tam baglanamamis ikizler erkeği geri döner mi

Yarım bağlanan ikizler dönmez de tam bağlanmamış ikizler nasıl oluyor denemedim.

Tam bağlanamamış İkizler burcu, bağlanmaya meyilli ama yine de bağlanmış gibi yapıp bağlanmak üzereyken bağlanmaktan kaçınan, bağlansa da tam anlamıyla bağlanamayan bağlı ikizlere göre her zaman daha iyidir.

Bunun burcu mu var. İlgi duymuyor, hoşlanmamış o yüzden de uzak duruyor işte. Erkekler bizim gibi karmaşık düşünmezler. İlgi duyup hoşlansaydı bütün ilgisi sende olurdu. Sen talep etmeden görüşmek ister, sürekli ilgilenirdi.

Başlığa da tam bağlanamamış yazmışsınız. Tam bağlanma kaçıngan davranma bunlar bahane. Seven, hoşlanan erkek tüm ilgisini kadına verir. Öyle soğuk sıcak davranan sevmiyordur

İlk buluşma mıydı? Ya başka flört aramıştır ya da sizi beğenmediği ve sizden enerji almadığı için bilerek bi arkadaşını arattırmıştır hemen kalkabilmek için. Yani nereden bakarsak bakalım size ilgisi yok ve hoşlanmamış beğenmemiş.

Ghostlamamış, duygularınla oynamamış, kandırmamış. Çok az erkeğin yapacağı bir şeyi yapıp açıklama yapıp bitirmiş.
Gayet güzel hareket. Niye karaktersiz oldu bu şimdi?
İlgisini çekmemişsiniz, kibarlıktan da 1 saat oturmuş.
Nereye dönecek onu anlamadım o ayrı.
Tanışma aşamasında olmamış işte, sanki 4 çocukla terketti sizi.

Valla ben adamı gayet kibar ve medeni buldum. Yolun başında uyuşamadık olmuyor diye dürüstçe söylemiş oyalamamış. Konunun burçlarla alakasını çözemedim adam net görünüyor bu yüzden dönmez...

Kafa yapınızın uyuşmamasıyla falan alakası yok. Kimse hoşlandığı kızla datedeyken ölüm kalım meselesi olmadıkça arkadaşım çağırdı diye gitmez. Buluşmadan hoşlanmamış ve bahane olmuş tamamen.

Hatta arkadaşı çağırmamış bile olabilir. Buluşmadan sıkılıp arkadaşına “beni çağırsana şu buluşmadan hemen çıkmak için bahaneye ihtiyacım var” demiş olabilir. Hatta belki hiç arkadaşı çağırmayıp sırf kaçmak için çağırdı diye yalan atmış bile olabilir.

Her şeyi astrolojiye bağlamayın bu popüler bir kazanç aldatma karaktersiz insanları sırf şu ay doğru diye böyle bir durum olabilir mi ? Psikoloji , Genetik yetiştiği ortam annesi babası doğduğu şehir bile önemli bilimsel yaklaşın . Burçlar tamamen uydurmadır .

Ya bence beklediği gibi çıkmamışsın o da ayrılmış bekleme

Kadınlar neden hep kendisine değer vermeyen kişinin gelmesini,aramasını bekler ki?Adam açıkça söylemiş,daha ne desin?Burçla ne ilgisi var?Demek ki hiç elektrik almamış sizden

hanımefendi yaklaşık bir aydır görüşüyorduk beşinci bulusma falandı, bunun tanışma aşaması mı kalmış çocuğun patlıcanlı yemek sevmedigini bile biliyordum

Ona da böyle burç muhabbeti yaptıysan...

Dönerse senindir, dönmezse oturur yarım ekmek döner yersin. Boğa burcu da boğazına düşkün diye biliyorum, hele boğaysan bak overlok makinesi ayağına geldi adeta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…