Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben o ilki sevdiğim adamla heyecanla isteyerek olmadım o duyguyu zamanında yaşayamadım bu benim zoruma gidiyor.Daha küçücüktüm öpüşmek o zaman benim için bile çok fazla geliyordu o ilk çıktığım insandı ilk birine güvendiğim insan.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben o ilki sevdiğim adamla heyecanla isteyerek olmadım o duyguyu zamanında yaşayamadım bu benim zoruma gidiyor.Daha küçücüktüm öpüşmek o zaman benim için bile çok fazla geliyordu o ilk çıktığım insandı ilk birine güvendiğim insan.
Canım geçmiş olsun öncelik ile ama benim bu durumlarda anlamağım bir şey var oda şu ailen kızım sana ne oldu üstün başın ne halde diye vs.anladınmı ?
Erkek arkadaşın ile birliktelik yaşıyorsan dikkat et kaç sene olursa olsun erkek birden gidebilir sanki kızmıydın bile gereksiz laflar edeebilir ki belli laflar etmiş zaten.
kesinlikle şikayetçi olmalıydın.. sen hadi küçüktün ablan kaç yaşındaydı o zaman ? böyle durumların üstü kapatılmamalı.. şuanki sevgilin de harbi saçmalamış.. densizlik etmiş.. bu olayı bastırma, üstüne git ve aşmaya çaliş. gerekirse psikolojik destek al.. bu büyük bi travma.. hayatının geri kalan kısmını çok kötü etkiler.. o yüzden bunu tek başına aşmak zor olabilir..
Evde yoktu ailem eve geldiğimde zaten içime kapanık biriydim evden gelince odama kapanırdım o yüzden pek anlayamadılar içten içe kendimce yenmeye çalıştım bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?