kendisi zaten tıp okuyordu ve bana doğru dürüst zaman ayırdığı da yoktu, haklısınızBurçtan bağımsız böyle bir tip dönse kaç yazar? Size değer vermeyeni beklemeyin
Adam seni umursamiyor dönse ne olacak. Bir dahakine sıkı bagla kacmasinArkadaşlar üç hafta önce ikizler burcu biri ile konuşmaya başladım kendisi iki gün önce kafa yapimizin uyuşmadığını söyledi ve hatali kendisi olmasına rağmen buluşmada arkadaşı çağırdı diye beni apar topar eve birakmak istedi, bulusali henüz bir saat olmuştu kırıldığımı belirtince bence bu konularda farklı düşünüyoruz dedi. Akşamına da kafa yapımız ve düşüncelerimiz uyuşmuyor bence ileride birbirimizi üzmemek adına şimdiden sonlandirmak en iyisi dedi geri dönecegine dair umudum yok ama sorayim dedim
Dönerse kabul edecek misiniz?Arkadaşlar üç hafta önce ikizler burcu biri ile konuşmaya başladım kendisi iki gün önce kafa yapimizin uyuşmadığını söyledi ve hatali kendisi olmasına rağmen buluşmada arkadaşı çağırdı diye beni apar topar eve birakmak istedi, bulusali henüz bir saat olmuştu kırıldığımı belirtince bence bu konularda farklı düşünüyoruz dedi. Akşamına da kafa yapımız ve düşüncelerimiz uyuşmuyor bence ileride birbirimizi üzmemek adına şimdiden sonlandirmak en iyisi dedi geri dönecegine dair umudum yok ama sorayim dedim
Bence kendini gayet net ifade etmiş burçla ne alakası var şimdiArkadaşlar üç hafta önce ikizler burcu biri ile konuşmaya başladım kendisi iki gün önce kafa yapimizin uyuşmadığını söyledi ve hatali kendisi olmasına rağmen buluşmada arkadaşı çağırdı diye beni apar topar eve birakmak istedi, bulusali henüz bir saat olmuştu kırıldığımı belirtince bence bu konularda farklı düşünüyoruz dedi. Akşamına da kafa yapımız ve düşüncelerimiz uyuşmuyor bence ileride birbirimizi üzmemek adına şimdiden sonlandirmak en iyisi dedi geri dönecegine dair umudum yok ama sorayim dedim
Tam baglanamamis peygamber bile olsa donmez. Burç ne alakaArkadaşlar üç hafta önce ikizler burcu biri ile konuşmaya başladım kendisi iki gün önce kafa yapimizin uyuşmadığını söyledi ve hatali kendisi olmasına rağmen buluşmada arkadaşı çağırdı diye beni apar topar eve birakmak istedi, bulusali henüz bir saat olmuştu kırıldığımı belirtince bence bu konularda farklı düşünüyoruz dedi. Akşamına da kafa yapımız ve düşüncelerimiz uyuşmuyor bence ileride birbirimizi üzmemek adına şimdiden sonlandirmak en iyisi dedi geri dönecegine dair umudum yok ama sorayim dedim
Herkes burçla alakasını sorgulamış.Bence kendini gayet net ifade etmiş burçla ne alakası var şimdi
İkizler kadınıyım arkadaş çağırdı diye flörtü ya da sevgiliyi bırakmam muhtemelen senden daha öncelikli flört aramıştır ay dönse bile napcaksın buluşmanın ortasında seni bırakıp gitmiş birine bunu yapmam için aşırı beğenmemem lazım adam bence bunu ima etmeye çalışmış da anlamamışsınız yani o kafa uymuş uymuş o gece mi uymamışArkadaşlar üç hafta önce ikizler burcu biri ile konuşmaya başladım kendisi iki gün önce kafa yapimizin uyuşmadığını söyledi ve hatali kendisi olmasına rağmen buluşmada arkadaşı çağırdı diye beni apar topar eve birakmak istedi, bulusali henüz bir saat olmuştu kırıldığımı belirtince bence bu konularda farklı düşünüyoruz dedi. Akşamına da kafa yapımız ve düşüncelerimiz uyuşmuyor bence ileride birbirimizi üzmemek adına şimdiden sonlandirmak en iyisi dedi geri dönecegine dair umudum yok ama sorayim dedim
Kız öyle deme dengesiziz maymun iştahlıyız ama bir taktık mı bir aşık olduk mu gözümüz kimseyi görmez asla ve inan ki konu sahibini isteseydi ve konu sahibi deseydi ki kıyamet kopsa olmaz bi şekilde yolunu bulup kıyamet koparıp olur mu diye denerdi ikizlerin takıntısını hafife almayınHerkes burçla alakasını sorgulamış.
Hanımefendi çok hoşlandı galiba, kalbi daha fazla kırılmasın diye ikizler burcunun dengesizliği ihtimaline tutunma çabası sanirim
Dengesiz ve maymun istahlilik deyınce benKız öyle deme dengesiziz maymun iştahlıyız ama bir taktık mı bir aşık olduk mu gözümüz kimseyi görmez asla ve inan ki konu sahibini isteseydi ve konu sahibi deseydi ki kıyamet kopsa olmaz bi şekilde yolunu bulup kıyamet koparıp olur mu diye denerdi ikizlerin takıntısını hafife almayın
Sen nesinDengesiz ve maymun istahlilik deyınce ben
bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?