- 30 Mart 2014
- 305
- 203
- 103
- Konu Sahibi Xykoordination
-
Canım önce çeyrekten başlamak lazımmış dersin bir daha öyle derse ..Bdv de hiç anne olmamış bi abla böyle dedi dersin
Anneliği şekillendirmek yani başkasına üstünlük sağlamak için kesir birimlerine ayırmak saçma..
Hele böyle insanları kafana takmak daha bir saçma
Ya çok kafaya takmıyorum da.. Neymiş arkadaş dedim böyle.. Bir de öteki insanlar neyse de eşim deyince bozuldum biraz yani eşime
bence kizip.bagirmayan cocugunu engellemeyen olabilir anne.merhabalar .. Ne zamandır konu açacam bi fırsat bulamadım :) mesele şu ki; tam bir anne olmak nedir, hangi vasıflarla tam anne olunuyor
Bir arkadaşım doğum yaptı diğer arkadaşla konuşuyoruz eee diyorum E.nin Nasıl gidiyo bebişle" ay E.tam bir anne olmuş yani " cevabı
Sonra bir arkadaş doğum yapmış, soruyoruz yakın arkadaşına alıştı mı nasıl iyi mi falan, cevap " aaa sorma H. Tam bir anne oldu , tam bir anne"
Geçenlerde eşim de işyerinde benle yakın zamanda doğum yapmış arkadaşından bahsederken, "Nasıl oluyor anlamıyorum, P. Tam bir anne resmen ya, sanki 3 çocuk büyütmüş "demezmi.. Şakayla bu tam annelik nasıl oluyorsa, maşallah dedim güldüm ama; içten içe de bozuldum bayağı ya.. Benim Hakkımda kimsenin Ooo o mu ya tam bir anne oldu bir bilsen diyeceğini sanmıyorum yaniNe yani ben beceremiyor muyum? Nedr bu tam anne vasıfları
Hihhohohhoytbence kizip.bagirmayan cocugunu engellemeyen olabilir anne.
ama abarti yani.nisbet yapar gibi birilerinim.birilerini.ovmelerini negatif buluyorum. kimseyi de ovmem yani.
ben ne kadarligim acaba ? tespit etmek icin.ne yapmak lazim ? arkasiniza sorsaniza kan.testi ile cikar mi .
Bebeğim var canım 9 aylıkİleride o tam anne olanın çocuklarının yorumları önemli.. Yani eşinde ayıp etmiş..
Bu arada eşin hiç tam anne olmuş mu? O kişi için tam anne deme hakkını buluyor?
Eğer çocuğunuz varsa eşin tam bir baba mı?
Çocuk yoksa umarım yakın zamanda babalığını görürsün..
Allah bağışlasın canım..Çok
Bebeğim var canım 9 aylık
merhabalar .. Ne zamandır konu açacam bi fırsat bulamadım :) mesele şu ki; tam bir anne olmak nedir, hangi vasıflarla tam anne olunuyor
Bir arkadaşım doğum yaptı diğer arkadaşla konuşuyoruz eee diyorum E.nin Nasıl gidiyo bebişle" ay E.tam bir anne olmuş yani " cevabı
Sonra bir arkadaş doğum yapmış, soruyoruz yakın arkadaşına alıştı mı nasıl iyi mi falan, cevap " aaa sorma H. Tam bir anne oldu , tam bir anne"
Geçenlerde eşim de işyerinde benle yakın zamanda doğum yapmış arkadaşından bahsederken, "Nasıl oluyor anlamıyorum, P. Tam bir anne resmen ya, sanki 3 çocuk büyütmüş "demezmi.. Şakayla bu tam annelik nasıl oluyorsa, maşallah dedim güldüm ama; içten içe de bozuldum bayağı ya.. Benim Hakkımda kimsenin Ooo o mu ya tam bir anne oldu bir bilsen diyeceğini sanmıyorum yaniNe yani ben beceremiyor muyum? Nedr bu tam anne vasıfları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?