tam bir çıkmazzzdayım...çok seviyorum,çok mücadele ettim.yorumlarınızı bekliyorum...

bahaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
22
13
88
36
Merhaba,
insan bir kere sever bence.bende bi kez sevdim ama büyük sorunlar yaşadım, yaşıyorum.
fikirlerinizi, yorumlarınızı bekliyorum...
çok düzgün bir adamla birlikteyim.istediğim herşeyi barındıran bir adamla.
evlilik düşüncemiz vardı taki eski sevgilisini hala sevdiğini öğrendiğim güne kadar.beraber yaşamışlar 2 yıl boyunca hak veriyorum aslında, unutamamasına.bu durumu sindirdim zamanla.çünkü beni kalbinden çok mantığıyla sevdiğini biliyordum.ve aşık olunca göz hiç bir şeyi görmezmiş.tam bu olayları kapattım derken aslında sevgilimin kızlara karşı hep var olan zafını öğrenmeye başladım.onu affettikten sonra rahatlıkla kendisi söylemeye başladı zaten.sevgimi sömürmeye başladı anlayacağınız.ve tüm bu olanlardan sonra, acil evlenmek istiyo şahıs.onun için ankaraya gitmeyi kabul etmiştim, istanbuldan...
ancak sevdiği kızın ankarada olması sebebiyle, haklı olarak çok korkuyorum.
bilen bilir, insan sevdiği kişiye hayır diyemez, ama bu durumda evetde diyemiyor, tam bir çıkmazzzdayım...
çok seviyorum,çok mücadele ettim.
yorumlarınızı bekliyorum...

Tek taraflı bir mücadele sizinki.
Sevginizi sömürdügünü kendiniz de biliyorsunuz hatta baskasını sevdigini, yada kadınlara olan zafını ben bu adam'da dogru birsey göremedim kusura bakmayın lütfen!
Böyle bir insanla bile bile evlilik düsünmek herseyi biliyorken, bana göre kendini atese atmak olur.

ben iyi düşün taşın derim yarın öbürgün evlendiğinde benim zaaflarımı biliyordun derse bi de böyle düşün acabalarla yaşamak zor huylu huyun dan vazgeçermi bilmem booş ver gitsin

boşverrlik bi durumu inanın bende çok net görebiliyorum.
kalabalık arkadaş ortamlarım, arkadaşlarım arasında en koyu sohbette bile aklımdan çıkmayan biri o...
4 4 lük çünkü benm istediğim herşeye sahip.dürüst,zeki, ılımlı v.s
ama bilemezdim beni sevmediğini.problem bu aslında.
vaziyet kötüü

ben iyi düşün taşın derim yarın öbürgün evlendiğinde benim zaaflarımı biliyordun derse bi de böyle düşün acabalarla yaşamak zor huylu huyun dan vazgeçermi bilmem booş ver gitsin

canım arkadaşın dediklerine katılıyorum erkekler en ufak bi şikayet etsen üste çıkmak için önceden biliyordun laflarına sarılırlar..evlilik öyle aceleye getirilip alınabilecek bi karar değil 10 kere düşünün 1 kere 2 kere değil 10 kere düşünüp öyle adımınızı atın.allah korusun işin ucunda aldatılmak,ihanete uğramak var belki evleniceksiniz kucağınızda çocuğunuzla size yalan söyleyip o kadına gider yada başkalarına..herşey daha da içinden çıkılmaz bir hal alır canım..yola çıkmadan önce yol arkadaşını iyi tanımalı insan...

insan bir kere sever diyerek sabit bir fikre kapılırsan sadece üzülür acı çekersin. yanlış.. insan bir kere sevmez senin sevgi aşk sandığın şeye katlanmaya başladığını hissedersen sırf insan bir kere sever diyerek onun adı ızdırap olur. bunu kendine yaşatmamalısın. anneni seviyosun diye babanı sevmiyomusun. ya da bir kardeşini severken diğerini. aşk tek başına yaşanmaz içinde karşılıklı emek olmalı, sevgi olmalı, saygı, dürüstlük, şefkat olmalı, yoksa temeli sağlam olmayan bir bina gibi yıkılıverir. aşkıda sevgiyide daha güzel şekilde yaşayabilirsin. en doğru kararı sen vericeksin yine ama sabit bir fikirle yola çıkarak karar vermemelisin.

Son düzenleme:
ben hep derim ki;
"eğer aşkınızdan ölüyorsanız asla evlenmeyin."
boşanmaların son zamanlarda artmasının bir nedenini de ben
bu "seviyorum , evleneceğim" deyip mantığıyla hareket etmeyen kızların çok fazla olması olarak görüyorum.

canım çok seviyorsun evet, geceleri uyuyamıyorsun,
gündüzleri hep aklında, resimlerinize bakınca gözlerin doluyor falan filan...
ama peki ya ilerde bu aşk bitince ne yapacaksın?
sence ömür boyu aşık kalabilir mi insan?
hayır kalamaz. aşk tutkudur. yerini sevgiye bırakır zamanla.
karsındaki sana saygı duymuyorsa, başka kızlara olan zaafını
seni üzeceğini bile bile yüzüne söylüyorsa,
eski sevgilisini düşünüp iç çekip ahh vahh ediyorsa
nasıl evlenmeyi düşünebilirsin ki...

evlendin hadi bir gece uyurken bu adam o kızın adını sayıkladı diyelim...
yüreğin o zaman mı daha çok acır yoksa şu an bu aşktan vazgeçince mi?

sonunuz olmadıgını görüyorsun sen de sanırım.
ama aşık oldugun için bir ümit hala çare arıyorsun.

ayrıca insan hayatında 1kere de aşık olmaz.
çoğu kez aşık olabilirsin karşına sevebileceğin birileri çıktığında.

şimdi evlenirsen ömür boyu seni sevmediğini bildiğin bir adamla yaşayacaksın.
ama yok bu aşktan vazgeçersen de en fazla 1sene kalp ağrısı çekeceksin.
dünyadaki tek "sana göre mükemmel" olan adam o değil.
ilerde pişman olacağın şeyler yapmamanı dilerim

Pardon?
Neyin mücadelesi verdiniz?
Başkasını seven ve kızlara zaafı olan adamı yanınızda tutmak için mi?

wenars arkadasıma kesinlikle katılıyorum.. canım bak biz kadınlar askı yasar büyütür öldürürüz. ama erkekler öle değil..asık oldugu o kadnı unutamayacaktır.. ve sen hep bir kuskuyla yasayacaksın.. tatlım hayata bir kez geliyosun hep bir baskasının gölgesiyle bir yasam süreceksin bence bir sirkelen ve kendine gel... istedigin kadar sewmiş ol.. bu duygu zamanla yok olup gidecektir... daha muhtesem adamlar karsına cıkacaktır.. ve sana tawsiye asla bir erkege aradıgın herseyin onda oldugu hissini yasatma bu defa zamanla seni kaybetme korkusunu yitirir..

sen onu affettikce sorunlariniz dahada buyumus...
bu ise dur demen gerektiginin sende farkindasin ama
buna cesaretin yok gibi...

Baskasini seven bi adamla ustelik kizlara karsi
zaafi olan bi adamla ne kadar mutlu olabilirsinki?

ustelik eski sevgiliyle ayni sehirdeyken...

Yarin birgun sorunlar arttikca ask bitince
bu durumu gururuna yediremedikce
sorunlariniz dahada articak , yol yakinken
donmeli bence

sonucta zararin neresinde donsen kardir....

Eski sevgilisini unutmamış bir adam seni asla mutlu edemez.
Seni kaybetme gibi bir korkusu yok bu adamın zaten.
Burada yazdığın cümleler bile o kadar boynu bükük ki.
Biraz kendinden emin ol, dik dur, azıcık gururlu ol.
Bu adam nasıl sana utanmadan kadınlara olan zaafından bahsedebilir?
Bir ilişki yaşıyorsan 3. şahısların adı anılmaz orada.
Hayat sadece bir erkeğin etrafında dönmüyor.
Kendine gelip bu adamı hayatından çıkarman lazım.
Hepimiz çok sevdik birilerini ama istediğimiz gibi olmayınca ayrılıyoruz mecbur.
Zamanla sevgi de aşk da kalmıyor. Kul köle olmanın alemi yok.
Senin neyin eksik ki çok sevilip, mutluluktan uçtuğun bir ilişki yaşamayasın?
Böyle bir adama katlanmanın gereği yok. Bu arada seninki sevgi de değil aşk da.
Sadece takıntı. Seven insan bırakıp gidebilendir derler.
Çünkü seven insanda gurur olur, başka bir kadının ismi geçtiğinde tahammülü kalmaz artık devam etmeye o ilişkiye.
Yediremez kendine.
Kullanılmaya izin vermez, sığıntı olmaz sevdiği adamın hayatında.
Başka birinin gölgesinde de kalmaz.

Merhaba Bahar, eski sevgilisini halen seven bir insan, senide sevebilirmi canım? Sen iyi ve düzgün bir kızsındır, o yüzden senle beraberdir, ama aklında halen eski sevgilisi var ise, nasıl bir evlilik sizi beklerki canım?Seni kıramamak, kaybetmemek adına senle beraber tahminimce..

Senin duygularına gelince, onu mükemmele yakın görüyorsun, ondan bahsederken çok övgüyle bahsediyorsun. Onu bu kalıba koyan sensin aslında. Ne mükemmel birisi, nede senin istediğin gibi, sen sadece onu görmek istediğin gibi görüyorsun canım...

mutlu olmak istiyorsan dürüst,zeki,ılımlı, kadınlara düşkün olmayan ,ahlaklı ve seni seven bir adamla evlen

tabii mutlu olmak istiyorsan

Haklısınızz, duygularıma dur demeye çalışıcam, elimden geldiğince...
çok teşekkür ediyorum anlamlı yorumlarınız için...

Sakın sakın evlenme kesin pişman olucaksın ve boşanırsın. Bir gün değişir belki de diye düşünme, kısa süreli yanılsamalar aldatmasın seni.

Varan 1:
Eski sevgilisini unutamamış bir adam :26:

Varan 2:
Kızlara karşı zaafı olan bir adam

Varan 3:
Sevginizi sömüren bir adam.

Tüm bunların karşısında sevdin mi bir kere severim sözünün arkasına sığınan ve hala bu adam için mücadele etmeye çalışan siz... Üstelik uğruna da şehir değiştirmeyi kabul etmişsiniz...

Biraz işinizi kolaylaştırayım isterseniz. Evlenince siz burdan oraya gideceksiniz, ailenizden uzak kaldığınız ve kendinizi yalnız hissettiğiniz için ondan destek bekleyeceksiniz ancak karşınızdaki insan eski sevgilisini onu bunu bahane edecek hemen köşeye sıkıştığında. Siz ona yaklaşmaya çalışıp mücadele verdikçe malum "zaafları" ortaya çıkacak ve sizden daha da uzaklaşacak. Siz bunları her seferinde yutacaksınız, o da sizi habire sömürmeye devam edecek...

Bence olacak olan bunlar, pembe gözlükleri çıkarıp bakarsanız bunlar açık ve seçik. Her gün ağlamaktansa bir kere ağlamanızı tavsiye ederim...

neden acil evleniyor? eskisini unutmak için mi? ondan öc almak için mi? araştırsan o kızın da evlenmek üzere olduğunu veya evlendiğini öğrenirsin. unutamadım demişse bir erkek bitmiştir. sen bu konuma nasıl razı geliyorsun? üstelik aynı şehirdelermiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…