Tam 30 kg vericem ve bu kilolar bir daha başıma dert olmayacak.

yapıcam inş canım bugün 2 lt içtim elimden geldiğince arttırmaya calısıyorum zorluyorum ama kendmi bu biticek diye

canım öncelikle inşallah istediğin kiloya kavuşursun diyeyim.. ve eklemek istiyorum benim annemde diyet yapıyor. ve her 10 günde bir doktor kontrollerine gidiyoruz.. şimdi uyguladığın diyete baktım öğünlerin az gibi geldi bana.. doktorun anneme verdiği liste epey kabarık yaşın itibariyle sen daha dikkatli olmalısın özellikle kırmızı ya da beyaz et muhakkak tüketmelisin yoksa kilonu kaslardan verirsin ve vücudun zayıf düşer.. doktor annemi et yemesi konusunda sık sık uyarıyor.. kilo vereceğim derken bünyeni sarsma sakın..

öncelikle inşallah istediğin kiloya düşersin diyorum.. başarılar.. naçizane tavsiyem öğünlerini daha sağlıklı tutmaya çalış.. aşırı az yemeye bir noktadan sonra vücudun tepki verecektir.. kalıcı olması için kahvaltını iyi yap.. yumurta tok tutar, yenmesi önemli.. ekmek yememek daha iyi karbonhidrat çünkü parçalanınca yağa dönüşecek.. sebze yemelisin.. yoğurt önemli.. protein almalısın.. çok gençsin dikkat edersen erkenden önlem almış olursun.. bir ablan olarak faydalı olmak istedim sana.. ben 1.66 boyundayım.. 58 kilonun üstünü hiç görmemiştim.. hamileliğimde 25 kilo aldım.. vs.. ben de başlayacağım.. inşallah tavsiyelerimi kendim de dinlerim:) sevgiler

canım haklısın ama ben burda yemek yerken 5 kişiye uymak zorundayım ve malesef her zaman benim istediğim gibi olmuyor protein almaya özen gösteriyorum yoğurtla peynirle vs

sabahları canım pek birşey istemiyor yani diyetteyim diye değil canım istemediği için yiyemiyorum sabahları teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)) bende hiç bu kadar kilo almamıştım insan gercekten kötü oluyor

dün yazmaya fırsatım olmadı o yüzden bugün yazıyorum sabah 2 dilim ekmek bir kk kadar süzme peynir domates salatalık ve yeşil zeytinle (3) kahvaltı yaptım çay içtim birde şekersiz
ara : 1 mandalin
öğleyle akşam arasında yedim sayılıyor sanırım ( 4 bucuk gibi ) 2 dilim ekmek 4 köfte yanında da 3 kaşık yoğurt yedim
gece de 1 portakal 1 mandalin yiyip günü noktaladım
2 lt su içtim , spor da 30 dk yürüyüş yaptım onun dısında da baya bi aktif bir gün geçirdim

ben kahvaltı etmeyi hiç sevmem ama zayıflamak ve sağlık için şart.. kahvaltı etmediğinde metabolizman çok yavaşlıyor imiş gün içinde.. tabi karar senin canım.. sevgiler başarılar..

ben kahvaltı etmeyi hiç sevmem ama zayıflamak ve sağlık için şart.. kahvaltı etmediğinde metabolizman çok yavaşlıyor imiş gün içinde.. tabi karar senin canım.. sevgiler başarılar..

canım bende metabolizmam çalışsın diye elma ya da meyve falan yiyip su içiyorum biraz gec olduktan sonra kahvaltı ediyorum böyle bir çözüm buldum kendimce

evet arkadaşlar bugün diyeti bozdum daha doğrusu bugün cidden kötü bir gündü elimde olmayan sebeplerden dolayı kahvaltıyı 3 bucukta yaptım normal kahvaltımdı 2 dilim ekmek kk kadar peynir zeytin domates salatalık çay daha sonra da pizza yedim :/ su içtim 2 lt ama spor da yok çok kötü bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…