamanda, bu ayın ilk günlerinde bir senelik ilişkim bitti. normalde paspas olurdum, depresyonumu kimse kaldıramazdı ama bu kez diğer kadınlar gibi yapabilmek istedim.
küt diye "kapattım o defteri, aramasın artık" demek istedim.
bunu dilim diyordu ama pratiğe dökmek zor. gözüm sürekli telefonda, sosyal medyada; bir şey yapar tepki verir diye. vermedi.
bir gün işyerindeydim. toplantıya gireceğim. sekreter arkadaşım (çok iyi bir kız), "bak dedi, hayatına giren herkesi değerlendir. kim yazarsa cevap ver. şu süreçte kafanı yoğun tut, unutursun"
toplantıya girdim. küt diye biri mesaj attı facebook'tan. taa üniversiteden eski bir tanıdık. sadece tanıdık. arkadaşlığımız yok. ama birbirimizi net çok uzun zamandır biliyoruz görmüşüz etmişiz.
o gün ona cevap verdim. (normalde block yapardım, yeni insan zor katarım hayatıma)
akşam, gece, ertesi sabah hep konuştuk. çok yakışıklı, hatta o kadar ki ben kesin amacı başka olur diye düşündüm, morondur bu biraz dedim. çünkü çok vücut çalışmış vs. bodyguard tipli. öyle çıkmadı olgun bir karakter. sakin bir adam.
benimle ilgili ne hissediyorsun diye sordu bir gün, "çıkış yolusun" dedim. "sen de benim için öylesin işte" dedi. "hem benim için önemlisin hem de geleceğim için, bu yüzden kendine dikkat et"
bu konuşmadan üç dört gün sonra buluştuk. çok iyiydi. o bana göre çok salaş biri. ben tam tersi. ben şık bi elbise giymiştim mesela o şort tshirt falan. tarzlarımız çok farklı. tarzı geç eğlence anlayışı da çok farklı. ben atıyorum mum ışığında yemek severim, o bahçede mangal yapalım der.
başta sıkıldım dürüst olalım, hatta "sıkıldıysan gidelim" falan dedi. kimseyi de üzmek istemem. durdum biraz daha. konuştukça çok hoşuma gitti.
o günden sonra bana aynı şekilde davranmaya devam etti. ben de aynı şekilde davranıyorum ama daha çok üstüne düşesim geliyor. hani sürekli bana güzel sözler söylesin falan "sen çıkış yolumsun" üzerinden devam etsin istiyorum ama çok erken.
sevgili olma konusu açıldı, ben "erken benim için daha yirmi gün" oldu dedim. o da "akışına bırakalım" dedi. bu lafa bile taktım.
kız whatsapp grubumuzda sordum "napsam" diye. her gün başka taktik geliyor. biri diyor ki seks tanrıçası gibi ol, biri trip tanrıçası ol; diğeri diyor ki geç cevap ver.
ay ben napacağım kızlar ya.
gerçekten istersem bu adamı, ki istiyorum şu an ama biraz daha zaman tanımak istiyorum kendime; bir süre sonrası için nasıl bir yol izlemeliyim bugünden?
pazar buluşmak istedi buluşmadım. muhtemelen yarın görüşeceğiz mızırdanıyor buluşalım diye.
kk için zor ama şey taktiği de verebilirsiniz, işte şu tarihe kadar öpüşme, bu tarihe kadar sevgili olma bekle şu zamana kadar yatma vs gibi. saçma farkındayım ama ben çok kaybettim, bu kez sizin yardımınızı da arkama almak istedim:)
Tek tavsiyem akışına bırak.
Tarihlere göre ilişki mi yürür
Ne zaman Çek'im olursa öpüşürsün şimdi biz nerden bilelim :)))
Sex Tanrıçası trip Tanrıçası falan uçlarda yaşama bence.
Hiç olmadığın kadar kendin ol
bir sene boyunca hırpalanmıştım sanırım bu yüzden yeni birinin ilgisi aklımı çeldi. ve hep bi kendimi kanıtlama çabam var etrafıma; bakın buldum işte gerçek aşkı... diye.bence biraz erken henüz bunları düşünmek için,sizce de değil mi... 1 senelik bir ilişkiden bahsediyorsunuz. tamam atlatma sürecini yerlerde geçirmek istemiyorsunuz ama illa da bu boşluğu başka bir erkekle doldurmak zorunda değilsiniz.
bence biraz ara verin,kendinizi dinleyin.
ben açıkçası yeni bir ilişki için erken olduğunu düşünüyorum,akışına bırakın..
hı,gerçekten ona karşı bazı hisler besliyorsanız orası başka...
kızlar merhaba, çok yakın zamanda, bu ayın ilk günlerinde bir senelik ilişkim bitti. normalde paspas olurdum, depresyonumu kimse kaldıramazdı ama bu kez diğer kadınlar gibi yapabilmek istedim.
küt diye "kapattım o defteri, aramasın artık" demek istedim.
bunu dilim diyordu ama pratiğe dökmek zor. gözüm sürekli telefonda, sosyal medyada; bir şey yapar tepki verir diye. vermedi.
bir gün işyerindeydim. toplantıya gireceğim. sekreter arkadaşım (çok iyi bir kız), "bak dedi, hayatına giren herkesi değerlendir. kim yazarsa cevap ver. şu süreçte kafanı yoğun tut, unutursun"
toplantıya girdim. küt diye biri mesaj attı facebook'tan. taa üniversiteden eski bir tanıdık. sadece tanıdık. arkadaşlığımız yok. ama birbirimizi net çok uzun zamandır biliyoruz görmüşüz etmişiz.
o gün ona cevap verdim. (normalde block yapardım, yeni insan zor katarım hayatıma)
akşam, gece, ertesi sabah hep konuştuk. çok yakışıklı, hatta o kadar ki ben kesin amacı başka olur diye düşündüm, morondur bu biraz dedim. çünkü çok vücut çalışmış vs. bodyguard tipli. öyle çıkmadı olgun bir karakter. sakin bir adam.
benimle ilgili ne hissediyorsun diye sordu bir gün, "çıkış yolusun" dedim. "sen de benim için öylesin işte" dedi. "hem benim için önemlisin hem de geleceğim için, bu yüzden kendine dikkat et"
bu konuşmadan üç dört gün sonra buluştuk. çok iyiydi. o bana göre çok salaş biri. ben tam tersi. ben şık bi elbise giymiştim mesela o şort tshirt falan. tarzlarımız çok farklı. tarzı geç eğlence anlayışı da çok farklı. ben atıyorum mum ışığında yemek severim, o bahçede mangal yapalım der.
başta sıkıldım dürüst olalım, hatta "sıkıldıysan gidelim" falan dedi. kimseyi de üzmek istemem. durdum biraz daha. konuştukça çok hoşuma gitti.
o günden sonra bana aynı şekilde davranmaya devam etti. ben de aynı şekilde davranıyorum ama daha çok üstüne düşesim geliyor. hani sürekli bana güzel sözler söylesin falan "sen çıkış yolumsun" üzerinden devam etsin istiyorum ama çok erken.
sevgili olma konusu açıldı, ben "erken benim için daha yirmi gün" oldu dedim. o da "akışına bırakalım" dedi. bu lafa bile taktım.
kız whatsapp grubumuzda sordum "napsam" diye. her gün başka taktik geliyor. biri diyor ki seks tanrıçası gibi ol, biri trip tanrıçası ol; diğeri diyor ki geç cevap ver.
ay ben napacağım kızlar ya.
gerçekten istersem bu adamı, ki istiyorum şu an ama biraz daha zaman tanımak istiyorum kendime; bir süre sonrası için nasıl bir yol izlemeliyim bugünden?
pazar buluşmak istedi buluşmadım. muhtemelen yarın görüşeceğiz mızırdanıyor buluşalım diye.
kk için zor ama şey taktiği de verebilirsiniz, işte şu tarihe kadar öpüşme, bu tarihe kadar sevgili olma bekle şu zamana kadar yatma vs gibi. saçma farkındayım ama ben çok kaybettim, bu kez sizin yardımınızı da arkama
sevgili Sephoraa,yorumlarınızı ilgiyle takip ederim hep,fikirlerinizi beğenirim.İlişkilerimde uyguladığım tek taktik kendim olma taktiğidir. Hiç pişman olmadım, hiç terkedilmedim, hiç kimsenin arkasından ağlamadım şimdiye kadar. Ne istediysem yaptım, yaşadım, hissettirdim. Aylarca öpüşmediğim adam da oldu ilk buluşmada seviştiğim de. Size de tavsiyem taktiklerden uzak durmanız, içinizden geldiği gibi yaşamanız. Doğal, ne istediğini bilen ve istediğini alan kadınlar her zaman daha kolay mutlu olur.
Taktikle başlayan ilişki taktikle biter.
sevgili Sephoraa,yorumlarınızı ilgiyle takip ederim hep,fikirlerinizi beğenirim.
kaç yaşındasınız diye sorabilir miyim?
ben de 29'um ama yarım aklınız bende yok :))) teşekkür ederim akıl dolu yorumunuz için. ama korkuyorum. geçmiş ilişkimde hiç taktik yapmadım. hatta umursamadım bile. ilk buluştum belki bir ay görüşmedim o arada aradı falan. sonra bir başladık. ben kölesi gibi oldum o evin reisi, hep onu mutlu etmeye çabaladım ve çirkin bir şekilde terk etti beni. artık ben de çok fazla kendinden vermeyen (ödün vermeyen) kadınlar gibi olup çok sevildiğim bir ilişki yaşamak istedim.Teşekkür ederim. Dolu dolu 31 oldum
inanın yorumlarınıza bakarak size 40lı yaşlarda derdim ben. farklı bir olgunlukta konuşuyorsunuz çünkü. bayağı şey görmüş geçirmişçesine adeta .Teşekkür ederim. Dolu dolu 31 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?