Tam 13 Nisan Doğum günümden bir gün önce. Hayatımı mahvedişin...

keşke şikayet etseymişsin hemen o pislik elini kolunu sallaya sallaya gezemeseydi.
çıktığı kızlar da iğrençmiş öyle bi manyak pisliğe güvenilir mi yahu?
sen neden evine gittim diye sakın kendini suçlama.
böyle bir şey her yerde başa gelebilir sonuçta
hem sen nerden bilecektin böyle olacağını.

sevgiline de ayrı uyuz oldum.
kendisi bakir değil, senin istemeden yaşadığın bir şeye nasıl istesen engel olabilirdin diye yorum yapar.
hayır senin isteğinle bile olmuş olsa kendisi evlenmiş boşanmış, bakir değil sana böyle yorum yapamaz!
sanki senin elinde olan kolay bir durumdu.
zaten yeterince travma yaşamışsın, üstüne salak salak gelmesin.
ayrıca sen zaten bakiresin, orasını düşünüp üzülme.

çok üzüldüm senin adına canım ya. geçmişe takılıp kalmamalısın bence. hem yaşadıklarından haberdar olan bi sevgilin de varmış. geçmişi unutmaya çalışsan diycem de yaşamadan bilinmez tabi neler çektiğin. bence bundan sonra geleceğe bak. şimdiki sevgiline de bu konu yüzünden kendini ezdirme. sen isteyerek yaşamadın bunu ve o da bunları bile bile seninle beraber. bi de şimdiki sevgilinin bu durumdan faydalanmaa çalışmasına izin verme tabi bilmiyorum ne derece ciddi bi beraberliğiniz var.. ne desek boş aslında gerçekten çok üzüldüm. inşallah o adamın da ciğeri seni yaktığı gibi yanar bi gün

senin suçun yok...evine gitmiş olman tecavüze uğraman için sebep değil...kendini suçlamaktan vazgeç...şerefsiz de ne konuşursa konuşsun yok say...genceciksin takılma bu konuya...kıymetlisin unutma bunu...çok sıkıyorsa bu konu seni psikolojik destek al...yolun açık olsun...

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben o ilki sevdiğim adamla heyecanla isteyerek olmadım o duyguyu zamanında yaşayamadım bu benim zoruma gidiyor.Daha küçücüktüm öpüşmek o zaman benim için bile çok fazla geliyordu o ilk çıktığım insandı ilk birine güvendiğim insan.

pislik, pislik!!!!!!!!!!!!!
sinirim tepemde, öyle kötü seyler söylemek istiyorumki ama agzimi simdiye kadar hic bozmadim böyle bir pislik icin hele hic ama hic bozmam....
Allahim bunu onun yanina birakmayacaktir, bu dünyada yada öbür dünyada burunda fitil fitil gelecektir....

ya bu çok kötü bi durum ya duan kabul olur insallah (((((((((

Canım geçmiş olsun öncelik ile ama benim bu durumlarda anlamağım bir şey var oda şu ailen kızım sana ne oldu üstün başın ne halde diye vs.anladınmı ?

Erkek arkadaşın ile birliktelik yaşıyorsan dikkat et kaç sene olursa olsun erkek birden gidebilir sanki kızmıydın bile gereksiz laflar edeebilir ki belli laflar etmiş zaten.

kesinlikle şikayetçi olmalıydın.. sen hadi küçüktün ablan kaç yaşındaydı o zaman ? böyle durumların üstü kapatılmamalı.. şuanki sevgilin de harbi saçmalamış.. densizlik etmiş.. bu olayı bastırma, üstüne git ve aşmaya çaliş. gerekirse psikolojik destek al.. bu büyük bi travma.. hayatının geri kalan kısmını çok kötü etkiler.. o yüzden bunu tek başına aşmak zor olabilir..

Sakin böyle düsünme, sen o ilki zaten onunla yasamamissin ki. Sevdiginle yasadigin senin ilkindir. Eger psikolojik yardim da alirsan bence o heyecani tekrar yakalayabilirsin. O gün senin icin cinsel bi deneyim degil bence. Silip atamayacagini biliyorum. Ama en azindan "ilkin" olarak görme.

Allah o igrenc yaratigi bildigi gibi yapsin... elbet acisi cikar sen hic merak etma... hic bir zulüm karsiliksiz kalmaz
maalesef bizim toplumumuz kadinlarin bas düsmani
belliki bu yüzden sikayetci olmadin zamaninda
kesinlikle destek almalisin bence
almalisinki hayatini daha güzel yasayasin
Allah yardimcin olsun yolun acik olsun

İğrenç pislik Allah onu ıslah etsin !!!!
Keske hemen gidip sikayetci olsaydın oda yaptığının cezasını cekseydi
Allah yardımcın olsun canım bence bi piskologa git daha iyi hissedersin kendini ...

sen zaten bakiresin.
kendin istediğin zaman istediğin biriyle yaşayınca bakire olmayacaksın.

benim anlamadığım neden şikayetçi olmuyorsunuz? kendi rızanızla olmadıysa bu tecavüze girer

keşke o zaman şikayetçi olsaydın canım ailenle bu durumu paylaşsaydın sonuçta isteyerek yapmamışsın ki tecavüz gibi büyük bir suç var ortada
Allah cezasını verecektir emin ol ama sende psikolojik destek al yaşadığın ağır bir durum yardım alırsan daha kolay atlatabilirsin

Evde yoktu ailem eve geldiğimde zaten içime kapanık biriydim evden gelince odama kapanırdım o yüzden pek anlayamadılar içten içe kendimce yenmeye çalıştım bu durumu.

Ablam benden bir yaş büyüktü hem gidip hemen söyleyemedim aradan kaç sene geçtikten sonra söyleyebildim ona da. Evet bazen kendimden aklımdan şüphe ediyorum kendi kendine ağlamalar sebep yokken kendimden hep iğrenmişimdir asla kendimi beğenmem ve daha bir sürü şey..

Evde yoktu ailem eve geldiğimde zaten içime kapanık biriydim evden gelince odama kapanırdım o yüzden pek anlayamadılar içten içe kendimce yenmeye çalıştım bu durumu.

İşte anlayamadığım bu hiç mi üstünüz başınız dikkat çekmez ?

Keşke şikayetçi olsaydınız ama korkudan sanırın olamadınız şuan ki erkek arkadaşınıza dikkat et lütfen diğer konunuzdan dolayı bunu söylüyorum.

bir bayan ve bir kız annesi olarak çok üzüldüm allah cezasını versin can veremesin inşallah ne diyim çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…