Talip çok ama adam yok.

Hayır tabii ama takdir edersiniz ki hiç evlenmemiş ve boşanmış biriyle birliktelik yaşamak aynı şey değil erkek gözünde biz kadınlar olaya duygusal baksak da onlar cinsel ve mantıksal bakiyorlar
Sizde bence türk filmi tadında bakıyorsunuz...

Hayır tabii ama takdir edersiniz ki hiç evlenmemiş ve boşanmış biriyle birliktelik yaşamak aynı şey değil erkek gözünde biz kadınlar olaya duygusal baksak da onlar cinsel ve mantıksal bakiyorlar
Yooo birçok erkek için aynı şey. Boşanmış kadın yaftası kalkalı çok oldu, en azından benim jenerasyonumda ve çevremde öyle. Siz kendinizi eksik, ayıplı ya da bunlara benzer bir şekilde gördüğünüz için insanlara yaklaşırken gardınızı alıyorsunuz doğal olarak o kafadaki erkekleri etrafınıza çekiyorsunuz muhtemelen.

ben katilmiyorum, bence saygili bir erkek her turlu kadina saygilidir. bir iki bulusmada sizden sinyal almadan isi cinsellige getiriyorsa o zaman o erkekte bir gariplik var bence. ayrica kadinlar da cinsellik acisindan olaya bakabilir, bunda ayip olacak bir sey yok. cinsellik askin en doruk hali bana gore. bunun dengesi var, karsidaki insani olcup tartacaksiniz ama anladigim kadariyla sizin biraz daha tecrubeye ihtiyaciniz var. yani iyi insan genel olarak durusu davranisi ile tutarli ve butun olarak iyidir. cinsellik konustu diye kotu olmaz. ya da kotu bir insan size jest yapiyor vs diye de iyi olmaz.

E siz ne yapmayı planlıyorsunuz hayatınızdaki insanla? Cinsellik yaşamak istemiyorsunuz evlilik ihtimalini kapatarak ileride yaşamayacağınızı da belli ediyorsunuz. Sonsuza kadar cafede oturup çay mı içeceksiniz? Kim neden böyle bir ilişki yaşamaya tercih etsin bu yaşta?
Sanırım kendisinin aman kimse bilmesin tavrı bana güvensiz geldi o şeyi yaşamak için beraber olmak istediğini dusundum

Yani karşındakine fazla mi yuklendim? Ne bileyim ben henüz bu konuları konuşacak kadar yoğun bir şey hissetmiyordum o da direkt konuya girince itti beni😞

E tamam bu da olabilir. Belki cinsellik mevzusu açılmadan biraz daha flört etmek istiyorsunuzdur, karşınızdaki ilişkiyi bu şekilde düşünmemiştir, ilişki anlayışlarınız farklıdır yada sizin bu isteğinizden bihaberdir.
Bence biraz zamana ihtiyacınız var. Nasıl bir ilişki istediğinizi, neye ihtiyacınız olduğunu, hazır olup olmadığınızı, ilişki kriterlerinizi biraz düşünün.
belki de adamdan yeterince etkilenmediniz. Yada duygusal olarak biri olsun istiyorsunuzdur ama çekici bulmuyorsunuzdur vs...

Yooo birçok erkek için aynı şey. Boşanmış kadın yaftası kalkalı çok oldu, en azından benim jenerasyonumda ve çevremde öyle. Siz kendinizi eksik, ayıplı ya da bunlara benzer bir şekilde gördüğünüz için insanlara yaklaşırken gardınızı alıyorsunuz doğal olarak o kafadaki erkekleri etrafınıza çekiyorsunuz muhtemelen.
Kendini gerceklestiren kehanet diyorsun yani olabilir mutasip bir ailede yetiştim ne kadar eğitim görsem de bazı şeyler içine isliyor

Ben de nefret ediyorum hatta annem neler söylüyor erkekler sana şu gözle bakar bilmem ne diye cinlerim tepeme çıkıyor ama erkekler de bunları doğrular davraniyor😡

Anneniz de tuhaf sizde kusura bakmayın

Bir sürü boşanmış kadın var kim ne gozle bakarsa baksın
Bu tarz düşünceler çok eskiler de kaldı diyordum yanılmışım

Kadınlar anneniz gibi düşünürse erkekler de öyle bakar

Kimide buna musade eder,

Sanırım kendisinin aman kimse bilmesin tavrı bana güvensiz geldi o şeyi yaşamak için beraber olmak istediğini dusundum

Açık açık sevişmek yazabilirsiniz, ayıp bir sözcük değil. Cinsellik içeren bir birliktelik istemiyor olabilirsiniz anlarım saygı duyuyorum. Kimse bilmesin tavrı da doğru değil evet. Sadece takıldığım nokta yazdığım gibi evlilik yok, cinsellik yok. Cafede çay içip parkta oturmayacaksınız herhalde. Bu şekilde en baştan kendinizce bir sınır çizerseniz kimseyle ilişki yaşayamazsınız

E tamam bu da olabilir. Belki cinsellik mevzusu açılmadan biraz daha flört etmek istiyorsunuzdur, karşınızdaki ilişkiyi bu şekilde düşünmemiştir, ilişki anlayışlarınız farklıdır yada sizin bu isteğinizden bihaberdir.
Bence biraz zamana ihtiyacınız var. Nasıl bir ilişki istediğinizi, neye ihtiyacınız olduğunu, hazır olup olmadığınızı, ilişki kriterlerinizi biraz düşünün.
belki de adamdan yeterince etkilenmediniz. Yada duygusal olarak biri olsun istiyorsunuzdur ama çekici bulmuyorsunuzdur vs...
Evet benim zamanimda(yani 10 sene önce falan😄) önce tanışılır daha sonra samimi olunur sevgililikten biraz sonra da bu mevzular konuşulurdu şimdi damdan düşer gibi konuya giriyorlar dur hele bir aşık olayim

Açık açık sevişmek yazabilirsiniz, ayıp bir sözcük değil. Cinsellik içeren bir birliktelik istemiyor olabilirsiniz anlarım saygı duyuyorum. Kimse bilmesin tavrı da doğru değil evet. Sadece takıldığım nokta yazdığım gibi evlilik yok, cinsellik yok. Cafede çay içip parkta oturmayacaksınız herhalde. Bu şekilde en baştan kendinizce bir sınır çizerseniz kimseyle ilişki yaşayamazsınız
Aslında sebebini açıklması da bu yüzden beraber olmak istediği gösteriyor

ben katilmiyorum, bence saygili bir erkek her turlu kadina saygilidir. bir iki bulusmada sizden sinyal almadan isi cinsellige getiriyorsa o zaman o erkekte bir gariplik var bence. ayrica kadinlar da cinsellik acisindan olaya bakabilir, bunda ayip olacak bir sey yok. cinsellik askin en doruk hali bana gore. bunun dengesi var, karsidaki insani olcup tartacaksiniz ama anladigim kadariyla sizin biraz daha tecrubeye ihtiyaciniz var. yani iyi insan genel olarak durusu davranisi ile tutarli ve butun olarak iyidir. cinsellik konustu diye kotu olmaz. ya da kotu bir insan size jest yapiyor vs diye de iyi olmaz.
Evet çok iyi anlatmışsınız ben de tamamen karşı veya kapalı değilim sevdiğim insana dokunmak isterim ama bunlar sevmeme bile musade etmiyorlar😁

Evet benim zamanimda(yani 10 sene önce falan😄) önce tanışılır daha sonra samimi olunur sevgililikten biraz sonra da bu mevzular konuşulurdu şimdi damdan düşer gibi konuya giriyorlar dur hele bir aşık olayim
Adamın niyetini okuyamayız.
Belki gerçekten niyeti sadece cinsel partner olmak vs..
Ama ben aynı iş yerinden biri ile birlikte olacak olsam, kafamda netleşmeden duyurmam.
nihayetinde işler istediğiniz gibi gitmezse dedikodu malzemesi olacaksınız.

Böyle insanlar herkese denk geliyor
İlla bugün yarın birini bulmanız şart değil biraz akışına bırakın
Sürekli birileriyle konuşma çabası içindesiniz gibi geldi şaşırdım
Öyle bir çabam yok onlar beni buluyor

Evet çok iyi anlatmışsınız ben de tamamen karşı veya kapalı değilim sevdiğim insana dokunmak isterim ama bunlar sevmeme bile musade etmiyorlar😁
bence sizin yapiniz muhafazakar gibi. siz boyle flortleserek bulayim derseni karsiniza o tip adamlar cikar. bence aile cevresi arkadas cevresi daha mantikli, kafaniza gore daha duzgun daha ciddi insanlar cikar.

bence sizin yapiniz muhafazakar gibi. siz boyle flortleserek bulayim derseni karsiniza o tip adamlar cikar. bence aile cevresi arkadas cevresi daha mantikli, kafaniza gore daha duzgun daha ciddi insanlar cikar.
Direkt evlenelim diyen de oldu ama annemin alt katında yaşarız dedi ben de ayaklarım popoma vura vura kaçtım 😬😁

Bir kere aramızda kalsın kimse bilmesin kesinlikle kaypak, yalancı ,aldatma potansiyeli yüksek erkek davranışı.Bunu siz deseniz anlarım da bir erkek ilişkisini neden saklar bizimki gibi bir toplumda üstelik? Yerinizde olsam o adama tamamen kaparım kendimi gereksiz biri ve evet amacı salt cinsellik olan biri .Ben sizi gayet anladım içinde nikahın olmadığı ama evlilik gibi ciddi, sevgi, saygı cinsellik vs olan uzun soluklu birşey istediğiniz yaslanacak bir omuz. Ama karşı cins evlilik istemiyorum diye set çeken bir kadını F*** body arıyorum şeklinde anlaması gayet olası bence.Evlilik konusunu gündeme getirmeyip akışa bıraksanız sanki daha iyi olur

Ya toplumun yargılarını biliyorsunuz açık açık yazmak istemedim
Yargı kendimiz de başlıyor.erkeklerin kadınların bazıları cinsellik yaşamayı ya ret yada kabul edebiliyor ama bu degil ki madem yaşamayacagım ozaman bas engelli.tüm herşeyi cinsellik konuşulunca bitirmeyin net konuşun giden gitsin sizi seven kalsın

Sanırım uzun süre evlilik yaptınız? Bende 15 senenin sonunda boşandım. Aynı şeyleri deneyimledim. İşler hiçte benim bıraktığım gibi değildi. Bunda yaş faktörü var. 20’li yaşlarda cafeye, sinemaya gidilirdi ama 30’lardaki yetişkin insanlar ilişki yaşadıklarında doğal olarak cinsellikte bekliyor. Bir de artık sosyal medya yüzünden karşı cinse ulaşmak çok kolay. Kimse kimseye emek harcamak istemiyorum. Riske atmak istemiyorsanız görücü usulü tanışmalar yapabilirsiniz. O zaman taraflar daha ciddi ve temkinli hareket ediyor. Ama boşanan ve kötü şeyler yaşayan kadınlar sevgiye, aşka hasret oluyor. Bunu elde etmek içinde tekrardan yeşil sahalara dönmeniz lazım 😀 inşAllah gönlünüze göre birini bulursunuz 🙏🏻

Back
X